IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Тая пръчка - да разбираме ли, че е оная пръчка?
    Щом е пост на Мирето - гаранция.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Направи ли жена нова прическа значи има нова магическа пръчка заради, която я прави.
      Тая пръчка - да разбираме ли, че е оная пръчка?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

темата с прическите не е от вчера, мирко
        още критиците на древните поети са казали
        направи ли една жена прическата...
        Направи ли жена нова прическа значи има нова магическа пръчка заради, която я прави.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNd24eDne/
          Ето какво искат жените. Човекът й посвещава стихове, а тя се е обръснала или направила прическа на определени места и чака действия, не думи.
          темата с прическите не е от вчера, мирко
          още критиците на древните поети са казали
          направи ли една жена прическата...
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не бъркаш форума с фейсбук
            Визирам имотната тема и други хора са го казвали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Няма да влизам в обяснителен режим.

Аз се интересувам от много неща, гледам Nat Geo и Viasat History, гледам българските исторически предавания, теми за готварство и ремонти, интериорен дизайн, чета книги, цветя гледам, следя си нещата в моята област. Не ми се иска да вземам проста жена или неучила, с която няма да имаме общ език. Виждате, че много от мъжете във форума нямат жена или нямат деца.

Боби Ръгбито и Големия Краси са си взели тунингована тигрица, за да им пасва на техния стил. Но такава не става много за семейство. Сегашната ми наемателка ме хареса и каза, че съм много хубав един път, когато отидох костюмиран. Но има 3 деца и приятел.
              да не бъркаш форума с фейсбук
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                Изглежда, че хората в тази тема са в правилната посока и наистина Евго има силно набити програми и стереотипи, от които не може да се измъкне. Прави ми впечатление, че много често използва "образован(а)".
                Познавам много жени и мъже с по няколко бакалавърски и магистратури, които са изключително необразовани даже за това, по което са учили уж, а финансово са неграмотни отвсякъде включително и тези, които са учили финанси или счетоводство, и въобще никаква по-интелектуална тема не може да се завърже с тях, защото са с беден речник и близо до никаква обща култура за света. Необразовани с диплома, а пък какво остава да ги питаш или да им споделиш нещо друго от ежедневните им болежки и общи приказки. Изпадат в когнитивен дисонанс, защото не разбират изобщо за какво им се говори, но имат самочувствие, че от тях е станал човек и че са умни ерудити, а уж трябва да са им познати думите, но се оказва, че са и функционално неграмотни.
                Няма да влизам в обяснителен режим.

Аз се интересувам от много неща, гледам Nat Geo и Viasat History, гледам българските исторически предавания, теми за готварство и ремонти, интериорен дизайн, чета книги, цветя гледам, следя си нещата в моята област. Не ми се иска да вземам проста жена или неучила, с която няма да имаме общ език. Виждате, че много от мъжете във форума нямат жена или нямат деца.

До скоро българското висше образование искаше от студентите да запомнят и възпроизвеждат голямо количество информация, да учат през семестъра и да вземат изпитите. Обаче не се интересуваше дали на практика могат да прилагат тези знания и дали са необходими за бизнеса. И поради тази причина много хора не работят по специалността си или не разбират от своята област, защото са учили без разбиране, колото да вземат изпита.

Боби Ръгбито и Големия Краси са си взели тунингована тигрица, за да им пасва на техния стил. Но такава не става много за семейство.
                Last edited by Evgo; 27.04.2025, 20:20.

