IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Затова и уточних, че и дадох примерна порода Не казвам да ме слуша, аз не познавам лично ,Евго за да съм сигурна какво да предложа
    Шегувах се, съвета си е супер. Ма Евгича, друго го влече. Иначе кучето показва, че мъжа, ако не друго, то поне е грижовен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами моята жена още ме бъзика,че на първа среща съм бил с пуловер. А тя определено не е от тия,които си падат по палячовци като Благо. Та ВСИЧКИ жени се впечатляват от облеклото на мъжа.
      Ами аз се глася, имам хубав гардероб.

На последната среща също се гласих, а жената дойде неглеже (тази тихата, кротката, дето харесва опера). И друг път са ми идвали неглеже.

Аз за това ви казвам, че не са нищо особено, а правят номера?!?

Преди няколко дни ходих до Спиди. А там служителката ме гледа с един малко палав поглед, приятелски и се усмихва. Леко е пълна, но е младичка.

И мисля да я каня на среща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
        ... че се мъчат зорлем да наложат като модели на поведение субекти като Джизъса и Златките. Такива типажи изобщо не трябва да се удостояват с внимание...
        Абсолютно!
        Тия трябва да са натикани на кучето в гъза, а те са през вечер в прайм-тайма.
        Съвременните мутри и мутреси - футболистчетата и чалга-звездите.
        И после ама как така я докарахме до ниво "територия"!?
        Ми к'вито са ни идолите и съвременните герои...

Коментар

Недей така с кучетата, че един комшия като беше около 30-те се подведе и взе страшен питбул. Не само жени, а дори и мъже не смеят да припарят до около него Вече гони 40-така и го гледам, все така си го разхожда соло...без женско около него.

Пък и доколкото помня, Евго е казвал, че не иска кучета в апартамента.
          Затова и уточних, че и дадох примерна порода Не казвам да ме слуша, аз не познавам лично ,Евго за да съм сигурна какво да предложа

Коментар

Пълни глупости ! Изобщо не познаваш жените и какво гледат при срещата с един мъж. Не е необходимо да е модерно облечен, а да е чист и облеклото му да е в унисон с това какво прави в момента. Не е нормално да отидеш на опера или театър с анцунг независимо колко струва или колко модерен е ,както и да отидеш в парка с костюм, та ако ще да е и за 10000 лв.
            Ами моята жена още ме бъзика,че на първа среща съм бил с пуловер. А тя определено не е от тия,които си падат по палячовци като Благо. Та ВСИЧКИ жени се впечатляват от облеклото на мъжа.

Коментар

Абсолютно всички жени гледат облеклото на един мъж.Както мъжете гледат красотата на жените,без особено да им пука как са облечени.
              А аз нивото си го имам. Друг въпрос е ,че не ти харесват нещата, които пиша.
              Пълни глупости ! Изобщо не познаваш жените и какво гледат при срещата с един мъж. Не е необходимо да е модерно облечен, а да е чист и облеклото му да е в унисон с това какво прави в момента. Не е нормално да отидеш на опера или театър с анцунг независимо колко струва или колко модерен е ,както и да отидеш в парка с костюм, та ако ще да е и за 10000 лв.

Коментар

Това не са женските предпочитания и да си призная, Слава на Бог, че не са. Не може да се сравняват всички кукувици с нормалните момичета и жени. Такива като него се търсят от златотърсачки и жени жадни за мимолетна слава без образование и култура. На наш ,Евго, подобни не му трябват за семейство, както и на теб, разбира се. Евго, трябва да търси съпруга извън интернет. Да ходи по екскурзии, на танци, в библиотеките или кафетата, но не и в баровете. Приятелският кръг също би могъл да помогне. Евго, вземи си куче и се разхождай с него ако знаеш колко запознанства има покрай баучетата направо не е истина. Само гледай да не е някой страшен звяр, ще ти отива френски булдог ,хем сладур ,хем не е да те е срам да го изведеш
                Недей така с кучетата, че един комшия като беше около 30-те се подведе и взе страшен питбул. Не само жени, а дори и мъже не смеят да припарят до около него Вече гони 40-така и го гледам, все така си го разхожда соло...без женско около него.

Пък и доколкото помня, Евго е казвал, че не иска кучета в апартамента.

