IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

лятото си е направо хамалска работа
    Имам предвид обвързаните. Иначе ако си ерген не е никакъв проблем и 5 да ги въртиш стига да им смогнеш.Един приятел вдовец имаше три любовници едновременно и разкара едната, щото не им смогваше.Все пак е на 57 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Мерака за чуждо е до време. Не че ако им падне няма да се възползват,ама и доста се кротват и жънат само на нивата на жените си или гаджетата.
      И го карат на спомени.Всяко нещо с времето си.То да имаш любовница е цяло приключение и като одъртее човек не му се занимава .
      лятото си е направо хамалска работа

Коментар

Тя не е в на Евго класата.
        Евго си пада по софиянки. Жените от провинцията не ги брои за живи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сега пък много префинено го казваш кажи направо - чичаци мераклии
          Мерака за чуждо е до време. Не че ако им падне няма да се възползват,ама и доста се кротват и жънат само на нивата на жените си или гаджетата.
          И го карат на спомени.Всяко нещо с времето си.То да имаш любовница е цяло приключение и като одъртее човек не му се занимава .
          Last edited by mirodes; 28.04.2025, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те селянчетата много не подбират. Всичко под ножа,

Но имат навика малко да преувеличават!
            селянчетата със селенчетата

Коментар

Сложни са при мен нещата-аз съм женен от малък град,та ще си остане с бляновете.Евго да действа-и той е потомствен софиянец със собствен апартамент. Не му е проблем и до Мадрид да литне.
              Тя не е в на Евго класата.

Коментар

Класика. Такива ги клатят най-много селянчета.

За класата единствено те интересува къде да ѝ я паркираш.
                Те селянчетата много не подбират. Всичко под ножа,

Но имат навика малко да преувеличават!

Коментар

Ами ,защото за зрелите мъже с опит не е проблем да си намерят жена за секс. И тук все такива ти пишем (изключвам трима дъртака),ама ти грам не вземаш от нашите съвети.
                  сега пък много префинено го казваш кажи направо - чичаци мераклии
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Сложни са при мен нещата-аз съм женен от малък град,та ще си остане с бляновете.Евго да действа-и той е потомствен софиянец със собствен апартамент. Не му е проблем и до Мадрид да литне.

Коментар

А не.Тя е десето поколение софийска аристократка ,няма да се унижи със селянче като мен.
                      Не съм от нейната класа.

Last edited by Kris_; 28.04.2025, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм на 40+ и не ме бие хормона както на 16-30 г. И нямам голям мерак да ползвам ескорт услуги.

Четох наскоро интервю с една жена екорт. Каза, че стояла незадоволена по 2 седмици - младите мъже се притесняват и не могат да се справят. Старите мъже 60+ само тежат и нищо не правят. Единствено вършат работа зрелите мъже с опит, но те рядко ползват такива услуги, разказва тя.
                        Ами ,защото за зрелите мъже с опит не е проблем да си намерят жена за секс. И тук все такива ти пишем (изключвам трима дъртака),ама ти грам не вземаш от нашите съвети.

Коментар

Нямат ток, не само по къщите, а и базовите станции не предават Интернет.
                          Тотално прекъсване.

Ще те чете, как иначе.
                          Тайничко се надява да ѝ го вкараш, ама няма да си признае.
                          А не.Тя е десето поколение софийска аристократка ,няма да се унижи със селянче като мен.
                          Не съм от нейната класа.
                          Last edited by mirodes; 28.04.2025, 16:00.

Коментар

С тези съвети накрая наследникът ще е от ескортиня.
                            Аз съм на 40+ и не ме бие хормона както на 16-30 г. И нямам голям мерак да ползвам ескорт услуги.

Четох наскоро интервю с една жена екорт. Каза, че стояла незадоволена по 2 седмици - младите мъже се притесняват и не могат да се справят. Старите мъже 60+ само тежат и нищо не правят. Единствено вършат работа зрелите мъже с опит, но те рядко ползват такива услуги, разказва тя.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                              Зарежи го този love coach. 100 кинта на час, по добре си наеми компаньонка.

Вайбър имат нова услуга за дейтинг, може да си направиш профил, има доста жени търсещи връзка.
                              С тези съвети накрая наследникът ще е от ескортиня.

Коментар

• Зарежи го този love coach. 100 кинта на час, по добре си наеми компаньонка.

Вайбър имат нова услуга за дейтинг, може да си направиш профил, има доста жени търсещи връзка.

Коментар

Working...
                                X