Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Направи ли жена нова прическа значи има нова магическа пръчка заради, която я прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
темата с прическите не е от вчера, мирко
още критиците на древните поети са казали
направи ли една жена прическата...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNd24eDne/
Ето какво искат жените. Човекът й посвещава стихове, а тя се е обръснала или направила прическа на определени места и чака действия, не думи.
още критиците на древните поети са казали
направи ли една жена прическата...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да не бъркаш форума с фейсбук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Няма да влизам в обяснителен режим.
Аз се интересувам от много неща, гледам Nat Geo и Viasat History, гледам българските исторически предавания, теми за готварство и ремонти, интериорен дизайн, чета книги, цветя гледам, следя си нещата в моята област. Не ми се иска да вземам проста жена или неучила, с която няма да имаме общ език. Виждате, че много от мъжете във форума нямат жена или нямат деца.
Боби Ръгбито и Големия Краси са си взели тунингована тигрица, за да им пасва на техния стил. Но такава не става много за семейство. Сегашната ми наемателка ме хареса и каза, че съм много хубав един път, когато отидох костюмиран. Но има 3 деца и приятел.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеИзглежда, че хората в тази тема са в правилната посока и наистина Евго има силно набити програми и стереотипи, от които не може да се измъкне. Прави ми впечатление, че много често използва "образован(а)".
Познавам много жени и мъже с по няколко бакалавърски и магистратури, които са изключително необразовани даже за това, по което са учили уж, а финансово са неграмотни отвсякъде включително и тези, които са учили финанси или счетоводство, и въобще никаква по-интелектуална тема не може да се завърже с тях, защото са с беден речник и близо до никаква обща култура за света. Необразовани с диплома, а пък какво остава да ги питаш или да им споделиш нещо друго от ежедневните им болежки и общи приказки. Изпадат в когнитивен дисонанс, защото не разбират изобщо за какво им се говори, но имат самочувствие, че от тях е станал човек и че са умни ерудити, а уж трябва да са им познати думите, но се оказва, че са и функционално неграмотни.
Аз се интересувам от много неща, гледам Nat Geo и Viasat History, гледам българските исторически предавания, теми за готварство и ремонти, интериорен дизайн, чета книги, цветя гледам, следя си нещата в моята област. Не ми се иска да вземам проста жена или неучила, с която няма да имаме общ език. Виждате, че много от мъжете във форума нямат жена или нямат деца.
До скоро българското висше образование искаше от студентите да запомнят и възпроизвеждат голямо количество информация, да учат през семестъра и да вземат изпитите. Обаче не се интересуваше дали на практика могат да прилагат тези знания и дали са необходими за бизнеса. И поради тази причина много хора не работят по специалността си или не разбират от своята област, защото са учили без разбиране, колото да вземат изпита.
Боби Ръгбито и Големия Краси са си взели тунингована тигрица, за да им пасва на техния стил. Но такава не става много за семейство.Last edited by Evgo; 27.04.2025, 20:20.
Коментар
-
[QUOTE=Kris_;n4266597]Изглежда, че хората в тази тема са в правилната посока и наистина Евго има силно набити програми и стереотипи, от които не може да се измъкне. Прави ми впечатление, че много често използва "образован(а)".
Познавам много жени и мъже с по няколко бакалавърски и магистратури, които са изключително необразовани даже за това, по което са учили уж, а финансово са неграмотни отвсякъде включително и тези, които са учили финанси или счетоводство, и въобще никаква по-интелектуална тема не може да се завърже с тях, защото са с беден речник и близо до никаква обща култура за света. Необразовани с диплома, а пък какво остава да ги питаш или да им споделиш нещо друго от ежедневните им болежки и общи приказки. Изпадат в когнитивен дисонанс, защото не разбират изобщо за какво им се говори, но имат самочувствие, че от тях е станал човек и че са умни ерудити, а уж трябва да са им познати думите, но се оказва, че са и функционално неграмотни.[/QUOTE
Това съм го писала многократно , но няма кой да чете с разбиране
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Хехе, прав си донякъде. Винаги е налице социална пирамида. Никак не бих се вписала в твоите критерии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Недей да си мислиш, че съм някакво изключение. Повечето мъже харесват същите неща в една жена като мен.
Интересно ти как би се вписала в моите критерии?.
Коментар
-
Изглежда, че хората в тази тема са в правилната посока и наистина Евго има силно набити програми и стереотипи, от които не може да се измъкне. Прави ми впечатление, че много често използва "образован(а)".
Познавам много жени и мъже с по няколко бакалавърски и магистратури, които са изключително необразовани даже за това, по което са учили уж, а финансово са неграмотни отвсякъде включително и тези, които са учили финанси или счетоводство, и въобще никаква по-интелектуална тема не може да се завърже с тях, защото са с беден речник и близо до никаква обща култура за света. Необразовани с диплома, а пък какво остава да ги питаш или да им споделиш нещо друго от ежедневните им болежки и общи приказки. Изпадат в когнитивен дисонанс, защото не разбират изобщо за какво им се говори, но имат самочувствие, че от тях е станал човек и че са умни ерудити, а уж трябва да са им познати думите, но се оказва, че са и функционално неграмотни.Last edited by Kris_; 27.04.2025, 18:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNd24eDne/
Ето какво искат жените. Човекът й посвещава стихове, а тя се е обръснала или направила прическа на определени места и чака действия, не думи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Хехе, ма то не говорим за тебе тука. Това как ти ги въприемаш нещата не е мерило за общото възприятие. Твойте работи ги знаем. За съвсем друго говорим.
Не всичко опира до собствения ни пъп.
Абстрактно мислене му викат.
Интересно ти как би се вписала в моите критерии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение- Lady Ada Lovelace - първата математичка програмистка в историята
- и една жена
На мен ще ми хареса първата, на "mirodes" - втората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
"Лезя се" означава хиля се, предразположен съм към някого, обръщам специално внимание на някого, често с цел да го манипулирам.
Когато беше на 30+, тази жена си стоя 5-6 г. без работа вкъщи. И беше голяма грешка, защото точно в този период трябваше да си намери мъж. Дори да е необразован, някой готин и здрав строител можеше да й направи 2 деца и да са семейство. И нямаше да е мома сега.
А тя обръщаше специално внимание на старите чичовци. Вчера се запознах с един нов комшия, който сам си ремонтира новия апартамент, купен наскоро. Той е към 45-50 г., висок и здрав пич (не изглежда като чичка), и има 4 внучета вече,И е платил 120 000 евро за двустаен панелен апартамент след пазарлък. Аз преди години купих такъв с малко по-добри параметри за 64 500 евро и продавачката ми отстъпи само 500 евро.
Коментар
Коментар