Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами моята жена още ме бъзика,че на първа среща съм бил с пуловер. А тя определено не е от тия,които си падат по палячовци като Благо. Та ВСИЧКИ жени се впечатляват от облеклото на мъжа.
На последната среща също се гласих, а жената дойде неглеже (тази тихата, кротката, дето харесва опера). И друг път са ми идвали неглеже.
Аз за това ви казвам, че не са нищо особено, а правят номера?!?
Преди няколко дни ходих до Спиди. А там служителката ме гледа с един малко палав поглед, приятелски и се усмихва. Леко е пълна, но е младичка.
И мисля да я каня на среща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение... че се мъчат зорлем да наложат като модели на поведение субекти като Джизъса и Златките. Такива типажи изобщо не трябва да се удостояват с внимание...
Тия трябва да са натикани на кучето в гъза, а те са през вечер в прайм-тайма.
Съвременните мутри и мутреси - футболистчетата и чалга-звездите.
И после ама как така я докарахме до ниво "територия"!?
Ми к'вито са ни идолите и съвременните герои...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Недей така с кучетата, че един комшия като беше около 30-те се подведе и взе страшен питбул. Не само жени, а дори и мъже не смеят да припарят до около негоВече гони 40-така и го гледам, все така си го разхожда соло...без женско около него.
Пък и доколкото помня, Евго е казвал, че не иска кучета в апартамента.Не казвам да ме слуша, аз не познавам лично ,Евго за да съм сигурна какво да предложа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Пълни глупости ! Изобщо не познаваш жените и какво гледат при срещата с един мъж. Не е необходимо да е модерно облечен, а да е чист и облеклото му да е в унисон с това какво прави в момента. Не е нормално да отидеш на опера или театър с анцунг независимо колко струва или колко модерен е ,както и да отидеш в парка с костюм, та ако ще да е и за 10000 лв.
Коментар
-
Абсолютно всички жени гледат облеклото на един мъж.Както мъжете гледат красотата на жените,без особено да им пука как са облечени.
А аз нивото си го имам. Друг въпрос е ,че не ти харесват нещата, които пиша.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Това не са женските предпочитания и да си призная, Слава на Бог, че не са. Не може да се сравняват всички кукувици с нормалните момичета и жени. Такива като него се търсят от златотърсачки и жени жадни за мимолетна слава без образование и култура. На наш ,Евго, подобни не му трябват за семейство, както и на теб, разбира се. Евго, трябва да търси съпруга извън интернет. Да ходи по екскурзии, на танци, в библиотеките или кафетата, но не и в баровете. Приятелският кръг също би могъл да помогне. Евго, вземи си куче и се разхождай с него ако знаеш колко запознанства има покрай баучетата направо не е истина. Само гледай да не е някой страшен звяр, ще ти отива френски булдог ,хем сладур ,хем не е да те е срам да го изведешВече гони 40-така и го гледам, все така си го разхожда соло...без женско около него.
Пък и доколкото помня, Евго е казвал, че не иска кучета в апартамента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕй голям калабалък настанал тука.
Миро, за толкова години не можа ли да схванеш, че се мъчат зорлем да наложат като модели на поведение субекти като Джизъса и Златките. Такива типажи изобщо не трябва да се удостояват с внимание, защото са абсолютен провал в житейски план. Блуждаещи, безцелни консуматори, елементарни хорица, лесни за манипулация. Мутрите от 90те не са нищо по-различно. Затова и повечето вече не са сред живите. Тук-таме е имало и някои с акъл, но с тая жажда за бързи пари и власт, и те приключиха в Орландовци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение[B]
Определено - тя жена му може би и от него по-добре изкарва в момента.
Та освен нарцис под чехъл се оказах и цървул без пари. Никога не е късно човек да научи нещо ново.
Коментар
-
Ей голям калабалък настанал тука.
Миро, за толкова години не можа ли да схванеш, че се мъчат зорлем да наложат като модели на поведение субекти като Джизъса и Златките. Такива типажи изобщо не трябва да се удостояват с внимание, защото са абсолютен провал в житейски план. Блуждаещи, безцелни консуматори, елементарни хорица, лесни за манипулация. Мутрите от 90те не са нищо по-различно. Затова и повечето вече не са сред живите. Тук-таме е имало и някои с акъл, но с тая жажда за бързи пари и власт, и те приключиха в Орландовци.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ми първо е велика погрешна мисъл да подравниш да речем нашата Дъри и русата златка под един знаменател.
Какво значи “жените”?
Чалгаджийките и мутресите не са “всички жени”, нито някакъв отправен критерий, ма тебе май простотията неистово те влече.
После уж си с езикова гимназия и висше право.
Покажи малко ниво, бе джанъм
А аз нивото си го имам. Друг въпрос е ,че не ти харесват нещата, които пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те сега на учителите им вдигнаха заплатите.Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Благо е хубав като мъж, висок, трениран, с американска усмивка и за това му пускат жените. Но акълът му е в гащите,.
- 1 like
Коментар
-
Той си е типичен нарцис.Не поема отговорност за семейството,развежда се при първа възможност и въпреки това много жени са готови да се омъжат за него.
И после аз съм виновен като казвам истината за женските предпочитания.
- 4 Харесвания
Коментар
-
А аз вманиачаване по дрехи нямам. Жените имат. На мен изобщо не ми пука как е облечена някоя жена.Казвам какво харесват жените ,не аз.
Какво значи “жените”?
Чалгаджийките и мутресите не са “всички жени”, нито някакъв отправен критерий, ма тебе май простотията неистово те влече.
После уж си с езикова гимназия и висше право.
Покажи малко ниво, бе джанъм
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така е-учителската заплата на жена ми ме държи под чехъл.И една трета идеална част от къща в забутано село. Спор няма.
Благо е хубав като мъж, висок, трениран, с американска усмивка и за това му пускат жените. Но акълът му е в гащите,
Коментар
Коментар