Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
1. "мъжът беше доста пълен, с лоша физика..." , Какво ни казваш всъщност, че самият ти не би избрал подобен мъж, нали? В случая жената е избрала мъж, с когото е СЪЗДАЛА семейството СИ. Очевидно си харесал (донякъде) жената. Защо обаче се опитваш да й "подсказваш", че в случая не е направила правилен избор, с правилния мъж? Те имат СВОЕТО семейство, в което ти не би могъл да изпълняваш ролята на съпруг. Грешката ти е, че на НЕГОВИТЕ качества ти противопоставяш ТВОИТЕ. Твоите ги знаем: строен, добре изглеждащ с костюм (кой днес изобщо ходи с костюм?) - жива карикатура си (извинявам се за забележката), още - по твоя преценка имаш пари, с които не бива да черпиш жените, защото те няма да ти "пуснат".след почерпката Редно е да потърсиш грешката в себе си, но ЗНАЯ, че не си способен да разбереш смисъла на подобни послания. Я помисли: може би е лошо посланието за една жена - мъжът да е стиснат и скръндза? В отговор - и тя си стисва розичката (използвам твоите поетични сравнения)... Знаем, че мноооого си черпил (да не зацикляме отново в подробностите), но стига до се мотал с тия костюми, че най-вероятно те са, които те правят да изглеждаш като чичак, а последното - знаем - не е ОК
2. Колежките, които ти правят "комплименти" направо го игнорирай! Това, което казват е от чиста куртоазия. Според нея изглеждаш страхотно... Вероятно не е могла да ти устои и те е завлякла в леглото?... Дамите в офиса те величаят, защото знаят, че си чичак. Казвам ти истината и дано те заболи от нея! Ако не усещаш накъде духа вятъра, вместо на колежките, постави игнора на мен. Все ми е едно.
3. Атлетичните спортисти и фитнес-треньори, лично на мен не ми правят никакво впечатление и изобщо не ми пука как се "харчат". Ти сам говориш, че по-пълни мъже се харчат добре. Всъщност, повече от мъжете се харчат, с не само фитнес-инструкторите, които привличат САМО ТВОЕТО внимание...

Коментар