IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и после ваучер за фризьор...
    Ако не я кефи, маската става и за лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И ти изпростя. Отивам да гледам Рони О’Съливан
      отивай, отивай,
      но накрая някой като мирко ще трябва да свърши раотата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Може да ѝ направи малко подаръче - маска за подхранване на косъма.
        и после ваучер за фризьор...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

100 лв за 1 час
          Дано отпускането си заслужава цената.
          Last edited by Kris_; 27.04.2025, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Колко ти взема за сесия тая треньорка в любовта?
            100 лв за 1 час

Коментар

Е поне някой мъж ако се изложи ще има оправдание, че вълната му пречи
              Може да ѝ направи малко подаръче - маска за подхранване на косъма.

Коментар

Нъцки. До другата неделя, че колко работа имам не е истина .
                През деня работа, ама в топлите испански нощи греховни мисли раздират плътта.

Коментар

Не ме четеш с внимание. Какво казвам два поста по-надоле на Радко? Не съм туркиня, нито помакиня - ти затова си толкоз развален. Сега да те превъзпитаваме ще е сложен процес, Мире. Как да те направим джентълмен като дивото зове?
                  Е поне някой мъж ако се изложи ще има оправдание, че вълната му пречи

Коментар

Чакаш, чакаш. дивака, който ще те покори и ти ще му станеш робиня.От 3000 км те усещам.
                    Нъцки. До другата неделя, че колко работа имам не е истина .

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преценил съм, имал съм пари и съм й подарил.

Предполагам, че и ти подаряваш така, като се има предвид високите ти доходи,

Жените не са много активни в Интернет, влизат чат пат, трудно може да се установи нормална комуникация, да не говорим, че са и невъзпитани понякога, то и за това да си намериш половинка чрез платформи е трудно осъществимо.

Говорили сме и за спациалистките по старци,
                      Колко ти взема за сесия тая треньорка в любовта?

Коментар

не може да има цвят след 2 контри
                        И ти изпростя. Отивам да гледам Рони О’Съливан

Коментар

Лайф коуч Миродес послъгва чини ми се . При има някаква фикс идея за надмощие. Няма такова нещо. Тук се разминаваме с тебе. Аз не чакам Чингис Хан от десети век, нито ще “спра да го уважавам” ако ми подари роза. Някой много сериозно ти е прецакал началното програмиране, ма де да знам там по Пазарджик как е …
                          Чакаш, чакаш. дивака, който ще те покори и ти ще му станеш робиня.От 3000 км те усещам.

Коментар

Бих могъл дръзко да предположа, че прическата ти е като моята-гладко избръсната.
                            Сега да те превъзпитаваме ще е сложен процес, Мире. Как да те направим джентълмен?
                            Last edited by Selena2024; 28.04.2025, 08:18.

Коментар

Детайлите са,че жените едно твърдят,че искат, друго си мислят,че искат и съвсем на трето реагират.И подаръците изобщо не попадат в третата категория. Питай лайв коуч Миродес.
                              Подарък показва,че мъжът е привързан към жената,а тя точно това не иска.Смята го за слабост и колкото по-пренебрежително се държи мъжът и показва ,че не му пука дали ще са заедно и че има други опции,толкова повече тя ще го харесва.
                              Лайф коуч Миродес послъгва чини ми се . При това има някаква фикс идея за “надмощие”. Няма такова нещо. Тук се разминаваме с тебе. Аз не чакам Чингис Хан от десети век, нито ще “спра да го уважавам” ако ми подари роза. Някой много сериозно ти е прецакал началното програмиране, ма де да знам там по Пазарджик как е …
                              Last edited by Selena2024; 28.04.2025, 08:18.

Коментар

работиш с жени а търсиш контакт с фб профили на мъже
                                и май баща ти е пак винивен...

аз като ти чета нещата и без да съм коуч
                                бих те посъветвал да се ожениш за майка си
                                а и всички тия, описани някъде подаръци
                                ще останат в семейството
                                ...докато дойде оная хиена
                                на брат ти жена му...
                                Преценил съм, имал съм пари и съм й подарил.

Предполагам, че и ти подаряваш така, като се има предвид високите ти доходи,

Жените не са много активни в Интернет, влизат чат пат, трудно може да се установи нормална комуникация, да не говорим, че са и невъзпитани понякога, то и за това да си намериш половинка чрез платформи е трудно осъществимо.

Говорили сме и за спациалистките по старци,
                                Last edited by Evgo; 27.04.2025, 21:34.

Коментар

Working...
                                X