IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
    Акъл нямат жените в главите и цялата тая тема, за това какво имат вътре под черепната кутия, е едно пробито корито за удавяне и губене на време
    Айде, още един обиден на всички жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Говориш за студентки и детска стая нещо несъвместимо.
      софиянци малко по-бавно се развиваме
      препоръка е

Коментар

• Акъл нямат жените в главите и цялата тая тема, за това какво имат вътре под черепната кутия, е едно пробито корито за удавяне и губене на време

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че винаги съм се държал културно и възпитано, като в немски романтичен филм за лелки и имам филтър на езика (не дрънкам глупости).

А на младини трябваше да се хиля, да се докосвам неволно по пакета и да каня в детската си девойки от дълбоката провинция (студентки) и да им говоря хубаво, че съм от богато семейство, че имаме имоти и че тя е човека.

В момента има една лястовица на хоризонта, но не смея да пиша, за да не урочасам нещата. И отново е "no perfect match". Тя работи като сестра в болница, а аз си мислех за някоя готина лекарка преди време,

В Източна България, Добричко и край морето има доста жени с името Ганка, от предишните 2 поколения,
          Говориш за студентки и детска стая нещо несъвместимо.

Коментар

Да ти кажа, че винаги съм се държал културно и възпитано, като в немски романтичен филм за лелки и имам филтър на езика (не дрънкам глупости).

А на младини трябваше да се хиля, да се докосвам неволно по пакета и да каня в детската си девойки от дълбоката провинция (студентки) и да им говоря хубаво, че съм от богато семейство, че имаме имоти и че тя е човека.

В момента има една лястовица на хоризонта, но не смея да пиша, за да не урочасам нещата. И отново е "no perfect match". Тя работи като сестра в болница, а аз си мислех за някоя готина лекарка преди време,

В Източна България, Добричко и край морето има доста жени с името Ганка, от предишните 2 поколения,
            Евгич, хубаво си се докосвал до пакета, може би си го размятал като Майкъл Джексън, ама защо си сменял темата рязко и си минавал на имоти?

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Не бре...
              Направо да я пита като във вица за Асан и Айше...
              - Айше, сакаш ли да е.м....?
              - Ииии, Асане, ти пък къф намек ми отправи....

пп Евгича, не обича да пита - какво пиеш, какви билети за концерт да КУПЯ и т.н.

Коментар

• Гледам жени не са останали тук,освен радка маймуната

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не се пита така.Жените не обичат такива конкретни въпроси.Ще я питаш"Как върви любовта?".
                  Не бре...
                  Направо да я пита като във вица за Асан и Айше...
                  - Айше, сакаш ли да е.м....?
                  - Ииии, Асане, ти пък къф намек ми отправи....

пп Евгича, не обича да пита - какво пиеш, какви билети за концерт да КУПЯ и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бай мико, усеща се у теб едно специално отношение към евго
                    да нямаш мома за женене а да не искаш директно да подхванеш разговора

Алтернативно на неговото мнение - не може да се нарече "специално отношение" (ако разсъждаваше що-годе нормално за един мъж!)

Мома за женене нямам, но ако имах и също - ако ИЗОБЩО ТИЯ НЕЩА СТАВАХА СЪС СВАТОВНИЦИ И зависеше от мен - дори този индивид да беше сам принцът на Монако - НЕ БИ МИ БИЛО ПРИЯТНО ДА МУ СЛУШАМ "прозренията" ДОРИ МИНУТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Целта не е да се скараш с някоя жена.Като видиш, че не ти се отваря парашута казваш й чао и дотам.А не да влизаш в някакви пререкания.
                      На него му е любимо да се прави на интересен и после да публикува разговора. Обижда ги, казва им истините в очите.

Беше си намерил от нета по-зряла жена (към 45 г.), но се разделиха.

Иначе има пари. Каза, че имал и мръсни клипове, но не иска да изпрати. Щял да ги праща на майките им на жените.

Коментар

Тази беше уникална простакеса.

Един приятел също си търси жена по Интернет и много често публикува разговорите си - за меркантилен интерес, че не могат да се разберат, той им вика, че им е изтекъл срока и т.н.
                        Целта не е да се скараш с някоя жена.Като видиш, че не ти се отваря парашута казваш й чао и дотам.А не да влизаш в някакви пререкания.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

За по-сигурно, казвай им, че са "простакеси" само и единствено в нета.
                          Не се знае на живо на каква може да попаднеш и дали някоя няма да те облъска като маче в дирек, след което да стоиш писинен цял месец...

бай мико, усеща се у теб едно специално отношение към евго
                          да нямаш мома за женене а да не искаш директно да подхванеш разговора
                          препоръка е

Коментар

Но като закачам непознати жени, обикновено не се приема добре.

..........

За по-сигурно, казвай им, че са "простакеси" само и единствено в нета.
                            Не се знае на живо на каква може да попаднеш и дали някоя няма да те облъска като маче в дирек, след което да стоиш писинен цял месец...

Коментар

Един приятел излиза да пие бира в Борисовата градина, редовно, с други мъже и нищо не става. Понякога на сбирките им се явяват по 2-3 жени, които се скупчват, да не ги закачат мъжете.

Дори един път си бяха поръчали торта "Секс сега",
                              Е ти кво искаш да стане?
                              Стига ти да се позабавляваш евентуално някой тел.номер са вземеш. Дадат ли ти телефон после може да ти вдигнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Снощи ходих на концерт на Молец. Дърт съм вече за такива групи ама, Евго, ако знаеш колко жени имаше..... от 15ки до 50ки. На групички по 4.

Един приятел излиза да пие бира в Борисовата градина, редовно, с други мъже и нищо не става. Понякога на сбирките им се явяват по 2-3 жени, които се скупчват, да не ги закачат мъжете.

Дори един път си бяха поръчали торта "Секс сега",

Коментар

Working...
                                X