Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Разкажи по-подробно за това.
Вчера вечерта си чатих с една жена - мома. Качила само една снимка. Обаче чатът хич не започна хубаво. Била с високи критерии. И ние започнахме да се заяждаме и да се обиждаме. Тя използва много вулгарен и прост език за жена. Аз й казах, че не е готина и сигурно е от софийските села. Тя също не си спести епитетите. И в един момент я блокирах.
Един приятел също е качвал скрийншотове от подобни чатове - той пък им пише, че им е изтекъл срока и за нищо не стават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
На мен пък вече ми е еднакво гнусно тук в тази тема да се обиждат жените и да се говори с презрение за тях само защити конкретен човек не е наясно със себе си
На кривата ракета космосът ѝ крив.
Много мегдан му дадохме и той ептен се самозабравя напоследък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами имам, аз даже ходя назад понякога, но все се удрям в дръжката на вратата,
Още, за него по никакъв начин не може да се каже, че не знае как да преследва своите цели. ВСЯКА ЖЕНА му е "в кърпа вързана", стига да поискаШЕ това.
Освен палавник той е и много добър артист. Почти всички е убедил в тезата си, че "търси, но не може да намери (жена)".
Дори да "намери" жена - нравът не може да си промени.
Допускам, че и в бъдеще ще постига своите цели, без да се съобразява със странични съвети.
Коментар
-
Ами имам, аз даже ходя назад понякога, но все се удрям в дръжката на вратата,
Разкажи по-подробно за това.
Вчера вечерта си чатих с една жена - мома. Качила само една снимка. Обаче чатът хич не започна хубаво. Била с високи критерии. И ние започнахме да се заяждаме и да се обиждаме. Тя използва много вулгарен и прост език за жена. Аз й казах, че не е готина и сигурно е от софийските села. Тя също не си спести епитетите. И в един момент я блокирах.
Един приятел също е качвал скрийншотове от подобни чатове - той пък им пише, че им е изтекъл срока и за нищо не стават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ако имаш предвид тема за еднополовите отношения нямам намерение да пиша в такава тема.Гнусно и отвратително е.
На кривата ракета космосът ѝ крив.
Много мегдан му дадохме и той ептен се самозабравя напоследък.Last edited by Selena2024; 06.11.2024, 14:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
А може и отделна тема да си открие - по предназначение.
Коментар
-
Сигурно и ти имаш опит с тези неща, пич,
Коментар
-
А, бе, той може да дава от сърце, ама и мислите му са все отзад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
На планина се ходи целогодишно, не само лятото!
Вместо да го ядат 2 души тоя тиквеник Евго да го беше взел, да се качи на 1 хижа, да почерпи всички с тиквеника и ще се запознае със сума народ!
Ама Евго е стиснат!
Като се научи да дава /ама от сърце, а не със задни мисли/ - и животът ще почне да му връща!Last edited by mibova; 05.11.2024, 19:11.
Коментар
-
Цитирам те:"Едно пиле иска да се разкрие, но не му стига смелост да го направи ".
Мисля че нещата са ясни ,но пък форума е публичен и ако някой мъж иска да ползва съветите, които даваме ,то ще са му от полза. Не само моите, но и на всички мъже в темата.
Коментар
-
Да повториш модела на Бареков и Тайсън Фюри с много деца, колкото се получат,
- 1 like
Коментар
-
Имах някакви щурави идеи ,ама им мина времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мирко, тебе за какво са ти тия сайтове
- 1 like
Коментар
-
Те са няколко сайта,които завършват на Cupid.Аз ти препоръчвам Eurocupid,ама може да се регистрираш и в другите.
препоръка е
Коментар
Коментар