Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми според ситуацията
веднъж си пират
друг път путьо
както дойде
Така, де, но е много по-важно в следващите 50 години "лелите" в стола да ти казват, че си момче.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Този ще да е някой пират-путьо.
веднъж си пират
друг път путьо
както дойдепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По време на пандемията един приятел си хвана любовница. Тя забременя от него и той се разведе. И е направил общо 3 деца за 10 г. Обаче е културен, има пари и ги гледа и трите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, това - да си мечтаеш за пират и съзнателно си вземеш някой путьо, ми се струва сюжет, който е писан от доста начинаещ автор и си е жив литературен провал. Виж, ако си мечтаеш за путьо и несъзнателно си вземеш пират, тук вече се докосваме до образци от световната класика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСпоред мен, българката мечтае за лошо момче, пират и разбойник, но много често си взема путьо, за да го командва.
А той слуша и изпълнява и трепери да не го сменят.
По време на пандемията един приятел си хвана любовница. Тя забременя от него и той се разведе. И е направил общо 3 деца за 10 г. Обаче е културен, има пари и ги гледа и трите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен, българката мечтае за лошо момче, пират и разбойник, но много често си взема путьо, за да го командва.
А той слуша и изпълнява и трепери да не го сменят.
По време на пандемията един приятел си хвана любовница. Тя забременя от него и той се разведе. И е направил общо 3 деца за 10 г. Обаче е културен, има пари и ги гледа и трите.Last edited by Evgo; 21.02.2025, 16:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
зевзеци
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар