IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Бъркаш. Много зрели и много полезни съвети. Адмирации за Мико.
    Не ми допада този формат да ме анализират така, на сляпо.

Повече ми харесват мненията на Миродес, Кайзен и Лошия мечок,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Чета ги по диагонал и не ги харесвам никак. Казвам Ви честно,
      Бъркаш. Много зрели и много полезни съвети. Адмирации за Мико.

Коментар

И какво ще я правиш на Бали със сребро в косите, камъни в бъбреците и злато в зъбите?
        ... и олово в гащите...

Коментар

Прочее Мико тия дни прави страхотни постове за Евго, ама Евго дали ги чете?
          Чета ги по диагонал и не ги харесвам никак. Казвам Ви честно,

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Мико е свършил 90% от свалката. И аз много ги обичам продавачки касиерки. Там са умни млади жени работещи временно нещо докато учат. На тезгяха са само трябва да протегнеш ръка и да си вземеш. Ама евго лапа мухите. Ко можеш да я уредиш и на мечтаната и работа е 1000% твоя.
            Една такава от базар поли на герена ме кани да ходя на БАЛИ
            И какво ще я правиш на Бали със сребро в косите, камъни в бъбреците и злато в зъбите?

Коментар

Прочее Мико тия дни прави страхотни постове за Евго, ама Евго дали ги чете?
              Мико е свършил 90% от свалката. И аз много ги обичам продавачки касиерки. Там са умни млади жени работещи временно нещо докато учат. На тезгяха са само трябва да протегнеш ръка и да си вземеш. Ама евго лапа мухите. Ко можеш да я уредиш и на мечтаната и работа е 1000% твоя.
              Една такава от базар поли на герена ме кани да ходя на БАЛИ

Коментар

Ми ок. Има и обратни примери. Затваряме темата.
                Ако жената не е грозотия или дебелана и е с високо положение в обществото, вероятността да се хване с бачкатор е минимална.А дори и да има връзка с такъв мъж,то бракът е обречен или ще му изневерява.

Коментар

• Прочее Мико тия дни прави страхотни постове за Евго, ама Евго дали ги чете?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Абе тя не го броеше за жив,ти пишеш какво разбирала.Сама ходеше на море,на дискотека, на плаж.С него явно само е спала .Ама и това е било до време.
                    Ми ок. Има и обратни примери. Затваряме темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Евго, живееш с предубеждение, че "жените не допускат лесно".

Ще ти кажа, че първото условие жената да те "допусне" е съвсем елементарно. Накарай я да се усмихне!

Няма да повярваш, но е така.

Големият проблем пред теб е: как ще я накараш да се усмихне!

Можеш ли да разкажеш нещо елементарно от комуникацията си с привлекателна дама - последния път и кога беше това? (не визирам ежедневното ти висене във фейса)

Пример от днес (непретенциозен):

Верига магазини за техника
                      Купувам уред. На касите почти няма хора. Избирам една от касиерките (около 30-те)...
                      Поздрав, подавам покупките пред нея... Вадя 3 карти: една за разплащане и друга - за отстъпки е друга верига магазини...

Тя ми казва, че втората карта не й трябва...

Аз й отговарям, че умишлено съм искал да прецакам институцията, в която работят толкова наблюдателни служители, но парашута ми не се е отворил...

Усмивка! Непринудена! (като че цял ден беше я чакала)...

После отвори кутията и почна да ми чете гаранционната карта, после ходи на друга каса да поставя печат и се върна още по-усмихната..., не намери сток на гаранцията, но не увери, че е две години, усмихната...

Казах й, че ако бях неин работодател, бих я атестирал с минимум 3000 лв. брутна заплата, без месечните бонуси, с тя вече се смееше... Добави, че съм много далеч от истината...

После вече - самокритично вдигнах рамене и казах, че е разбрала защо нямам качества на работодател..

..............

Евго, опитвай да разсмиваш дамите от Те имат необходимост от това. Нали търсиш условие, за да бъдеш "допуснат" от тях? Гаранция, че усмихнати - допускат до себе си! ..

+1

Точно така, умението да водиш непринудени и закачливи разговори с жени в много важно.

Коментар

А тя какво разбира ясно ли е? Щото това са твои трактовки на реалността, не нейни.
                        Абе тя не го броеше за жив,ти пишеш какво разбирала.Сама ходеше на море,на дискотека, на плаж.С него явно само е спала .Ама и това е било до време.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами това разбирам,че средите в които тя движи и в които той са в двата края на социалната стълба.Или да кажем той е едно две стъпала нагоре.Все пак не е някой клошар или мизерник.
                          А тя какво разбира ясно ли е? Щото това са твои трактовки на реалността, не нейни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Пример от днес (непретенциозен):

Верига магазини за техника
                            Купувам уред. На касите почти няма хора. Избирам една от касиерките (около 30-те)...
                            Поздрав, подавам покупките пред нея... Вадя 3 карти: една за разплащане и друга - за отстъпки е друга верига магазини...

Тя ми казва, че втората карта не й трябва...

Аз й отговарям, че умишлено съм искал да прецакам институцията, в която работят толкова наблюдателни служители, но парашута ми не се е отворил...

Усмивка! Непринудена! (като че цял ден беше я чакала)...

После отвори кутията и почна да ми чете гаранционната карта, после ходи на друга каса да поставя печат и се върна още по-усмихната..., не намери сток на гаранцията, но не увери, че е две години, усмихната...

Казах й, че ако бях неин работодател, бих я атестирал с минимум 3000 лв. брутна заплата, без месечните бонуси, с тя вече се смееше... Добави, че съм много далеч от истината...

После вече - самокритично вдигнах рамене и казах, че е разбрала защо нямам качества на работодател..
                            ..............
                            Евала! Харесват ми хората с тънко чувство за хумор и самоирония!

Коментар

Значи е тъпа патка. Какво разбираш под “обществено положение”?
                              Ами това разбирам,че средите в които тя движи и в които той са в двата края на социалната стълба.Или да кажем той е едно две стъпала нагоре.Все пак не е някой клошар или мизерник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И аз се сещам за позната двойка в подобна конфигурация, само че жената не е изобщо привлекателна визуално. Иначе тя е мъни мейкъра, а мъжа си цъка общак. Като цяло се разбират, но симбиозата в която са, не дава възможност за раздяла - имат и деца. Никой няма да успее да се оправи без другия.

При липса на деца обаче, когато жената почнат да я пускат хормоните, много бързо избива ненавистта към социалния статус на мъжа. В случая с твоя приятел е много вероятно да се е получило така. Принципно не е голяма загуба, щото не е лесно да се живее с човек "от голямото добро утро", който се има за нещо повече от останалите.
                                Имат дете и въпреки това се разведоха.Според мен детето крепеше връзката им.Какво стана с нея не знам, ама тоя не съм го виждал с жена след развода.

Коментар

Working...
                                X