Коментар

• [QUOTE=Kris_;n4266597]Изглежда, че хората в тази тема са в правилната посока и наистина Евго има силно набити програми и стереотипи, от които не може да се измъкне. Прави ми впечатление, че много често използва "образован(а)".
                  Познавам много жени и мъже с по няколко бакалавърски и магистратури, които са изключително необразовани даже за това, по което са учили уж, а финансово са неграмотни отвсякъде включително и тези, които са учили финанси или счетоводство, и въобще никаква по-интелектуална тема не може да се завърже с тях, защото са с беден речник и близо до никаква обща култура за света. Необразовани с диплома, а пък какво остава да ги питаш или да им споделиш нещо друго от ежедневните им болежки и общи приказки. Изпадат в когнитивен дисонанс, защото не разбират изобщо за какво им се говори, но имат самочувствие, че от тях е станал човек и че са умни ерудити, а уж трябва да са им познати думите, но се оказва, че са и функционално неграмотни.[/QUOTE

Това съм го писала многократно , но няма кой да чете с разбиране

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Хехе, прав си донякъде. Винаги е налице социална пирамида. Никак не бих се вписала в твоите критерии .
                    Тогава се пристъпва към вариант Б.

Коментар

Недей да си мислиш, че съм някакво изключение. Повечето мъже харесват същите неща в една жена като мен.
                      Интересно ти как би се вписала в моите критерии?
                      Хехе, прав си донякъде. Винаги е налице социална пирамида. Никак не бих се вписала в твоите критерии .

Коментар

• Изглежда, че хората в тази тема са в правилната посока и наистина Евго има силно набити програми и стереотипи, от които не може да се измъкне. Прави ми впечатление, че много често използва "образован(а)".
                        Познавам много жени и мъже с по няколко бакалавърски и магистратури, които са изключително необразовани даже за това, по което са учили уж, а финансово са неграмотни отвсякъде включително и тези, които са учили финанси или счетоводство, и въобще никаква по-интелектуална тема не може да се завърже с тях, защото са с беден речник и близо до никаква обща култура за света. Необразовани с диплома, а пък какво остава да ги питаш или да им споделиш нещо друго от ежедневните им болежки и общи приказки. Изпадат в когнитивен дисонанс, защото не разбират изобщо за какво им се говори, но имат самочувствие, че от тях е станал човек и че са умни ерудити, а уж трябва да са им познати думите, но се оказва, че са и функционално неграмотни.
                        Last edited by Kris_; 27.04.2025, 18:51.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNd24eDne/
                          Ето какво искат жените. Човекът й посвещава стихове, а тя се е обръснала или направила прическа на определени места и чака действия, не думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Хехе, ма то не говорим за тебе тука . Това как ти ги въприемаш нещата не е мерило за общото възприятие. Твойте работи ги знаем. За съвсем друго говорим.

Не всичко опира до собствения ни пъп.

Абстрактно мислене му викат.
                            Недей да си мислиш, че съм някакво изключение. Повечето мъже харесват същите неща в една жена като мен.
                            Интересно ти как би се вписала в моите критерии?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              1. Lady Ada Lovelace - първата математичка програмистка в историята
                              2. и една жена
                              Мъже различни, Жени различни

На мен ще ми хареса първата, на "mirodes" - втората
                              Вижда се колко ти е акъла щом смяташ,че харесвам татуирани курвета. Втората най-много да я изчукам и дотам.Първата ако прави нещата, които съм изброил бих я избрал за съпруга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

"Лезя се" означава хиля се, предразположен съм към някого, обръщам специално внимание на някого, често с цел да го манипулирам.

Когато беше на 30+, тази жена си стоя 5-6 г. без работа вкъщи. И беше голяма грешка, защото точно в този период трябваше да си намери мъж. Дори да е необразован, някой готин и здрав строител можеше да й направи 2 деца и да са семейство. И нямаше да е мома сега.

А тя обръщаше специално внимание на старите чичовци. Вчера се запознах с един нов комшия, който сам си ремонтира новия апартамент, купен наскоро. Той е към 45-50 г., висок и здрав пич (не изглежда като чичка), и има 4 внучета вече, И е платил 120 000 евро за двустаен панелен апартамент след пазарлък. Аз преди години купих такъв с малко по-добри параметри за 64 500 евро и продавачката ми отстъпи само 500 евро.
                                А аз си мислех, че си парфюмирала прическата.

Коментар

Working...
                                X