IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Че то е очевидно. Коя жена може да изтърпи такава истерия и постоянни паник атаки от съзирани конспирации на всеки ъгъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ааааа не му знам на Ботльо дереджето …
      Че то е очевидно. Коя жена може да изтърпи такава истерия и постоянни паник атаки от съзирани конспирации на всеки ъгъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Имагинерната жена може да се наказва и с истинска точилка, не е проблем.
        Ааааа не му знам на Ботльо дереджето …

Коментар

Льо льо аз съм поне на теория във ваканционен период. Почивам си. Бегай сега и лево и кажи на жена ти да ти я направи и после я “наказвай” с имагинерната точилка
          Имагинерната жена може да се наказва и с истинска точилка, не е проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

вземаш едни готови кори - ФИНИ че иначе не става.
            250-300гр сирини. Слагаш го у вода се изкисва 1час.
            1/4 масло + 1-2 лъжици оливо разтопяваш. Намачкваш сириниту с 3 яйца
            Запряташ ръкави и почваш.
            една кора - мажеш со маслото, втора кора - сириниту с яйца нанасяш на знак V. завиваш на руло. Слагаш в намазнена тава
            И така 6 пъти. 7 път - кората на 2 и половинка порция че са по 13 кори - ко остане матриал на котката.
            Цялата работа 10-15мин
            Печеш на 200гр за 20 мин. Вадиш от фурната. Напръскваш с вода и завиваш с опаковката от корите да се задуши. След 2-3 мин режеш и мааш вълшебна баница.

Айде почвай че тръгвам на инспекция. Сал да са изложиш щта наказвам с точилката
            Ботльоууууу аз съм поне на теория във ваканционен период. Почивам си. Бегай сега и лево и кажи на жена ти да ти я направи и после я “наказвай” с имагинерната точилка
            Last edited by Selena2024; 09.08.2024, 10:13.

Коментар

Скръндзо скръндзава тииии казвай дека е баничарницата не се излагай
              вземаш едни готови кори - ФИНИ че иначе не става.
              250-300гр сирини. Слагаш го у вода се изкисва 1час.
              1/4 масло + 1-2 лъжици оливо разтопяваш. Намачкваш сириниту с 3 яйца
              Запряташ ръкави и почваш.
              една кора - мажеш со маслото, втора кора - сириниту с яйца нанасяш на знак V. завиваш на руло. Слагаш в намазнена тава
              И така 6 пъти. 7 път - кората на 2 и половинка порция че са по 13 кори - ко остане матриал на котката.
              Цялата работа 10-15мин
              Печеш на 200гр за 20 мин. Вадиш от фурната. Напръскваш с вода и завиваш с опаковката от корите да се задуши. След 2-3 мин режеш и мааш вълшебна баница.

Айде почвай че тръгвам на инспекция. Сал да са изложиш щта наказвам с точилката
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

не знам баничарницата дека е, ма точилката ми е в гащите.
                Опс аз забравих че теб ич та нема в разточването на кОра
                Скръндзо скръндзава тииии казвай дека е баничарницата не се излагай

Коментар

Трай бе, трай. Намерих си сгодна горе долу баничарница ама не ги докарват. Пък съм млада, мързелива и меркантилна (по Евго) - къде беше твойта баничарница, че постът го погребаха едни морски вили ???
                  не знам баничарницата дека е, ма точилката ми е в гащите.
                  Опс аз забравих че теб ич та нема в разточването на кОра
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• И е прав Миро, че на чужденците българките пускат лесно, дори да са бедни и оръфани.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Добро утро,
                      абе как да няма мацки?
                      Ти на кое северно море си?
                      Баренцово

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Добро утро,
                        абе как да няма мацки?
                        Нямало било. Пълно е с рускини по монокини - проверено е лично

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                          Добро утро от морето
                          тук на север няма млади мацки, но имам чудесна компания - един малчуган,

Българките от старото положение в общия случай са добри и трудолюбиви, а младите са мързеливи и меркантилни. Аз все пак разпитвам за мацки,

Хубостта е субективна. Иначе времето е хубаво и презареждам батериите. Поздрави
                          Добро утро,
                          абе как да няма мацки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                            Добро утро от морето
                            тук на север няма млади мацки, но имам чудесна компания - един малчуган,

Българките от старото положение в общия случай са добри и трудолюбиви, а младите са мързеливи и меркантилни. Аз все пак разпитвам за мацки,

Хубостта е субективна. Иначе времето е хубаво и презареждам батериите. Поздрави
                            Ти сега на малчугани ли си минал? Мацките са навътре в морето - има страхотни сирени. Ще яхнеш една и ще я покараш до Резово и обратно. На брега какво ще ти кажат, като влизат само до под тумбака.

Коментар

до вчера му чете морал, днес сводник го играеш само да има някоя клюка да разпространяваш.
                              Няма такава интригантка кат тебе ....
                              Трай бе, трай. Намерих си сгодна горе долу баничарница ама не ги докарват. Пък съм млада, мързелива и меркантилна (по Евго) - къде беше твойта баничарница, че постът го погребаха едни морски вили ???

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

свиквай, ботчо
                                Горкан Ботльо, така и не усеща нито хумора, нито иронията, нито закачката, нито разликата между трите …

Коментар

Working...
                                X