Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това добре, но много повече ми харесваше разговора докато споделяше за момичета, с които планираш да се срещаш
мачовците не са ми толко интересни
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
.....Не поздравява никога и не желае контакти с мъже. Ходи по екскурзии в чужбина с други 2 жени и наскоро роди, незнайно от кого,
Много е възможно тя самата да знае от кого е родила, нали?Ако имаш въпроси към нея - защо не я попиташ?
Вземаш подарък на бебето, а на нея - скъп парфюм - отиваш й на гости и ще имаш всички подробности, върху които си фиксиран.
- 1 like
Коментар
-
това добре, но много повече ми харесваше разговора докато споделяше за момичета, с които планираш да се срещаш
мачовците не са ми толко интересни
Профилът ми е 47% завършен. Имам няколко лайка, никоя не ми е писала и не мога да видя коя ме е лайкнала. Нека Миро или някой друг колега обясни.
Интересното при младите българки до 42 г е , че не са сърдечни и много често са и невъзпитани. Не поздравяват, не се усмихват.
Имам колежка от провинцията, на 30г +, ходи по много странна провинциална мода, напр. с панталон до земята и неподгънат. Не поздравява никога и не желае контакти с мъже. Ходи по екскурзии в чужбина с други 2 жени и наскоро роди, незнайно от кого,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не ми се вярва Мирко да отиде на такъв круиз с мъже, каквито и да са те.
Днес видях муцуните на 2-ма хомо бандити във ф.б. То е ясно какво правят, когато са насаме. С бради, с модерна визия, единият от тях доста добре трениран. Трениран е, обаче по самите снимки и начин на обличане му личи, че не харесва жени. Качва снимки по бельо, по дълги бели чорапи.
Има и хубава професия.
А на мен по ми харесват круизите с жени като в немските филми за лелки, които вероятно сте гледали, днес и през 90-те години,
мачовците не са ми толко интереснипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениерубла, ама айде да не решаваме така самоволно
кой разговор конструктивен и кой не
защото се губи фабулата
и изведнъж мирко може се окаже на круиз в тихия окен с готини пичове от фейса,
които имат модерни, но непочтени намерения
а там дистанциите за плуване са сериозни
Днес видях муцуните на 2-ма хомо бандити във ф.б. То е ясно какво правят, когато са насаме. С бради, с модерна визия, единият от тях доста добре трениран. Трениран е, обаче по самите снимки и начин на обличане му личи, че не харесва жени. Качва снимки по бельо, по дълги бели чорапи.
Има и хубава професия.
А на мен по ми харесват круизите с жени като в немските филми за лелки, които вероятно сте гледали, днес и през 90-те години,
Коментар
-
Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнениеГ-н Ratten начина, по който сте се изразили в по-долното мнение е нагледен пример за това, колко конструктивен сте в разговорите.
И за протокола изтриването на мнения не е самоволен акт, а спазване на правилата във форума.
Въпреки, че сте дългогодишен участник тук може да бъде конструктивно и градивно за Вас да прегледате отново условията за ползване тук - https://ibg.bg/id-157
но ако някой мачо изгори по круизите, на теб ще тегнепрепоръка е
Коментар
-
Г-н Ratten начина, по който сте се изразили в по-долното мнение е нагледен пример за това, колко конструктивен сте в разговорите.
И за протокола изтриването на мнения не е самоволен акт, а спазване на правилата във форума.
Въпреки, че сте дългогодишен участник тук може да бъде конструктивно и градивно за Вас да прегледате отново условията за ползване тук - https://ibg.bg/id-157
Коментар
-
рубла, ама айде да не решаваме така самоволно
кой разговор конструктивен и кой не
защото се губи фабулата
и изведнъж мирко може се окаже на круиз в тихия окен с готини пичове от фейса,
които имат модерни, но непочтени намерения
а там дистанциите за плуване са сериознипрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
в рисковата група си
Last edited by mirodes; 26.04.2024, 16:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Остави,че и аз съм с брада.По-скоро бръсна я,когато стане хептен дълга.препоръка е
Коментар
-
експерт си
обаче мирко май не е много напоред с тия работи
и като нищо ще налети на някой модрен с брада
Коментар
Коментар