Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Как я сътвори тая глупост? Това се отнася за лелите с които си контактуваш. Предполагам от мама знаеш?
Младите се увличат по други неща. И ако беше по умен щеше точно при йогите да ходиш на занимания. Рядко и ама мъже там.
Ходила е 1-2 пъти с нейна позната през 90-те години при врачка.
И на екстрасенс сме плащали през 1989 г. и нямаше ефект от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче си прав, че повечето жени са отнесена работа, занимават се с врачки, с баячки, с леене на куршум, с родово проклятие и йога .
Младите се увличат по други неща. И ако беше по умен щеше точно при йогите да ходиш на занимания. Рядко и ама мъже там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Т.е ала-бала и ти й кихаш по 100 кинта.
А с него бяхме в една стая в хотела, през нощта аз отидох в стаята на една българка от групата, а полякинята отиде в нашата стая.Не съм го питал какво са правили,ама надали са чели полската преса.
Обаче си прав, че повечето жени са отнесена работа, занимават се с врачки, с баячки, с леене на куршум, с родово проклятие, с йога и други глупости.
Коментар
-
Говори общи приказки като в "Секс образование" и като психоложка.
А ти как разбра, че българинът е съборил полякинята. Тя в хотела му ли дойде?
А с него бяхме в една стая в хотела, през нощта аз отидох в стаята на една българка от групата, а полякинята отиде в нашата стая.Не съм го питал какво са правили,ама надали са чели полската преса.
Коментар
-
Не си длъжен да влизаш в тая тема,щом е просташка за изтънченият ти вкус.Създай нова тема и там с Барби си разговаряйте на духовни теми.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
намери си мъж ве, Що търсиш жена кат ТИ вършиш женската работа
Виждаш, че по кулинарните предавания все мъже готвят и го правят по-добре от жените.
Коментар
-
Какво ти казва тая love coach?
А ти как разбра, че българинът е съборил полякинята. Тя в хотела му ли дойде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то това от фейса също е шега - доста уместна в контекста на опростачването на темата
Коментар
-
Що се намесваш в чужди разговори, от които си нямаш и понятие ?Всичко е на шега и хора,които не разбират от шеги, не са добре дошли в разговора.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ще те запознавам с онази бабичка да ти разкаже какво е чула и видяла.
Защото все ме хапеш.
Приготвям и погача, чийзкейк, тирамуси, агнешко, свинско с гъби и още гозби,
И няма да купувам боклуците от топлите витрини.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Подхранва кожата. Ще блести после.
Ако е решила да си пуска катинарче ще е симпатично той да си оформи прическата на ключ.
най-подходяща е мъжка прическа "кози крак"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
виж ка се сещаш. кое е наложило българия като най-желана туристическа дестинация
обаче обратния тренд ми е труден за разбиране
да идеш срешу туристопотока и да се хвалиш с нова прическа
Та знаят какво искат чехкините. Задълбочени разговори не им трябватАко и испанките отскачат по-често на морето в България може и да си подобрят генофонда.
Щото испанците са кривокраки, тъмни и слаботелесни.
Та се сетих и за един друг случай. Преди няколко години бях на един семинар в Полша. И организатора беше някакъв испанец,излъскан,с прическа като на отличник в училище. И групата я водеха местни гидове като едната беше полякиня и разбрах, че му е годеница. Вечерта излязохме на дискотека и тоя не дойде, а полякинчето беше с нас и един българин я изпраска. А иначе демонстрираха голяма любов с испанеца,държаха се за ръце, прегръщаха се.Ама му сложи рога.Last edited by mirodes; 28.04.2025, 07:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ще ме прощавате, но като се почне с такива приказки тоз' герой е доста сполучлив образ
https://www.facebook.com/share/r/1Af9ovVgYa/
Коментар
-
Конкретно, най-много ми допаднаха съветите на Груьо и на Асо Пика.
Трябва да се подхпжда според конкретния случай, а не да чета "карта на съветите", какво се прави по протокол.
Коментар
Коментар