Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не каза каквото те питах за кантонерката,
В казармата съм видял какво ли неЕдин войник оправяше жената на един старшина,в поделението бяха идвали някакви малки пичета и двама войника ги бяха отворили пред очите на други войници(мен ме нямаше тогава).Едни войници ги изгониха в по-гадно поделение, щото ги бяха хванали как единият опъва другият,един лейтенант педал го чукаха войници, а жена му се чукаше с други войници. Абе цял роман може да се напише.Last edited by Vergil1975; 06.03.2025, 12:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Радев мноу си лошаф.
Не се говори така на човек изпаднал в трудност. А и Евго не веднъж е декларирал, че е финансист.е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеВярно е,че жените търсят пари и един мъж да е успешен, ама не е само това. Трябва да е забавен,да вдъхва респект в тях,да е някой, който да не е покорен пред тях и винаги да е предизвикателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не се казва печалба а доходност.Толкоз ти е хабера
Коментар
-
Не се казва печалба а доходност.Толкоз ти е хабера
Не се говори така на човек изпаднал в трудност. А и Евго не веднъж е декларирал, че е финансист.
- 1 like
Коментар
-
Аз ги знам, въпреки че онзи път не ти сметнах печалбата по формула, а Джони я сметна.
NPV, IRR, payback method, историческа стойност, пазарна стойност,
Коментар
-
Дипломата не е гаранция за интелект или някакви знания и умения.А това че знаеш да даваш апртамент под наем прави ли те икономист?А тия формули 99% от завършилите икономика не ги знаят.
NPV, IRR, payback method, историческа стойност, пазарна стойност,
Коментар
-
Това изобщо не е така.
Аз съм завършил СУ, държавна поръчка. Там се влизаше трудно и без да си учил не се завършва.
Не съм бил безработен никога, слава богу и сравнително бързо и лесно си намерих хубава работа в период на голяма безработица.
Това, че знаеш някакви формули за оценка на инвестициите, не те прави добър финансист.
Важното е да можеш да улавяш шанса и да си консервативен като старите банкери, да можеш да държиш пари,А тия формули 99% от завършилите икономика не ги знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Виж се как си противоречиш..
ПУскането лесно и децата нямат нищо общо освен секса, но не винаги наличието на секс води до деца.
Нали не смяташ, че всички семейни мъже са лоши момчета?
Иначе в поста на Елфиета има много истинии е хубаво да го обмислиш добре.
Пробвай в бежанския център за дас се изложиш и там с жалкото искане на координати на бягащи от война. Ако искаш нещо по сериозно да постигнеш стани доброволец и помагай, ако пък пламне искра, добре дошло.Last edited by nradev1111; 06.03.2025, 12:29.
Коментар
-
Ти си финансово неграмотен финасист.На твоята възраст поне 40% имат дипломи.Повечето подарени или купени.И английски знаят.Значи си средна хубост.АМА на тая възраст вече си извън класациите
Аз съм завършил СУ, държавна поръчка. Там се влизаше трудно и без да си учил не се завършва.
Не съм бил безработен никога, слава богу и сравнително бързо и лесно си намерих хубава работа в период на голяма безработица.
Това, че знаеш някакви формули за оценка на инвестициите, не те прави добър финансист.
Важното е да можеш да улавяш шанса и да си консервативен като старите банкери, да можеш да държиш пари,
- 1 like
Коментар
-
Знам 2 западни езика на високо ниво, с дипломи и изпит, не с курсове както много българи.
Единият апарт съм го купил аз, а при другият апарт 1/2 от него съм я придобил от възрастен човек с гледане, а другата половина си я откупих на ниските цени.
И не съм прост и не съм мързелив. Не смятам да инвестирам в акции и облигации, защото са рискови. Интересувам се от доста неща, а трябваше преди години да концентрирам цялата си енергия върху репродукцията си.
Имам и други постижения, но не смятам да се отчитам тук.На твоята възраст поне 40% имат дипломи.Повечето подарени или купени.И английски знаят.Значи си средна хубост.АМА на тая възраст вече си извън класациите.Това с корема жените не го гледат.Други качества са важни.Не е за подценяване и социалното положение.
Last edited by nradev1111; 06.03.2025, 11:17.
Коментар
-
Я да чуем какви са ти постиженията.За дипломите разбрахме.И апарт имаш наследствен.А по на там?
?
Единият апарт съм го купил аз, а при другият апарт 1/2 от него съм я придобил от възрастен човек с гледане, а другата половина си я откупих на ниските цени.
И не съм прост и не съм мързелив. Не смятам да инвестирам в акции и облигации, защото са рискови. Интересувам се от доста неща, а трябваше преди години да концентрирам цялата си енергия върху репродукцията си.
Имам и други постижения, но не смятам да се отчитам тук.
Коментар
-
Това, което казваш, е така. Но и самите жени не са много читави. Те си имат някакъв техен план и някаква тяхна "програма" - мързелуват, стоят си при мама, някои се перкат често, мислят за дрехи, ходят по врачки и по родови магии и т.н. И не могат да оценят постиженията на един мъж, както е в моя случаи, а харесват татуирани палячовци без мозък, като един известен футболист, когото сме споменавали.
Мисля да посетя Центъра за украински бежанци. Да ги попитам от какво имат нужда, да дам дарение и да поискам контакт с млади украинки.
?Last edited by nradev1111; 06.03.2025, 10:48.
Коментар
Коментар