IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Евго не иска да излезе от зоната си на комфорт в която се намира от 20-30-тина години, това е и проблема на старите ергени, не искат да се прекроят, не искат да си нарушат хармонията, зен-а, навиците, привичките, абе целия "живот" който имат. Решението е постепенно да излиза от зоната си на комфорт (или рязко, но на цената на малко повече стрес) и да прави неприсъщи неща за него, за да се докопа до общуване с потенциалните кандидатки, не лелите в работата, не разни въртиопашки, ами свободни/разведени жени в детеродна възраст - да имат два крака, две ръце, работеща репородукция, умствен багаж - достатъчно, че да не е болка ежедневното общуване и това е, всичко друго са капризи, щом това ти е целта в живота - да имаш собствени наследници. Другия вариант е отиваш където има сурогатство и кешиш - ще заминат един-два имота, но ще имаш деца. Аз донякъде разбирам как е възпитан Евго, имал е интелигнетни родители, влиятелна майка, която е крепяла/крепи все още семейството, възпитан е в типичните соц ценности, има носталгия към младите си години и може би тези преди това - на мен са ми супер носталгични филми представящи живота в късния соц, също и детски като Куче в чекмедже и подобни, въпреки че съм роден в края на соца, но все още хванах и аз от това възпитание благодарение на баба ми и дядо ми, които ме отгледаха. Евго е и идеалист, не е простак, не е и т.н. алфа мъжкар, то няма и нужда да е всеки мъж, не е агресивен по отношение на жените и това му изиграва лошата шега. Ако не смениш подхода шансовете нещо да се случи са много малки, при смяна на подхода ще се увеличат значително, но виждам, че съвети трудно приема - това е типична българска черта, особено шопска, не знам корените къде са ти, но опитай да премислиш всяко мнение хубаво, не да го пуснеш между ушите/очите тук и пак да си баеш старата песен!
    Изписали сме цели романи да му даваме акъл какво да прави,къде да ходи, за да се среща с жени обаче той не е възприел нито един съвет и не е направил нищо от това,което му казваме.
    Защо не го прави за мен е загадка, ако иска да каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

той и Евго е свестен, но има проблем (твоят приятел вероятно и той е с проблеми)
      затова има психолози, които в доста случаи помагат
      Не ми е приятел, аз на приятели гаджета не чукам. Въпросът е,че такива мъже се притесняват от жените и са неуверени в отношенията си с тях, а най-важното мъжко качество за една жена е самоувереността.
      И наистина може психолог да им помогне.
      Last edited by mirodes; 28.04.2025, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
        На Евго му казах да се регистрира в ТикТок ама той не слуша. На ден ми пишат по 2-3 жени от цял свят на възраст от 30 до 45 години,които видимо си търсят мъж. И то прилично изглеждащи.Аз няма как да им свърша работа, ама са идеални за ергени като Евго.
        Евго не иска да излезе от зоната си на комфорт в която се намира от 20-30-тина години, това е и проблема на старите ергени, не искат да се прекроят, не искат да си нарушат хармонията, зен-а, навиците, привичките, абе целия "живот" който имат. Решението е постепенно да излиза от зоната си на комфорт (или рязко, но на цената на малко повече стрес) и да прави неприсъщи неща за него, за да се докопа до общуване с потенциалните кандидатки, не лелите в работата, не разни въртиопашки, ами свободни/разведени жени в детеродна възраст - да имат два крака, две ръце, работеща репородукция, умствен багаж - достатъчно, че да не е болка ежедневното общуване и това е, всичко друго са капризи, щом това ти е целта в живота - да имаш собствени наследници. Другия вариант е отиваш където има сурогатство и кешиш - ще заминат един-два имота, но ще имаш деца. Аз донякъде разбирам как е възпитан Евго, имал е интелигнетни родители, влиятелна майка, която е крепяла/крепи все още семейството, възпитан е в типичните соц ценности, има носталгия към младите си години и може би тези преди това - на мен са ми супер носталгични филми представящи живота в късния соц, също и детски като Куче в чекмедже и подобни, въпреки че съм роден в края на соца, но все още хванах и аз от това възпитание благодарение на баба ми и дядо ми, които ме отгледаха. Евго е и идеалист, не е простак, не е и т.н. алфа мъжкар, то няма и нужда да е всеки мъж, не е агресивен по отношение на жените и това му изиграва лошата шега. Ако не смениш подхода шансовете нещо да се случи са много малки, при смяна на подхода ще се увеличат значително, но виждам, че съвети трудно приема - това е типична българска черта, особено шопска, не знам корените къде са ти, но опитай да премислиш всяко мнение хубаво, не да го пуснеш между ушите/очите тук и пак да си баеш старата песен!
        Last edited by SlonN; 28.04.2025, 13:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не е баш така, щото познавам и доста стари ергени, които нито са гейове, нито са куко.За мъж,който не знае как да се държи с жените, хич не е лесно да свали някоя жена. То затова и много често свестни мъже се женят за грозотии или самотни майки.
          Имаше един ,който ходеше с една моя позната дълго време.Веднъж я видях, направихме мохабета и вечерта преспах у тях. И оня звъни и иска да идва и тя му каза,че била на гости на приятелка.И аз я питам какви им са отношенията, тя ми вика,че били само приятели. След това му би шута.А пича е свестен,върти малък бизнес и още си е сам.
          той и Евго е свестен, но има проблем (твоят приятел вероятно и той е с проблеми)
          затова има психолози, които в доста случаи помагат
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

