Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеАз имам понякога пророчески сънища че отивам до тоалетната. Буквално до час се сбъдва. Обикновено става когато пия бира. Може би е от психокинетичните свойства на хмела
съвсем наскоро си пипах дъното на гащите на разсъмванепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Буквално. До два три дни.
мен няма да сънуваш!
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
При мен са два типа обикновени и пророчески.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз вевднъж или дори 2 пъти сънувах анимация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Забравил си, че говореше тук със снизхождение и дори с насмешка за твой познат, който "вземал в къщи готова храна".
Мама (която живее отделно) - всеки ден ли ти носи домашно приготвената от нея - храна? Може би тя пазарува? Или - ти пазаруваш всеки ден след работа, а тя идва сутринта, за да ти приготви храната ("домашно приготвената), докато ти си на работа?
Много е трудно човек "да живее самостоятелно" по този начин, нали?
Все пак не разбрах, какво имаш против готовата храна в заведенията? Толкова беше щастлив от факта, че имаш "домашно приготвена храна", а онзи, за когото говореше (назад в темата) - "как така можел да разчита на готова храна"?
Тая твоя майка - съвсем през просото го е подкарала.. Как може да остави сина си на "готова храна" - без да е "домашно приготвена" ... и така да се охарчва!
как прави баници и питкипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз сънувам страхотни филми. Ама някакси са недовършени или пълен мишмаш. Появяват се сюжети, места, картини, после изчезват после пак се появяват все едно минаваш през врата в нови светове ама всеки път не знаеш какво има зад вратата. И като се повтавя уж познат свят а различен. Знакови неща на нещо - урок, познание ЛИПСВА на негово място друго учение, разбиране за живота.
Търся изкуствен интелект да ми ги записва че си спомням много малко - 2-3 итерации макс, а имам чувството че са поне 20-30препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЛястовичките полудяха. Дано да не предсказват земетресение както се случи преди земетресението в Турция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение[/B]
За затвора на ума ти говоря. Изгледай ето този филм:
https://youtu.be/zZih3CIkwQU?si=JGEa1CBlBJ9nV33e
В колодите Таро има една карта - осмица мечове. Символизира психологическо състояние, в което умът се движи в кръг и не намира изход.
Твоят ум е зациклил с остарелите и невинаги верни еснафски идеи на мама.
От един момент нататък обаче човек трябва малко да се погледне и от страни. Успех!
Дано го разбереш филма. Вкоренените в ума ни остарели или погрешни идеи са вредни.
Търся изкуствен интелект да ми ги записва че си спомням много малко - 2-3 итерации макс, а имам чувството че са поне 20-30Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
От 15 г живея самостоятелно, не знам за какво говориш.
Мама (която живее отделно) - всеки ден ли ти носи домашно приготвената от нея - храна? Може би тя пазарува? Или - ти пазаруваш всеки ден след работа, а тя идва сутринта, за да ти приготви храната ("домашно приготвената), докато ти си на работа?
Много е трудно човек "да живее самостоятелно" по този начин, нали?
Все пак не разбрах, какво имаш против готовата храна в заведенията? Толкова беше щастлив от факта, че имаш "домашно приготвена храна", а онзи, за когото говореше (назад в темата) - "как така можел да разчита на готова храна"?
Тая твоя майка - съвсем през просото го е подкарала.. Как може да остави сина си на "готова храна" - без да е "домашно приготвена" ... и така да се охарчва!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
От 15 г живея самостоятелно, не знам за какво говориш.
За затвора на ума ти говоря. Изгледай ето този филм:
https://youtu.be/zZih3CIkwQU?si=JGEa1CBlBJ9nV33e
В колодите Таро има една карта - осмица мечове. Символизира психологическо състояние, в което умът се движи в кръг и не намира изход.
Твоят ум е зациклил с остарелите и невинаги верни еснафски идеи на мама.
От един момент нататък обаче човек трябва малко да се погледне и от страни. Успех!
Дано го разбереш филма. Вкоренените в ума ни остарели или погрешни идеи са вредни.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар