If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И откога помниш danetha защото отдавна чета форума но е нов за мен.
А темичката наистина е глупава и само за безработни и безсемействени човечета без никаква друга работа и с много време, с което незнаят какво да правят . За асоциали е подходяща.
Ако се замислим извън матрицата по твоя пример какво ще съзрем точно в ноември.
А темичката наистина е глупава и само за безработни и безсемействени човечета без никаква друга работа и с много време, с което незнаят какво да правят . За асоциали е подходяща.
Точно така е-в тая тема пишем само асоциални безработни и несемейни.
И правилно правиш, че не пишеш в тая тема.
Не че нещо, ама най-малкият проблем на този форум е темичката за забавление .
Ако не си забелязал заводите в родината гърмят като на технопарти, икономиката буксува, правителство няма, а ти откакто те помня само разпореждаш кой бил “за тук” и кой “не бил”.
Какви “инвестиции” и какви “технически анализи”, при положение, че основата е нестабилна?
Позамисли се малко извън матрицата и ще видиш, че преди ноември тази година е по-добре хората малко да се позабавляват
Ако не си забелязал заводите в родината гърмят като на технопарти, икономиката буксува, правителство няма, а ти откакто те помня само разпореждаш кой бил “за тук” и кой “не бил”.
Какви “инвестиции” и какви “технически анализи”, при положение, че основата е нестабилна?
Позамисли се малко извън матрицата и ще видиш, че преди ноември тази година е по-добре хората малко да се позабавляват
Срамота е най-екзистенциалната тема да хваща прахоляк на 2-ра страница. Лятото ще мине, а никой да не се похвали, че е забил нещо...тц тц тц
Мисля, че съм напът да забия една колежка. Не е хубава в лицето, но има невероятно тяло и страхотни крака. Като си сложи по-къса поличка и ми става лошо. Дълго време само си хвърляхме по един поглед. Заговорих я. Пихме кафе. Надявам се да има продължение - кафе с райбер !
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Срамота е тази дебилна тема,тип абв.бг форуми, да е водеща в ИКОНОМИЧЕСКИ форум....
Затова основната вина ествествено е на модерацията.
Околната среда е синя и предразполага към зен съзерцание. Път на младежта
Зареждам батериите с истинска българска храна, въздух, слънце, море и липса на шум. Да се активират младите. Дето викаше един набор - минимум програмата сме я изпълнили.
Не си падам много по зелената сделка и карам на въглища, батерии не зареждам. Пушек се вдига от всичко, което правя. И лубриканти не помагат.
Околната среда е синя и предразполага към зен съзерцание. Път на младежта
Зареждам батериите с истинска българска храна, въздух, слънце, море и липса на шум. Да се активират младите. Дето викаше един набор - минимум програмата сме я изпълнили.
Срамота е най-екзистенциалната тема да хваща прахоляк на 2-ра страница. Лятото ще мине, а никой да не се похвали, че е забил нещо...тц тц тц
Аз сега съм в един хотел във Велинград и е много зле работата.Даже не мога да оплакна очите-или бабки,или жени с безформени тела.Даже се чудя как са ги взели мъжете им.И то като гледам мъжете им са с приличен външен вид.
Жена да си-и най-голямата грозотия може да се уреди с приличен мъж. А ако пък е красавица,светът е нейн.
Коментар