Коментар

Ей голям калабалък настанал тука.

Миро, за толкова години не можа ли да схванеш, че се мъчат зорлем да наложат като модели на поведение субекти като Джизъса и Златките. Такива типажи изобщо не трябва да се удостояват с внимание, защото са абсолютен провал в житейски план. Блуждаещи, безцелни консуматори, елементарни хорица, лесни за манипулация. Мутрите от 90те не са нищо по-различно. Затова и повечето вече не са сред живите. Тук-таме е имало и някои с акъл, но с тая жажда за бързи пари и власт, и те приключиха в Орландовци.
                  За мен тоя Благо е пълен смешник.И въздух под налягане. Ама жените го харесват.Аз нямам вина за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                    [B]

Определено - тя жена му може би и от него по-добре изкарва в момента .
                    Сигурно. С 1600 лв заплата, на нейната заплата живеем.
                    Та освен нарцис под чехъл се оказах и цървул без пари. Никога не е късно човек да научи нещо ново.

Коментар

• Ей голям калабалък настанал тука.

Миро, за толкова години не можа ли да схванеш, че се мъчат зорлем да наложат като модели на поведение субекти като Джизъса и Златките. Такива типажи изобщо не трябва да се удостояват с внимание, защото са абсолютен провал в житейски план. Блуждаещи, безцелни консуматори, елементарни хорица, лесни за манипулация. Мутрите от 90те не са нищо по-различно. Затова и повечето вече не са сред живите. Тук-таме е имало и някои с акъл, но с тая жажда за бързи пари и власт, и те приключиха в Орландовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ми първо е велика погрешна мисъл да подравниш да речем нашата Дъри и русата златка под един знаменател.

Какво значи “жените”?

Чалгаджийките и мутресите не са “всички жени”, нито някакъв отправен критерий, ма тебе май простотията неистово те влече.

После уж си с езикова гимназия и висше право.

Покажи малко ниво, бе джанъм
                        Абсолютно всички жени гледат облеклото на един мъж.Както мъжете гледат красотата на жените,без особено да им пука как са облечени.
                        А аз нивото си го имам. Друг въпрос е ,че не ти харесват нещата, които пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те сега на учителите им вдигнаха заплатите.
                          Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Благо е хубав като мъж, висок, трениран, с американска усмивка и за това му пускат жените. Но акълът му е в гащите,
                          Определено - тя жена му може би и от него по-добре изкарва в момента .

Коментар

Той си е типичен нарцис.Не поема отговорност за семейството,развежда се при първа възможност и въпреки това много жени са готови да се омъжат за него.
                            И после аз съм виновен като казвам истината за женските предпочитания.
                            Това не са женските предпочитания и да си призная, Слава на Бог, че не са. Не може да се сравняват всички кукувици с нормалните момичета и жени. Такива като него се търсят от златотърсачки и жени жадни за мимолетна слава без образование и култура. На наш ,Евго, подобни не му трябват за семейство, както и на теб, разбира се. Евго, трябва да търси съпруга извън интернет. Да ходи по екскурзии, на танци, в библиотеките или кафетата, но не и в баровете. Приятелският кръг също би могъл да помогне. Евго, вземи си куче и се разхождай с него ако знаеш колко запознанства има покрай баучетата направо не е истина. Само гледай да не е някой страшен звяр, ще ти отива френски булдог ,хем сладур ,хем не е да те е срам да го изведеш

Коментар

А аз вманиачаване по дрехи нямам. Жените имат. На мен изобщо не ми пука как е облечена някоя жена.Казвам какво харесват жените ,не аз.
                              Ми първо е велика погрешна мисъл да подравниш да речем нашата Дъри и русата златка под един знаменател.

Какво значи “жените”?

Чалгаджийките и мутресите не са “всички жени”, нито някакъв отправен критерий, ма тебе май простотията неистово те влече.

После уж си с езикова гимназия и висше право.

Покажи малко ниво, бе джанъм

Коментар

Така е-учителската заплата на жена ми ме държи под чехъл.И една трета идеална част от къща в забутано село. Спор няма.
                                Те сега на учителите им вдигнаха заплатите.

Благо е хубав като мъж, висок, трениран, с американска усмивка и за това му пускат жените. Но акълът му е в гащите,

Коментар

Working...
                                X