Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТочно така,правилното според мен.При подобна ситуация ще седна с моето дете да обсъдим нещата и ще си изложа аргументите защо мисля така.Аз съм човек, който обича да борави с аргументи и доказателства, не с празни приказки.
п.п.
Губиш си времето да си пишеш с Мики Маус - щото анимационния герой първо пише някакви романи, второ не казва нищо с тях, а накрая вика: уф, нямам време да пиша повече!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Много съм недосетлив! Как така да не съм се досетил, че трябва да ориентираме 35 годишен мъж - да вземе ЕДИНСТВЕНОТО правилно решение - това на Миро!
Вярно, не съм се досетил и кое е най-важното нещо в живота на човека!
И дори Евго ти го каза: не е задължително тук да се казва всичко, което ЛИЧНО ни касае. Схващаш ли смисъла, вложен в личните дела и живота на хората? И пак Евго съобрази - да ти каже, че не трябва да се ровим в нещата от живота на другите, които по различни причини НЕ разбираме.
Евго, дето се жалва, че жените не му пускали - разбра смисъла на казуса, но един юрист е все още на светлинни години от възможността да разбере и "умира" в догадки, за да разбере нещичко... Бетер маАленската клюкарка...
На Ceco и неговите родители - на малкия пръст не можеш да се закачиш, юристе! Няма база за сравнение на морални ценности и мислене.
И, имай вяра в хората. Всеки върви по свой път в случая - двама вървят по СВОЙ път и никой не може да ги принуждава да се променят!
В защита на Миро да ти кажа, че това е професията от която всички си въобразяват, че нещо разбират.
Колкото до мировите възгледи те имат малко общо с професията - Миро така си разсъждава. Въпрос на мироглед.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПравилното според кого?Според теб?
Имаш дарбата да виждаш в бъдещето.....
---
Сетих се за вица, дето Петка питал Чапай що не дошъл днес на работа.
- Реших да фърлям монета, рекъл Чапай!
- И се падна тура, така ли - пиптал Петка.
- Да, рекъл Чапай (ези - ще дойда, тура - не), ама трябваше да фърлям 4 пъти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Много съм недосетлив! Как така да не съм се досетил, че трябва да ориентираме 35 годишен мъж - да вземе ЕДИНСТВЕНОТО правилно решение - това на Миро!
И дори Евго ти го каза: не е задължително тук да се казва всичко, което ЛИЧНО ни касае. Схващаш ли смисъла, вложен в личните дела и живота на хората? И пак Евго съобрази - да ти каже, че не трябва да се ровим в нещата от живота на другите, които по различни причини НЕ разбираме.
Евго, дето се жалва, че жените не му пускали - разбра смисъла на казуса, но един юрист е все още на светлинни години от възможността да разбере и "умира" в догадки, за да разбере нещичко... Бетер маАленската клюкарка...
На Ceco и неговите родители - на малкия пръст не можеш да се закачиш, юристе! Няма база за сравнение на морални ценности и мислене.
И, имай вяра в хората. Всеки върви по свой път в случая - двама вървят по СВОЙ път и никой не може да ги принуждава да се променят!
Така че коментирам ситуацията по принцип, а не че че интересува какво е положението в семейството на Цецо.
А пък и изобщо й не искам да се сравнявам с родителите му.Щом смяташ, че ми липсва морал,защото искам децата ми да имат свои деца,ок твое си мнение.Last edited by mirodes; 22.11.2022, 19:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПравилното според кого?Според теб?
---
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВъпросът е да му се повлияе с тия разговори,за да може да вземе правилното решение.Според теб?
---
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тая колежка съм сигурен, че прави секс като ненормална
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Оставяме настрана моите деца и се поставяме на мястото на родителите му.Аз по принцип не обичам да се бъркам в живота на другите хора, дори и на най-близките ми,ама в такъв случай ще взема отношение. Щото става въпрос за най-важното нещо в живота на човек, това дали ще има деца или не.И естествено това може да стане ЕДИНСТВЕНО с разговори и по никакъв друг начин. Въпросът е да му се повлияе с тия разговори,за да може да вземе правилното решение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Според мен Цецо не ни казва всичко и не бива да се ровим в тази лична тема.
От друга страна, на 20-25 г всичко е много по-различно, хормоните са повече и човек може по-лесно да се влюби.
Преди 15-20 г времената бяха бедни сравнено с днес и много хора не се решаваха да създават семейство като самите те едвам се оправят или нямат собствено жилище.
Аз ви разказах за една колежка и приятелка......която се опитах да прелъстя на младини (на 28 г). И на театър ходиме, и на кафе и у нас идва, и не ми пусна, въпреки че бях млад и готин,А тя била с биполярно разтройство и вземала хапчета още тогава??? !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тук не става въпрос къде ще ходи на почивка, каква кола ще си купи или дори какво ще следва,а за най-важното нещо на света-дали ще има деца или не.Ще се бъркам и още как,ако се наложи.
И както си приготвил етажите от къщата …
- 2 Харесвания
Коментар
-
От друга страна, на 20-25 г всичко е много по-различно, хормоните са повече и човек може по-лесно да се влюби.
Преди 15-20 г времената бяха бедни сравнено с днес и много хора не се решаваха да създават семейство като самите те едвам се оправят или нямат собствено жилище.
Аз ви разказах за една колежка и приятелка......която се опитах да прелъстя на младини (на 28 г). И на театър ходиме, и на кафе и у нас идва, и не ми пусна, въпреки че бях млад и готин,А тя била с биполярно разтройство и вземала хапчета още тогава??? !!!
Last edited by Arana; 22.11.2022, 18:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тая колежка съм сигурен, че прави секс като ненормална
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеХаха, не си единствения. Аз съм другия идиот. Точно определена песен за момента не, по скоро отделни пасажи от песни. За да не съм голословен, ето едната песен
https://m.youtube.com/watch?v=ooXGj4RGrLs
- 1 like
Коментар
-
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар