If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам, че и ти подаряваш така, като се има предвид високите ти доходи,
Жените не са много активни в Интернет, влизат чат пат, трудно може да се установи нормална комуникация, да не говорим, че са и невъзпитани понякога, то и за това да си намериш половинка чрез платформи е трудно осъществимо.
Лайф коуч Миродес послъгва чини ми се . При има някаква фикс идея за надмощие. Няма такова нещо. Тук се разминаваме с тебе. Аз не чакам Чингис Хан от десети век, нито ще “спра да го уважавам” ако ми подари роза. Някой много сериозно ти е прецакал началното програмиране, ма де да знам там по Пазарджик как е …
Чакаш, чакаш. дивака, който ще те покори и ти ще му станеш робиня.От 3000 км те усещам.
Детайлите са,че жените едно твърдят,че искат, друго си мислят,че искат и съвсем на трето реагират.И подаръците изобщо не попадат в третата категория. Питай лайв коуч Миродес.
Подарък показва,че мъжът е привързан към жената,а тя точно това не иска.Смята го за слабост и колкото по-пренебрежително се държи мъжът и показва ,че не му пука дали ще са заедно и че има други опции,толкова повече тя ще го харесва.
Лайф коуч Миродес послъгва чини ми се . При това има някаква фикс идея за “надмощие”. Няма такова нещо. Тук се разминаваме с тебе. Аз не чакам Чингис Хан от десети век, нито ще “спра да го уважавам” ако ми подари роза. Някой много сериозно ти е прецакал началното програмиране, ма де да знам там по Пазарджик как е …
работиш с жени а търсиш контакт с фб профили на мъже
и май баща ти е пак винивен...
аз като ти чета нещата и без да съм коуч
бих те посъветвал да се ожениш за майка си
а и всички тия, описани някъде подаръци
ще останат в семейството
...докато дойде оная хиена
на брат ти жена му...
Преценил съм, имал съм пари и съм й подарил.
Предполагам, че и ти подаряваш така, като се има предвид високите ти доходи,
Жените не са много активни в Интернет, влизат чат пат, трудно може да се установи нормална комуникация, да не говорим, че са и невъзпитани понякога, то и за това да си намериш половинка чрез платформи е трудно осъществимо.
Говорим за стил, Мире, а ти пак с аргумент на слон в стъклария, брат. Трудно се комуникира с човек, който не схваща нюансите. Не всичко се боядисва все с голямата баданарка. Ти като един майстор в къщи, доде го хвана и ми надупчи идиота вратата на стаята да закачи закачалки. Ужас някакъв. Или имах една чистачка - добра жена - но нямаше сила божия да ѝ обясни, че прането от пералнята не се льопва на кухненския под, а се слага в легена. Детайлите, Мире, детайлите …
Детайлите са,че жените едно твърдят,че искат, друго си мислят,че искат и съвсем на трето реагират.И подаръците изобщо не попадат в третата категория. Питай лайв коуч Миродес.
Подарък показва,че мъжът е привързан към жената,а тя точно това не иска.Смята го за слабост и колкото по-пренебрежително се държи мъжът и показва ,че не му пука дали ще са заедно и че има други опции,толкова повече тя ще го харесва.
Аз в момента общувам с love coach. Обаче за съжаление тя няма жени, които да ми предложи за среща. А само на теория ще ми каже нещата.
При мен финес има. Работя все с жени и не копирам хубав и успешен мъжки модел. Аз съм купувал много неща на майка ми през годините. И то тя си го е избирала, да е по нейния вкус - часовник 3 пъти, златен пръстен, кожено яке, друго скъпо яке и неща за дома.
работиш с жени а търсиш контакт с фб профили на мъже
и май баща ти е пак винивен...
аз като ти чета нещата и без да съм коуч
бих те посъветвал да се ожениш за майка си
а и всички тия, описани някъде подаръци
ще останат в семейството
...докато дойде оная хиена
на брат ти жена му...
Не е необходимо да са прекомерно скъпи неща. Важно е вниманието, но Миро е прав, че си зависи от жената. На някоя простакеса и кола и къща да ѝ подариш пак ще ти бие шута.
Така е.
Но важното е подаръкът да е по вкуса на жената - какво ще я направи шастлива и от какво има нужда.
Аз в момента общувам с love coach. Обаче за съжаление тя няма жени, които да ми предложи за среща. А само на теория ще ми каже нещата.
При мен финес има. Работя все с жени и не копирам хубав и успешен мъжки модел. Аз съм купувал много неща на майка ми през годините. И то тя си го е избирала, да е по нейния вкус - часовник 3 пъти, златен пръстен, кожено яке, друго скъпо яке и неща за дома.
Не е необходимо да са прекомерно скъпи неща. Важно е вниманието, но Миро е прав, че си зависи от жената. На някоя простакеса и кола и къща да ѝ подариш пак ще ти бие шута.
Коментар