If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бе човек и не почвай като Миро да си мислиш, че само тебе те визира разговорът. Имаше нашумял случай тука на полуострова с един “измамен” от дама в такъв сайт. Аз този тип измами ги работя. Просто работа.
Ако за мен намеквате, че искам да ми е тънко, не е така.
Не бе човек и не почвай като Миро да си мислиш, че само тебе те визира разговорът. Имаше нашумял случай тука на полуострова с един “измамен” от дама в такъв сайт. Аз този тип измами ги работя. Просто работа.
И ако не са реални снимките какво от това?Като се срещнете и я видиш, че е друга жена всичко приключва. Никакви негативни последици няма.
С омъжените същата работа-ами нали в момента, в който я разбереш,че е омъжена ще я разкараш.Ти влизаш в някаква теория на конспирацията.
Е как бе - платил си месечната такса. Говоря ти за платени сайтове. Прецакали са те с поне 200 € .
Погледнато от друг аспект, цирка е доста печеливш бизнес модел. И докато парите са възобновяем ресурс и можем да си позволим да ги пилеем, то времето не е. Нелепото в цялата ситуация е, че когато човек гледа да му е тънко и да не се мине, почти винаги се нашива на най-дебелото...дрво
То си е цяла индустрия, а стиснатите хора винаги плащат двойно. Карма.
Съдейки по моя скромен опит, жените на първо място искат да могат да разчитат на мъжа- финансово, емоционално и физически. Да има кой да плати сметката, да я прегърне, като е тъжна и да завие крушката в кухнята или да й отвинти главата от секс. Само това.
И каква ти е гаранцията, че снимките са реални? Ако няма снимки са омъжени - все аз ли всичко да ти обяснявам, бре Миро?
И ако не са реални снимките какво от това?Като се срещнете и я видиш, че е друга жена всичко приключва. Никакви негативни последици няма.
С омъжените същата работа-ами нали в момента, в който я разбереш,че е омъжена ще я разкараш.Ти влизаш в някаква теория на конспирацията.
Те и стиснатите испанци се вързаха на “украинките” сега са опищяли нета, че били “измамени” - един даже дело искаше да води. Цирк голям е цялата тая история със сайтовете. Почти 80% са фейк профили.
Погледнато от друг аспект, цирка е доста печеливш бизнес модел. И докато парите са възобновяем ресурс и можем да си позволим да ги пилеем, то времето не е. Нелепото в цялата ситуация е, че когато човек гледа да му е тънко и да не се мине, почти винаги се нашива на най-дебелото...дрво
Това с харесванията най-вероятно е алгоритъм, а профилите без снимка са фейк. Идеята е да си платиш и дотам. Сайтовете за запознанства с красивите украинки, съм почти убеден, че работят на сходен принцип. Не, че няма желаещи да се запознаят, но самата работа изглежда твърде далечна. Тея дето ще се разпишат е много вероятно да се окажат измамници, които ще искат да им прати пари за билет и т.н. По-добре да облича костюма на Теодор и да излиза уикендите.
Никакъв алгоритъм не е.Съвсем реални жени са.Но повечето са неатрактивни.
Виждал съм такива фейк сайтове, в които ти пише много красива жена и там действително гледат да те зарибят.Но тук става въпрос за други неща.
Коментар