If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не им говоря, обаче ако на 25 г, като студент парадирах с такива неща и с пари, гарантирано щеше да се хване някое бедно момиче.
Децата на богаташите се женят рано и стават родители рано, примери много.
Как все до пари и богатства го докарваш?
Толкова ли не разбра, че ако си ръб, колкото и пари да имаш свястна жена няма да намериш. Ще си намериш някоя да ти харчи парите.
Щом си стигнал до запознаства от сайтове не е добре работата.Шанса да остнеш стар ерген клони към 100%.В тия сайтове не влизам ,но съм останал с впечтление че там се подвизават само проституки ,хомосекуалисти и дърти баби.
Не прави такива прогнози. Говоря за преди, търся половинка от 2008 г.
Преди 20 г една преподавателка от СУ, която ни гледа отгоре, ми каза, че всичко ми е супер (знам си нещата), обаче съм малко притеснителен и това е в мой ущърб. И че трябва по-нахакано да се държи един мъж. Това ми намекна.
Обикновено при онлайн запознанства първо има дълъг чат, после се виждаме на живо и не се харесваме.
Един приятел разказа как запалил колата и отишъл в провинцията да се запознае с жена, чакал я 15-20 мин (и повече) да излезе от тях и нищо не се получило, само бил път.
Щом си стигнал до запознаства от сайтове не е добре работата.Шанса да остнеш стар ерген клони към 100%.В тия сайтове не влизам ,но съм останал с впечтление че там се подвизават само проституки ,хомосекуалисти и дърти баби.
За да получиш първо трябва да дадеш.Ти искаш отазад напред.Като ги заведеш на кафе те броят за циция и бегат
Не сме ходили на голо кафе никога.
Преди 20 г една преподавателка от СУ, която ни гледа отгоре, ми каза, че всичко ми е супер (знам си нещата), обаче съм малко притеснителен и това е в мой ущърб. И че трябва по-нахакано да се държи един мъж. Това ми намекна.
Обикновено при онлайн запознанства първо има дълъг чат, после се виждаме на живо и не се харесваме.
Един приятел разказа как запалил колата и отишъл в провинцията да се запознае с жена, чакал я 15-20 мин (и повече) да излезе от тях и нищо не се получило, само бил път.
За жените не е важно колко имаш а какво си склонен да дадеш.Тия апртаменти и да се оженят за теб няма да станат техни.И вместо на първа среща да ги черпиш кафе ,заведи ги на изискан ресторант да покажеш че си ларж.Аз така правя и работи безотказно.Успеваемост имам над 50%
И аз съм стигнал до този извод, че на кафе върви при по-малки, при ученички и студентки.
По принцип, не съм склонен да ги финансирам като скъпоплатена любовница, но ако сме двойка и семейство, ще дам всичко.
Ще има и бижута, и дрехи, и екскурзии в чужбина и кола мога да й купя, ако ми роди дете.
Не им говоря, обаче ако на 25 г, като студент парадирах с такива неща и с пари, гарантирано щеше да се хване някое бедно момиче.
Децата на богаташите се женят рано и стават родители рано, примери много.
За жените не е важно колко имаш а какво си склонен да дадеш.Тия апртаменти и да се оженят за теб няма да станат техни.И вместо на първа среща да ги черпиш кафе ,заведи ги на изискан ресторант да покажеш че си ларж.Аз така правя и работи безотказно.Успеваемост имам над 50%
Да ти кажа, че никаква застаряваща лелка не съм. Имаме 3 апартамента в СФ и няколко вили, все аз ги поддържам, върша много мъжка работа и това ми е като спорт, нямам корем. Като взема да работя по цял ден, тениската ми е все мокра. Но така се вдига тестостерона.
Ти на жените на първа среща ако им говориш за апартаментите дет имаш , не очаквай някоя свястна жена да се навие.
Коментар