Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЛястовичките полудяха. Дано да не предсказват земетресение както се случи преди земетресението в Турция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение[/B]
За затвора на ума ти говоря. Изгледай ето този филм:
https://youtu.be/zZih3CIkwQU?si=JGEa1CBlBJ9nV33e
В колодите Таро има една карта - осмица мечове. Символизира психологическо състояние, в което умът се движи в кръг и не намира изход.
Твоят ум е зациклил с остарелите и невинаги верни еснафски идеи на мама.
От един момент нататък обаче човек трябва малко да се погледне и от страни. Успех!
Дано го разбереш филма. Вкоренените в ума ни остарели или погрешни идеи са вредни.
Търся изкуствен интелект да ми ги записва че си спомням много малко - 2-3 итерации макс, а имам чувството че са поне 20-30Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
От 15 г живея самостоятелно, не знам за какво говориш.
Мама (която живее отделно) - всеки ден ли ти носи домашно приготвената от нея - храна? Може би тя пазарува? Или - ти пазаруваш всеки ден след работа, а тя идва сутринта, за да ти приготви храната ("домашно приготвената), докато ти си на работа?
Много е трудно човек "да живее самостоятелно" по този начин, нали?
Все пак не разбрах, какво имаш против готовата храна в заведенията? Толкова беше щастлив от факта, че имаш "домашно приготвена храна", а онзи, за когото говореше (назад в темата) - "как така можел да разчита на готова храна"?
Тая твоя майка - съвсем през просото го е подкарала.. Как може да остави сина си на "готова храна" - без да е "домашно приготвена" ... и така да се охарчва!
- 1 like
Коментар
-
От 15 г живея самостоятелно, не знам за какво говориш.
За затвора на ума ти говоря. Изгледай ето този филм:
https://youtu.be/zZih3CIkwQU?si=JGEa1CBlBJ9nV33e
В колодите Таро има една карта - осмица мечове. Символизира психологическо състояние, в което умът се движи в кръг и не намира изход.
Твоят ум е зациклил с остарелите и невинаги верни еснафски идеи на мама.
От един момент нататък обаче човек трябва малко да се погледне и от страни. Успех!
Дано го разбереш филма. Вкоренените в ума ни остарели или погрешни идеи са вредни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тебе, приятелю, те е малко страх. Ти си консервативен разумен плъх. Виж Мирчо е по-смел ама му изигра зъл коварен номер гадната болест. Ботльо е стиснат циник. Пинокчо засенчва Салвадор дали по много показатели, докато Евго бая е зациклил в епохата на мама.
Аранките, приятелю, не са в магазина
Коментар
-
През 2010 -2014 г. баба ми и негова майка призна и каза: "Вие толкова години се оплаквате от него, ама то всичко верно било!", мисля, че няма нужда от коментар.
През 90-те години ми е подарявал за нова година непечеливш билет от лотарията, черно бял евтин телевизор за стаята ми, пари ми е давал много рядко и малко, гледаше да мине икономично винаги, въпреки че в периода 1994 -2003 имаше пари.
.......
Разбира се, че ЗА ЧОВЕК КАТО ТЕБ има необходимост от коментар.
"Толкова години СТЕ СЕ "ОПЛАКВАЛИ" ..(И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ!) - от вашия благодетел! Човекът, който е бил причината за ТВОЕТО лично богатство ДНЕС. Баси злобарите!
След като човека вече го няма - какво очакваш да каже "баба ти и негова майка"? Тя е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА, КОИТО ВЕЧЕ СА ПОЛУЧИЛИ ПРАВОТО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ С НЕДВИЖИМОТО ИМУЩЕСТВО, за което тия хора НЯМАТ НИКАКЪВ ПРИНОС!
Ако тази възрастна жена имаше възможността да управлява семейното имущество - щяхте да Й ЛИЖЕТЕ ПОДМЕТКИТЕ, а не да я принуждавате (индиректно) - да се "съгласява" с мнението на мама, с което и Евго е в пълен синхрон...
Откъде пък дядото да е знаел, че Евго иска печеливш билет, за да му избере точно такъв!
Иначе - и цветните телевизори бяха дефицитни, а Евго е имал големи изисквания! Защо не си си купил сам - щом си имал пари? Би могъл да получиш похвала от дядо си за това, че вече си "самостоятелен!
Евго, затънал си в разни дребнави тъпотии, които нямат никакво значение, но те "оправдават" само в твоите очи за злобата, която таиш към хората, които са ти оставили МНОГО НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!
Най-вероятно завиждаш на хората, които живеят от средства, получени при отдаване на имоти (в другата тема). Е, не си такъв инвеститор като тях. Старай се повече и може би ще ти се получи. Гледай напред. Миналото и злобата те демотивират и губиш време в глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, да, кошницата на Аранка е за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мисля, че само пинокчо оцеля след този пост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тебе, приятелю, те е малко страх. Ти си консервативен разумен плъх. Виж Мирчо е по-смел ама му изигра зъл коварен номер гадната болест. Ботльо е стиснат циник. Пинокчо засенчва Салвадор дали по много показатели, докато Евго бая е зациклил в епохата на мама.
Аранките, приятелю, не са в магазинапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
променят се нещата
мирко минава на новите печеливши схеми
а аз има да обикалям магазина, докато омекне салама
Аранките, приятелю, не са в магазинаLast edited by Selena2024; 27.09.2024, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеНе знам. Ратко е предложил балкански вариант за замяна на ананаса, ама нещо много натуралистичен ми се чини. Пинокчо по го докарва на творчество, а Миро вече окончателно е оздравял. Все добри новини.
От месец само бачкам та много много не чета новини. Сега се зачетох и ви оставих. То май по-добре да не чета, щото голям сурреализъм тресе света. Мани, мани. По-добре да се пазаруват плодове
мирко минава на новите печеливши схеми
а аз има да обикалям магазина, докато омекне саламапрепоръка е
Коментар
Коментар