IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смея се с глас, Леонардо да Свинчи...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Настоящото ми куче е голям дзвер - разби кочинката за няколко месеца. Но такива поразии, каквито правеше сина ми и племенницата ми ... Добитъкът може само да им духа прахоляка.
      Единият тренираше хвърляне на нож във входната ни дъбова врата, която струваше майка си и баща си, а другата го раздаваше Леонардо да Свинчи . Един ден я изтървах за кратко от поглед и целия коридор беше изрисуван като панорамен фототапет от 80 години на миналия век.
      Наздраве!
      Ох, ако знаеш какво става с паркета когато се подгонят с ролери ще ти стане лошо хахаха
      Наздраве и на теб !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Не смея да му кажа ,че кучетата и котките са ангелчета пред децата Винаги съм живяла с куче ,котка и папагали и досега белите в къщи всичките са направени от децата не от животните
        Настоящото ми куче е голям дзвер - разби кочинката за няколко месеца. Но такива поразии, каквито правеше сина ми и племенницата ми ... Добитъкът може само да им духа прахоляка.
        Единият тренираше хвърляне на нож във входната ни дъбова врата, която струваше майка си и баща си, а другата го раздаваше Леонардо да Свинчи . Един ден я изтървах за кратко от поглед и целия коридор беше изрисуван като панорамен фототапет от 80 години на миналия век.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти също си на доста семпло ниво като Пачангата, с твоите глупости за по-едрата, по-дребната....част от семейството.
          И това казано от.....празната част на "семейството" от един

Коментар

То, и дете май не ти трябва. Директно ще ти разсипе бърлогата, ако се случи някое диване. Гипсовата шпакловка е идеално "платно" за рисунки с маркери, дъбовата врата е точното място да си пробва уменията за хвърляне на нож, а стъкларията издава невероятен звук като падне на теракота.
            И това е само в началото.
            Наздраве!
            Ти също си на доста семпло ниво като Пачангата, с твоите глупости за по-едрата, по-дребната....част от семейството.

Коментар

То, и дете май не ти трябва. Директно ще ти разсипе бърлогата, ако се случи някое диване. Гипсовата шпакловка е идеално "платно" за рисунки с маркери, дъбовата врата е точното място да си пробва уменията за хвърляне на нож, а стъкларията издава невероятен звук като падне на теракота.
              Наздраве!
              Не смея да му кажа ,че кучетата и котките са ангелчета пред децата Винаги съм живяла с куче ,котка и папагали и досега белите в къщи всичките са направени от децата не от животните

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоест, колкото и да се напрега - нъцки?
                мисля, че селенка е права и тук наистина изоставаме от новия модел при ...ще го напиша съвсем условно "мъжете"

"какво да правя аз!? с тоя корав *** и това меко сърце"
                'един приятел
                Да се наслаждава на живота, щото можеше и обратното да му се случи
                Наздраве, Плъх!
                Мечо

Коментар

Като казвам Евго, да си вземе кучо, ето това имам предвид

https://www.facebook.com/photo/?fbid...52524034803122
                  Погледнато обективно, ако кучо върви в комплект със стопанката си, Евго може да го погледне с презрение..., Дъри, не можа ли да потърсиш до кучо някой фитнес -манЯк, скъпа? Мускули-това-онова! Трябваше да се потрудиш в тая посока малко повече, момиче!

От друга страна, не си падам по кучовци, но само заради стопанката (в комплект) - защо пък да не заобичам животните? Мога да направя подобна саможертва... Нали постоянно усъвършенстваме себе си, променяме се в положителна посока, израстваме емоционално, а животните (и най-вече - техните стопанКИ!) са част от обществото, в което сме интегрирани!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не искам нито коте, нито куче да ми съсипва апартамента.

Аз си имам хобита и занимания.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Не искам нито коте, нито куче да ми съсипва апартамента.

Аз си имам хобита и занимания.

Коментар

Пеперудка каца върху цвят
                        Наздраве!
                        тоест, колкото и да се напрега - нъцки?
                        мисля, че селенка е права и тук наистина изоставаме от новия модел при ...ще го напиша съвсем условно "мъжете"

"какво да правя аз!? с тоя корав *** и това меко сърце"
                        'един приятел
                        препоръка е

Коментар

Хаха, ти добре му подаваш кокалче. Обаче чакай да чуе Евгича първо мъжката форумна оценка и тогава.

Коментар

• Като казвам Евго, да си вземе кучо, ето това имам предвид

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

За текущата ситуация мисля, че другарката tnm ще има решение в нейния буквар Камасутрата.

Юлката по мъжки реши нещата чисто технически, дорде не омекне пружината или опусти амортесьора.
                              Пеперудка каца върху цвят
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ако на това викаш “стъкълце” - може. Не знам за ква посестрима ми дрънкаш.

Айнщайний си ти, птицо проклета. Катранено стъкълце. Опасявам се с не толкова парички, колкото чичко
                                Мен има предвид. Аз съм фен на зелените камъчета, ама смарагди. Не тюркоази.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X