IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И двамата сте мъжкари, браво!

Обаче си прав, че повечето жени са отнесена работа, занимават се с врачки, с баячки, с леене на куршум, с родово проклятие, с йога и други глупости.
    Тия неща не трябва да те вълнуват,а да те вълнува единствено как да им вдигнеш краката. А като им вдигаш краката може някоя да си заслужава да ти стане жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Как я сътвори тая глупост? Това се отнася за лелите с които си контактуваш. Предполагам от мама знаеш?
      Младите се увличат по други неща. И ако беше по умен щеше точно при йогите да ходиш на занимания. Рядко и ама мъже там.
      Майка ми не ходи по такива неща.

Ходила е 1-2 пъти с нейна позната през 90-те години при врачка.

И на екстрасенс сме плащали през 1989 г. и нямаше ефект от това.

Коментар

Обаче си прав, че повечето жени са отнесена работа, занимават се с врачки, с баячки, с леене на куршум, с родово проклятие и йога .
        Как я сътвори тая глупост? Това се отнася за лелите с които си контактуваш. Предполагам от мама знаеш?
        Младите се увличат по други неща. И ако беше по умен щеше точно при йогите да ходиш на занимания. Рядко и ама мъже там.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Т.е ала-бала и ти й кихаш по 100 кинта.
          А с него бяхме в една стая в хотела, през нощта аз отидох в стаята на една българка от групата, а полякинята отиде в нашата стая.Не съм го питал какво са правили,ама надали са чели полската преса.
          И двамата сте мъжкари, браво!

Обаче си прав, че повечето жени са отнесена работа, занимават се с врачки, с баячки, с леене на куршум, с родово проклятие, с йога и други глупости.

Коментар

Говори общи приказки като в "Секс образование" и като психоложка.

А ти как разбра, че българинът е съборил полякинята. Тя в хотела му ли дойде?
            Т.е ала-бала и ти й кихаш по 100 кинта.
            А с него бяхме в една стая в хотела, през нощта аз отидох в стаята на една българка от групата, а полякинята отиде в нашата стая.Не съм го питал какво са правили,ама надали са чели полската преса.

Коментар

Не си длъжен да влизаш в тая тема,щом е просташка за изтънченият ти вкус.Създай нова тема и там с Барби си разговаряйте на духовни теми.
              напротив точно ти би трябвало да оцениш подобаващо хуморът на батката
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

намери си мъж ве, Що търсиш жена кат ТИ вършиш женската работа
                Не мисля, че правя нещо лошо.

Виждаш, че по кулинарните предавания все мъже готвят и го правят по-добре от жените.

Коментар

Какво ти казва тая love coach?
                  Говори общи приказки като в "Секс образование" и като психоложка.

А ти как разбра, че българинът е съборил полякинята. Тя в хотела му ли дойде?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

то това от фейса също е шега - доста уместна в контекста на опростачването на темата
                    Не си длъжен да влизаш в тая тема,щом е просташка за изтънченият ти вкус.Създай нова тема и там с Барби си разговаряйте на духовни теми.

Коментар

Що се намесваш в чужди разговори, от които си нямаш и понятие ?Всичко е на шега и хора,които не разбират от шеги, не са добре дошли в разговора.
                      то това от фейса също е шега - доста уместна в контекста на опростачването на темата
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ще те запознавам с онази бабичка да ти разкаже какво е чула и видяла.

Защото все ме хапеш.

Приготвям и погача, чийзкейк, тирамуси, агнешко, свинско с гъби и още гозби,

И няма да купувам боклуците от топлите витрини.
                        намери си мъж ве, Що търсиш жена кат ТИ вършиш женската работа
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Подхранва кожата. Ще блести после.
                          Ако е решила да си пуска катинарче ще е симпатично той да си оформи прическата на ключ.
                          за женска прическа "катинарче"
                          най-подходяща е мъжка прическа "кози крак"

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

виж ка се сещаш. кое е наложило българия като най-желана туристическа дестинация
                            обаче обратния тренд ми е труден за разбиране
                            да идеш срешу туристопотока и да се хвалиш с нова прическа
                            Миналата година на морето станах свидетел на една интересна случка.Един българин и една чехкиня седяха на съседна маса в ресторанта и разговаряха с жестове,тоя беше някакъв ръб, а чехкинчето сълза,много красива. И дойде един пиян чех й взе нещо да й се обяснява на чешки.Не разбирам чешки,ама схванах, че й се ядосва, че го е отрязала. А тя грам не го отрази.
                            Та знаят какво искат чехкините. Задълбочени разговори не им трябват Ако и испанките отскачат по-често на морето в България може и да си подобрят генофонда.Щото испанците са кривокраки, тъмни и слаботелесни.
                            Та се сетих и за един друг случай. Преди няколко години бях на един семинар в Полша. И организатора беше някакъв испанец,излъскан,с прическа като на отличник в училище. И групата я водеха местни гидове като едната беше полякиня и разбрах, че му е годеница. Вечерта излязохме на дискотека и тоя не дойде, а полякинчето беше с нас и един българин я изпраска. А иначе демонстрираха голяма любов с испанеца,държаха се за ръце, прегръщаха се.Ама му сложи рога.
                            Last edited by mirodes; 28.04.2025, 07:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ще ме прощавате, но като се почне с такива приказки тоз' герой е доста сполучлив образ

https://www.facebook.com/share/r/1Af9ovVgYa/
                              Що се намесваш в чужди разговори, от които си нямаш и понятие ?Всичко е на шега и хора,които не разбират от шеги, не са добре дошли в разговора.

Коментар

Конкретно, най-много ми допаднаха съветите на Груьо и на Асо Пика.

Трябва да се подхпжда според конкретния случай, а не да чета "карта на съветите", какво се прави по протокол.
                                Какво ти казва тая love coach?

Коментар

Working...
                                X