If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Неее, ти не си разбрал този разказ. Той е по "Декамерон". Не четеш между редовете. Много си еднопосочен. Това е разказ за един много здрав, див и необуздан секс, който не се развива в разбрицан асансьор, а насред пътя. Огледай се по-добре, отвори сетивата и ще видиш, че тази нишка пронизва целия ни познат свят по волята на Твореца. И в един затворен кухненски шкаф можеш да го видиш - там, където чиниите се губят една в друга.
Това е епизод номер 1.Във втори епизод мъжете от форума нападат старици и ги ограбват. Щото не ги кефят.В трети епизод мъжете от форума изнасилват деца в детската градина. Докато се стига до кулминацията в четвърти епизод и мъжете от форума избиват бебета в родилно отделение.
И трябва да се разсъждава за тези им действия в паралелната Вселена.
Неее, ти не си разбрал този разказ. Той е по "Декамерон". Не четеш между редовете. Много си еднопосочен. Това е разказ за един много здрав, див и необуздан секс, който не се развива в разбрицан асансьор, а насред пътя. Огледай се по-добре, отвори сетивата и ще видиш, че тази нишка пронизва целия ни познат свят по волята на Твореца. И в един затворен кухненски шкаф можеш да го видиш - там, където чиниите се губят една в друга.
Вчера пак ме удариха... отзад... ПТП. Мъж на средна възраст. Отново - професионален шофьор, пак по негова вина, с леки повреди за мен - счупена броя и капак... Беше усмихнато-сериозен. Извини ми се 2 пъти, дето ме е ударил. Отговарям с усмивка - случва се и на най-добрите! Спокоен, умерен, сдържан... нормален! Преместваме колите, той попълва протокола, без излишни думи...
Предишния път... преди няколко месеца... пак така. Само че беше камион и ме забърса странично. Не ме забелязал човека. Мога ли да му се сърдя???
Мисля си - уау, каква съм късметлийка!
Ако беше ме ударил някой от пичовете във форума, кой ли знае какъв филм щеше да бъде?
Ма ти знаеш ли кой съм аз, аз съм готин, аз съм пич, мен ме харесват жените, висок съм, строен съм, нямам шкембе, очертават ми се мускулите, 4 pack, 6 pack, ще ми се размине и няма да ме накажат щото съм готин и чаровен и т.н...
Харе, лека нощ и поразсъждавайте малко
Не мисля, че някой от пишещите във форума би реагирал по описания от теб начин, особено, след като е виновен за ПТП.
ПП: Не знам какво става по пътищата вече. Почти няма случай да излезна някъде с колата и да не съм свидетел на ПТП.
Основна причина, според мен, е използването на телефон. Онзи ден за секунда само да скипна рекламата в ютуб и този пред мен беше набил спирачки. На косъм бях и аз да го чукна отзад.
Тези две изречения са квинтесенцията на този къс разказ. Сюжетната линия е развита добре. Построена е върху две основни ударения и разкрива богато нюансиран вътрешен свят. Оставя възможност на четящия да маневрира със свое въображение в зависимост от личния му фокус. Това е разказ-метафора, който много сполучливо предава женските вълнения в един изпълнен с внезапни доставки на задната врата свят.
Това е епизод номер 1.Във втори епизод мъжете от форума нападат старици и ги ограбват. Щото не ги кефят.В трети епизод мъжете от форума изнасилват деца в детската градина. Докато се стига до кулминацията в четвърти епизод и мъжете от форума избиват бебета в родилно отделение.
И трябва да се разсъждава за тези им действия в паралелната Вселена.
Вчера пак ме удариха... отзад... ПТП. Мъж на средна възраст. Отново - професионален шофьор, пак по негова вина, с леки повреди за мен - счупена броя и капак... Беше усмихнато-сериозен. Извини ми се 2 пъти, дето ме е ударил. Отговарям с усмивка - случва се и на най-добрите! Спокоен, умерен, сдържан... нормален! Преместваме колите, той попълва протокола, без излишни думи...
Предишния път... преди няколко месеца... пак така. Само че беше камион и ме забърса странично. Не ме забелязал човека. Мога ли да му се сърдя???
Ако беше ме ударил някой от пичовете във форума, кой ли знае какъв филм щеше да бъде?
Ма ти знаеш ли кой съм аз, аз съм готин, аз съм пич, мен ме харесват жените, висок съм, строен съм, нямам шкембе, очертават ми се мускулите, 4 pack, 6 pack, ще ми се размине и няма да ме накажат щото съм готин и чаровен и т.н...
Харе, лека нощ и поразсъждавайте малко
Тези две изречения са квинтесенцията на този къс разказ. Сюжетната линия е развита добре. Построена е върху две основни ударения и разкрива богато нюансиран вътрешен свят. Оставя възможност на четящия да маневрира със свое въображение в зависимост от личния му фокус. Това е разказ-метафора, който много сполучливо предава женските вълнения в един изпълнен с внезапни доставки на задната врата свят.
ти нали щеше да си лягаш със кокошките и избяга от другата тема ?
Сайта е магнит май, айде откара целия ден тъдява.
Мигеле тропа със бастуня, обърни му внимание малкоооо.
Хехе, ма ти отчиташ ли ме с другия ник бе троле? Ла дона е мобиле
Моите повечето са в добра форма и жените и мъжете. Гордея се с тях.
ти нали щеше да си лягаш със кокошките и избяга от другата тема ?
Сайта е магнит май, айде откара целия ден тъдява.
Мигеле тропа със бастуня, обърни му внимание малкоооо.
Ох, човек, не знам каква ти е конкретната ситуация, но аз досега други наблюдения имам, а именно, че в доста голям брой от случаите на ключови позиции да неграмотни любовници на някой си шеф.
Има и изключения, разбира се. Срещал съм доста кадърни жени на мениджърски позиции.
Аз пък ако знаеш колко неграмотни отрочета от мъжки пол срещам в разните му там фондове и фондации ... За областни и общински служби скромно ще си замълча, че инак ще си зацапам ореола около черепната кутия.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар