Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мерака за чуждо е до време. Не че ако им падне няма да се възползват,ама и доста се кротват и жънат само на нивата на жените си или гаджетата.
И го карат на спомени.Всяко нещо с времето си.То да имаш любовница е цяло приключение и като одъртее човек не му се занимава .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Тя не е в на Евго класата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сега пък много префинено го казваш кажи направо - чичаци мераклии
И го карат на спомени.Всяко нещо с времето си.То да имаш любовница е цяло приключение и като одъртее човек не му се занимава .Last edited by mirodes; 28.04.2025, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те селянчетата много не подбират. Всичко под ножа,
Но имат навика малко да преувеличават!
Коментар
-
Сложни са при мен нещата-аз съм женен от малък град,та ще си остане с бляновете.Евго да действа-и той е потомствен софиянец със собствен апартамент. Не му е проблем и до Мадрид да литне.
- 1 like
Коментар
-
Класика. Такива ги клатят най-много селянчета.
За класата единствено те интересува къде да ѝ я паркираш.
Но имат навика малко да преувеличават!
Коментар
-
Ами ,защото за зрелите мъже с опит не е проблем да си намерят жена за секс. И тук все такива ти пишем (изключвам трима дъртака),ама ти грам не вземаш от нашите съвети.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
За класата единствено те интересува къде да ѝ я паркираш.
Коментар
-
А не.Тя е десето поколение софийска аристократка ,няма да се унижи със селянче като мен.
Не съм от нейната класа.
За класата единствено те интересува къде да ѝ я паркираш.Last edited by Kris_; 28.04.2025, 16:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм на 40+ и не ме бие хормона както на 16-30 г. И нямам голям мерак да ползвам ескорт услуги.
Четох наскоро интервю с една жена екорт. Каза, че стояла незадоволена по 2 седмици - младите мъже се притесняват и не могат да се справят. Старите мъже 60+ само тежат и нищо не правят. Единствено вършат работа зрелите мъже с опит, но те рядко ползват такива услуги, разказва тя.
- 1 like
Коментар
-
Нямат ток, не само по къщите, а и базовите станции не предават Интернет.
Тотално прекъсване.
Ще те чете, как иначе.
Тайничко се надява да ѝ го вкараш, ама няма да си признае.
Не съм от нейната класа.Last edited by mirodes; 28.04.2025, 16:00.
Коментар
-
С тези съвети накрая наследникът ще е от ескортиня.
Четох наскоро интервю с една жена екорт. Каза, че стояла незадоволена по 2 седмици - младите мъже се притесняват и не могат да се справят. Старите мъже 60+ само тежат и нищо не правят. Единствено вършат работа зрелите мъже с опит, но те рядко ползват такива услуги, разказва тя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеЗарежи го този love coach. 100 кинта на час, по добре си наеми компаньонка.
Вайбър имат нова услуга за дейтинг, може да си направиш профил, има доста жени търсещи връзка.
Коментар
Коментар