If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже го раздаваш голЕмата работа, от сой, с пари и успял....гусин разсъхнал морков...та би ли обяснил как се кара тир? Става ли за ядене, али за "клецанье"
Питам за един приятел и за многоуважаемата аудитория.
Тир се кара трудно, обаче дори и неопитни и некарали, свикават и си карат.
Най-компетентно мога да ти отговоря, че имам едно живо дете. Дано съм била достатъчно ясна относно ентусиазма на 2/3-ти пълноправни членове на домочадието.
:, Свато, защо трябваше на този назадничав ориенталец да напишеш точно това????!!!!
Макетата вземат български паспорти, за да пътуват и работят с тях. Но нямат никакви намерения да се побългаряват.
Това ти го разправЯ някоя калинка/клатикурец у канторката ли?
Най-кратко и ясно- не могат да работят с наши документи. Сети се защо, гусин феодал-заплодителю
Мен ми хареса унгарската концепция. Сега в кризата не знам удържал ли е фронта.
Коефициентът на плодовитост в Унгария е същият като в България. Това не означава, че политиката на Орбан за стимулиране на раждаемостта е лоша.Просто ценностите в цяла Европа вече са други.
Да не мислиш, че в Германия са по-назадничави? Или в Австрия, където цяло семейство може да се издържа само с детските? Но там няма резултат. Просто унгарците тръгнаха от най-ниското ниво, когато бяха съвсем пред затриване - както сме ние сега. Тук няма математика.
Тези неща не стават с програми. Някъде може и да се получи - както в една Унгария, например. Хората са живели толкоз трудно във времето и животът е продължавал. Сега цивилизацията ще се затрие сама с хедонизма, характерен за всеки цивилизационен упадък. Утре пак ще удари часът на пещерния човек - всичко е цикли. Ще запали огън, ще сложи кожа на земята и ще я мачка с някое космато шимпанзе.
Тези неща не стават с програми. Някъде може и да се получи - както в една Унгария, например. Хората са живели толкоз трудно във времето и животът е продължавал. Сега цивилизацията ще се затрие сама с хедонизма, характерен за всеки цивилизационен упадък. Утре пак ще удари часът на пещерния човек - всичко е цикли. Ще запали огън, ще сложи кожа на земята и ще я мачка с някое космато шимпанзе.
Чемодан-вокзал-саудова арабия. Тука е Европа все пак. Не е и това изход.
Изход е да дойде политическа партия с ясно фиксирана програма стимулираща раждаемостта с всички привилегии след раждане на трето дете.
Баш това си е решението на проблема Жената трябва да ражда деца,да върти домакинството и да не мисли за глупости.
А в Европа навсякъде местното население намалява.И след 100 години много умните и прогресивни ще са малцинство, а след 200 години може и да ги няма вече в Европа.
Коментар