Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е най-доброто -висилка,лицеви опори,успоредка и клякания.Вероятността за контузия е минимална. Докато щангите могат да ти съсипят живота. Доста приятели си докараха от фитнеса тежки контузии,включително и аз.И никой от нас не е зобал или да е вдигал някакви рекордни тежести.Ако мога да върна времето назад никога нямаше да вляза във фитнес.И без фитнес си бях като учебник по анатомия от изброените упражнения. Ама бях слаб и реших да качвам кила с щангите.
Трябва постоянни тренировки, защото формата се губи. И не се цени толкова от жените.
Графикът ми е много запълнен и не ходя по фитнеси. Отделно си мирише на пот и не е готино,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Този срещал ли си го? Той твърди същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
С Брад Пит ли? Физиката казва, че е възможно. Хайде сега, де.
Коментар
-
Че е отворено е факт. Само не губи севера
Коментар
-
Естествено, че съм падал.Това ми е отворило третото око, защото е било залепнало.
Коментар
-
Имаше филм по въпроса.
Коментар
-
А падал ли си на главата си?Това ми е отворило третото око, защото е било залепнало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ma k'o приказваш - даже от догодина вече хората ще се раждат директно на по 80 години и ще вървят към бебешка възраст!
Коментар
-
Това е коренно различно нещо, няма нищо общо с темата, както е подхваната. Говорим за работа с тежести, за натоварвания. Културизмът няма никакви допирни точки със спортуване за здраве. Той не би могъл да съществува без анаболи и стероиди, които съсипват сърдечносъдовата система.
99% със зоб, след 1-ва тренировка ги зарибяват со зоб. И това е още откак бях студент - преди 2000г. Сега е ужас.
На фитнес се ходи от глупост - няма кво да правиш кат млад и хабиш енергията по най-неподходящия начин. Същото зарибяване е и с наркотиците на 15-20 години, сега вече и хазарт. Все неща пороци унищожители на младите които замениха МАСОВИЯ СПОРТ за здраве.
Фитнеса е ИНДИВИДУАЛЕН спорт - там има само его, няма здравеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Започнах да вися на циците на майка ми още докато бозаех.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ma k'o приказваш - даже от догодина вече хората ще се раждат директно на по 80 години и ще вървят към бебешка възраст!
Коментар
-
Професор Добрев е великан в НСА.. съветвам всички да изглвдат този филм, част от неговия експвримент, за който говори колегата.
https://youtu.be/mLZXNyhX3gU?si=zLH4DoPtgYO3FDHT
Много, много бъркате за щангите, но си трябва четене.
- 1 like
Коментар
Коментар