IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Няма го Евго и няма кой да поддържа огъня. Като се върне от бабешкия плаж ще живеем.
    Все си мисля, че има значителен шанс други да преварят Евгича за форумна сватба.

Коментар

• Няма го Евго и няма кой да поддържа огъня. Като се върне от бабешкия плаж ще живеем.

Коментар

• Срамота е най-екзистенциалната тема да хваща прахоляк на 2-ра страница. Лятото ще мине, а никой да не се похвали, че е забил нещо...тц тц тц

Коментар

• Моля пишете по темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бутай в игнора. Много лично ги приемаш нещата, Мире. Айде лека от мен.
            Не е така.Доста пъти съм бил обиждан и не съм го приемал сериозно. Ама тоя прекали. Обижда съпругата ми,подиграва се с болестта ми,изкара ме измамник,че съм искал да взема пари и тем подобни.
            Така че ще си носи отговорност за казаното.Не в юридически смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не става въпрос за Ратко.Как може да си помислиш подобно нещо?А за един идиот, който преди заплашваше Ратко,а сега се е заял с мен.
              Бутай в игнора. Много лично ги приемаш нещата, Мире. Айде лека от мен.

Коментар

Не става въпрос за Ратко.Как може да си помислиш подобно нещо?А за един идиот, който преди заплашваше Ратко,а сега се е заял с мен.
                За данчето ли става въпрос?
                Той е безопасна игла и не си заслужава времето дори да пишеш за него.
                Не се впечатлявай.

Коментар

Ратко?!

То аз тия дни не го чета форума, но сериозно ме изненадва подобна теза.

Коментар

За всичко друго мога да простя, но някой да се подиграва с болестта ми и да пише,че съм бил измамник,няма как да го простя.
                    Тоя прекрачи всяка граница, така че ......
                    Ратко?!

То аз тия дни не го чета форума, но сериозно ме изненадва подобна теза.

Коментар

Я пий една изстудена напитка
                      За всичко друго мога да простя, но някой да се подиграва с болестта ми и да пише,че съм бил измамник,няма как да го простя.
                      Тоя прекрачи всяка граница, така че ......

Коментар

Ратко-тоя малоумник ,който те заплашваше,преди с кой псевдоним се е подвизавал? Щото живо се заинтересувах от личността му.
                        Я пий една изстудена напитка

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ее, то никоя не е "такава"
                          и искат само да водят отвлечени разговори с елементи на разсъждение
                          Ратко-тоя малоумник ,който те заплашваше,преди с кой псевдоним се е подвизавал? Щото живо се заинтересувах от личността му.

Коментар

Явно не помниш как се развива сагата след началната сценка.
                            Секс и след това бременност. И то с девствена.

Коментар

Кое му е глупавото на героят на Иван Иванов?Точно така се прави,за да се свалят жени.

Явно не помниш как се развива сагата след началната сценка.

Коментар

Селенка иска отпуск вече. Сега - клипът е анахронизъм.

Не съм по обощенията. Предполагам винаги ще има категория глупави мъже и глупави жени, за които клипчето ще ва̀жи.

По ме изкефи башмайсторската сценка обаче. Някак по върви за градска среда
                                Кое му е глупавото на героят на Иван Иванов?Точно така се прави,за да се свалят жени.

Коментар

Working...
                                X