IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нищо не мисля. Всеки един женен мъж си има собствена си исторая как е свалил жена си. Ако наистина сте мъже тука в групата, разкажете собствените си истории, а не да обсъждате само моята. Може пък Евго да си извади някаква поука.
    по мои си причини ще подкрепя матейко и ще споделя накратко
    с жена ми бяхме колеги и аз леко я закачах, защото ми харесваше
    но без да я свалям, защото не търсех връзка в този период
    явно нещата са напреднали, без да разбера
    и на някакво парти се стигна до целувки
    но тя тогава се беше малко напила
    и после не ми даваше да казвам, че така е станало
    аз си траех
    а тя обясняваше на познатите си, че след кино или театър сме станали гаджета
    кино ама друг път, беше си пиене в тесен колектив

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нали ви казах, че нямам такъв опит изобщо.

То на живо много личи дали един мъж си пада по това и дали е опитвал.

Дори такива с мъжкарска визия им личи, че са опитвали с мъж по невервалния език.

Съни и tnm изобщо не са високи топки!
      тук не си прав
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Само за мен ли е очевидно, че Евго е ляв бек?
        Нали ви казах, че нямам такъв опит изобщо.

То на живо много личи дали един мъж си пада по това и дали е опитвал.

Дори такива с мъжкарска визия им личи, че са опитвали с мъж по невервалния език.

Съни и tnm изобщо не са високи топки!

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

KINYALO, ТИ нИКОЛАЙ кАВРЪКОВ ЛИ си, питам пнеже никът ти е разбъркано от Николай?
          Не съм, слава богу..

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

KINYALO, ТИ нИКОЛАЙ кАВРЪКОВ ЛИ си, питам пнеже никът ти е разбъркано от Николай?

Коментар

• МАТЕЕВ, всъщност пишещите тук не разкриват много от житието си от страх.Страх да не бъдат уличени в дребни лъжи. Като пишат много, може да послъжат по нещо за себе си, с цел да се покажат по-велики (а на всеки анонимен му се ще да се попокаже,че е по-по-най) и да бъдат хванати и уличени от някой като Ратен, който само това дебне. Пример за това е Миродес,той не се пази и често му се налага да влиза в обяснения.

Коментар

Нищо не мисля. Всеки един женен мъж си има собствена си исторая как е свалил жена си. Ако наистина сте мъже тука в групата, разкажете собствените си истории, а не да обсъждате само моята. Може пък Евго да си извади някаква поука.
                Обсъждаме те защото ти си дал повод за това - ти сам се разкриваш. Ти и Евго най-откровено казвате много неща за себе си, останалите се пазят. Тяхна им работа, имат право на това. Моята история: Осъзнах се на 32, че е време, даже вече и закъснявам, и аз да се оженя. Избрах жена си по такъв критерий - умница е, учила е в математическа паралелка, завършила е "Автоматика и телемеханика", МЕИ. Не харесвам празноглави гъски, има много такива, даже повечето са такива. Тъдявашните, Селена, ТяНанМън...Съни, не са, те са високи топки, комплименти за тях.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
                    МАТЕЕВ, пишеш че много бързо си свалил бъдещата си жена, показал си се като уверен, настоятелен, настъпателен и т.н. Не допускаш ли, че жена ти просто е искала да натрие носа на бившия си точно с неговия приятал и затова се е хванала с теб. Била му е много обидена, наранена и му е отмъстила чрез най-добрия му приятел. Казала си е: "Чакай сега, ти кучи сине, да видиш какво аз пък мога" и е скочила в твоето гнездо. А ти, завалията, си мислиш, че успехът ти при нея се дължи само на твоите свалячески качества.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Началното програмиране и зомбиране по темата е силно иначе Ратко е пич. При него е най-силно противоречието той строи капитализъм, а от друга страна е пропутин. Много хората са така. Когнитивен дисонанс.

И много много поколенческа пропаганда и много рускини женени за българи на ръководни постове 75 години. Сложно.

По мои сметки още поне 50 години ще ни трябват, за да посинеят почервенелите и да се разсъждава и то ако не ни пречат чужди фактори.
                      ратко е труден за разбиране
                      докато не поискаш да го разбереш

тогава става невъзможен

Last edited by ratten; 22.12.2024, 23:28.
                      препоръка е

Коментар

• МАТЕЕВ, пишеш че много бързо си свалил бъдещата си жена, показал си се като уверен, настоятелен, настъпателен и т.н. Не допускаш ли, че жена ти просто е искала да натрие носа на бившия си точно с неговия приятал и затова се е хванала с теб. Била му е много обидена, наранена и му е отмъстила чрез най-добрия му приятел. Казала си е: "Чакай сега, ти кучи сине, да видиш какво аз пък мога" и е скочила в твоето гнездо. А ти, завалията, си мислиш, че успехът ти при нея се дължи само на твоите свалячески качества.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          На всичко отгоре ratten , pinoccio и Frosty
                          имат и силно развито чувство за хумор

Но ако започнат не на майтап да целуват задника на Путлер, Копейкин и т.п. - пак ще почервенеят
                          Началното програмиране и зомбиране по темата е силно иначе Ратко е пич. При него е най-силно противоречието той строи капитализъм, а от друга страна е пропутин. Много хората са така. Когнитивен дисонанс.

И много много поколенческа пропаганда и много рускини женени за българи на ръководни постове 75 години. Сложно.

По мои сметки още поне 50 години ще ни трябват, за да посинеят почервенелите и да се разсъждава и то ако не ни пречат чужди фактори.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

трябва малко да поясниш, кои жени стават феминистки - активистки и да очертаеш причините за това
                            За жалост юли е донякъде прав. Класическият феминизъм бе просто да имаме право на глас и равно заплащане за равен труд плюс право да решаваме какво да правим с телата си.

На запад нещата сериозно изгубиха Севера. Феминистки се наричат разни “жени” с по-особена сексуална ориентация. Аз лично не се чувствам представена от подобни “жени”, боксьорката от олимпиадата например. Това не е жена. Това е мъж сори.

Отделно тече един криворазбран “феминизъм” и криворазбрана сексуална свобода. Прибави към това разюзданите социални мрежи и коктейлът е пълен. Страдат всички.

Както казва сандгуру - разрушихме стар модел, но не помислихме с какво да го заменим.

Дълбока тема.
                            Last edited by Selena2024; 22.12.2024, 14:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              преди доста време аз първо стигнах до обратния извод
                              теми като ковида и войната, предполагам заради огромния емоционален заряд
                              ме накараха да погледна с друго око на иначе интелигентни и уравновесени люде
                              докато в по-общи теми се крият и приятни изненади

защо още сме в червено тогава
                              някакъв изпитателен срок ли има
                              На всичко отгоре ratten , pinoccio и Frosty
                              имат и силно развито чувство за хумор

Но ако започнат не на майтап да целуват задника на Путлер, Копейкин и т.п. - пак ще почервенеят

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Включвам те в списъка и теб

Оказва се, че във форума с най-върлите ми политически антиподи ratten , pinoccio и Frosty
                                може да се води разумен и полезен диалог.
                                преди доста време аз първо стигнах до обратния извод
                                теми като ковида и войната, предполагам заради огромния емоционален заряд
                                ме накараха да погледна с друго око на иначе интелигентни и уравновесени люде
                                докато в по-общи теми се крият и приятни изненади

защо още сме в червено тогава
                                някакъв изпитателен срок ли има
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X