IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Защо е нужно да влизаш в пререкания с тая жена?Проявил си някакъв интерес към нея,значи си искал отношенията ви да се задълбочат. Като видиш, че тя не иска,казваш й чао и дотам. Няма нужда от размяна на обиди. Като не те ще,прав й път, жени много.
    Ти нямаше да я одобриш визуално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Разкажи по-подробно за това.

Вчера вечерта си чатих с една жена - мома. Качила само една снимка. Обаче чатът хич не започна хубаво. Била с високи критерии. И ние започнахме да се заяждаме и да се обиждаме. Тя използва много вулгарен и прост език за жена. Аз й казах, че не е готина и сигурно е от софийските села. Тя също не си спести епитетите. И в един момент я блокирах.

Един приятел също е качвал скрийншотове от подобни чатове - той пък им пише, че им е изтекъл срока и за нищо не стават.
      Защо е нужно да влизаш в пререкания с тая жена?Проявил си някакъв интерес към нея,значи си искал отношенията ви да се задълбочат. Като видиш, че тя не иска,казваш й чао и дотам. Няма нужда от размяна на обиди. Като не те ще,прав й път, жени много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

На мен пък вече ми е еднакво гнусно тук в тази тема да се обиждат жените и да се говори с презрение за тях само защити конкретен човек не е наясно със себе си

На кривата ракета космосът ѝ крив.

Много мегдан му дадохме и той ептен се самозабравя напоследък.
        Да ти кажа, че съм мислил много пъти да спра да пиша тук, обаче имотната тема не ми е интересна вече, а в другите теми се пише малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами имам, аз даже ходя назад понякога, но все се удрям в дръжката на вратата,
          На Евго не може да му се отрече, че е голям палавник!

Още, за него по никакъв начин не може да се каже, че не знае как да преследва своите цели. ВСЯКА ЖЕНА му е "в кърпа вързана", стига да поискаШЕ това.

Освен палавник той е и много добър артист. Почти всички е убедил в тезата си, че "търси, но не може да намери (жена)".

Дори да "намери" жена - нравът не може да си промени.

Допускам, че и в бъдеще ще постига своите цели, без да се съобразява със странични съвети.

Коментар

Разкажи по-подробно за това.

Вчера вечерта си чатих с една жена - мома. Качила само една снимка. Обаче чатът хич не започна хубаво. Била с високи критерии. И ние започнахме да се заяждаме и да се обиждаме. Тя използва много вулгарен и прост език за жена. Аз й казах, че не е готина и сигурно е от софийските села. Тя също не си спести епитетите. И в един момент я блокирах.

Един приятел също е качвал скрийншотове от подобни чатове - той пък им пише, че им е изтекъл срока и за нищо не стават.

Коментар

Ако имаш предвид тема за еднополовите отношения нямам намерение да пиша в такава тема.Гнусно и отвратително е.
              На мен пък вече ми е еднакво гнусно тук в тази тема да се обиждат жените и да се говори с презрение за тях само защото конкретен човек не е наясно със себе си

На кривата ракета космосът ѝ крив.

Много мегдан му дадохме и той ептен се самозабравя напоследък.
              Last edited by Selena2024; 06.11.2024, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А може и отделна тема да си открие - по предназначение.
                Ако имаш предвид тема за еднополовите отношения нямам намерение да пиша в такава тема.Гнусно и отвратително е.

Коментар

Сигурно и ти имаш опит с тези неща, пич,

Коментар

А, бе, той може да дава от сърце, ама и мислите му са все отзад.
                    Сигурно и ти имаш опит с тези неща, пич,

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

На планина се ходи целогодишно, не само лятото!

Вместо да го ядат 2 души тоя тиквеник Евго да го беше взел, да се качи на 1 хижа, да почерпи всички с тиквеника и ще се запознае със сума народ!

Ама Евго е стиснат!
                      Като се научи да дава /ама от сърце, а не със задни мисли/ - и животът ще почне да му връща!
                      А, бе, той може да дава от сърц.
                      Last edited by mibova; 05.11.2024, 19:11.

Коментар

Цитирам те:"Едно пиле иска да се разкрие, но не му стига смелост да го направи ".
                        Мисля че нещата са ясни ,но пък форума е публичен и ако някой мъж иска да ползва съветите, които даваме ,то ще са му от полза. Не само моите, но и на всички мъже в темата.
                        А може и отделна тема да си открие - по предназначение.

Коментар

Да повториш модела на Бареков и Тайсън Фюри с много деца, колкото се получат,
                          Да бях създал паралелна връзка,но не само за секс,но и с деца.Но докато съм в тоя град няма да стане.Евентуално ако дойда в София .

Коментар

Имах някакви щурави идеи ,ама им мина времето.
                            Да повториш модела на Бареков и Тайсън Фюри с много деца, колкото се получат,

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мирко, тебе за какво са ти тия сайтове
                              Имах някакви щурави идеи ,ама им мина времето.

Коментар

Те са няколко сайта,които завършват на Cupid.Аз ти препоръчвам Eurocupid,ама може да се регистрираш и в другите.
                                мирко, тебе за какво са ти тия сайтове
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X