жените (нормалните) хич не са будали, видят ли стар ерген, който не е едноок, еднокрак и тн... им светва жълтия светофар, защото или има проблем с психиката или проблем с ориентацията (сексуалната) и в двата случая нормална жена няма да иска да е донор на наследник на господина...

иначе разни хиени, луди и тн - има бол къде да си намери майсторката(белята)
            Не е баш така, щото познавам и доста стари ергени, които нито са гейове, нито са куко.За мъж,който не знае как да се държи с жените, хич не е лесно да свали някоя жена. То затова и много често свестни мъже се женят за грозотии или самотни майки.
            Имаше един ,който ходеше с една моя позната дълго време.Веднъж я видях, направихме мохабета и вечерта преспах у тях. И оня звъни и иска да идва и тя му каза,че била на гости на приятелка.И аз я питам какви им са отношенията, тя ми вика,че били само приятели. След това му би шута.А пича е свестен,върти малък бизнес и още си е сам.
            Last edited by mirodes; 28.04.2025, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Жена на твоето ниво трудно би намерил.
              Никой не те кара да харесваш джуки и силикон. Не всички жени на тази територия да като твоите описания. Много нормални жени има в твоя диапазон години само трябва да се опиташ да си нормален и да ходиш на места където се събират/многократно сме го дъвкали/, а не да се прибираш за турския сериал по бтв.
              жените (нормалните) хич не са будали, видят ли стар ерген, който не е едноок, еднокрак и тн... им светва жълтия светофар, защото или има проблем с психиката или проблем с ориентацията (сексуалната) и в двата случая нормална жена няма да иска да е донор на наследник на господина...

иначе разни хиени, луди и тн - има бол къде да си намери майсторката(белята)

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е.

Един приятел е голям играч. Има 3 деца от 2 жени. И изглежда в един период от време е спал и с жена си, и с любовницата си преди да се разведе. И от едната жена минава на другата.

По принцип търся жена на моето ниво до 40 г. И като си обединим ресурсите, ще бъдем много силни.
                Както казват в Капиките, "Най-важното е да усетиш енергията на човек."
                Жена на твоето ниво трудно би намерил.
                Никой не те кара да харесваш джуки и силикон. Не всички жени на тази територия да като твоите описания. Много нормални жени има в твоя диапазон години само трябва да се опиташ да си нормален и да ходиш на места където се събират/многократно сме го дъвкали/, а не да се прибираш за турския сериал по бтв.

Коментар

Не мисля, че правя нещо лошо.

Виждаш, че по кулинарните предавания все мъже готвят и го правят по-добре от жените.
                  Жените готвят за прасетата, а тези мъже про-та готвачи правят изкуство. В ТВ предавания е шоу бизнес, а мъжете правят по-добро шоу отколкото жена, която за да постигне същия рейтинг трябва да е (полу)гола.

Коментар

• На Евго му казах да се регистрира в ТикТок ама той не слуша. На ден ми пишат по 2-3 жени от цял свят на възраст от 30 до 45 години,които видимо си търсят мъж. И то прилично изглеждащи.Аз няма как да им свърша работа, ама са идеални за ергени като Евго.

Коментар

А що тогава твърдиш, че жените се занимавали с тези неща?
                      казахме ти, че си обременен с мислите и вълненията на възрастните жени около теб. Как една добра дума не каза за младите? Мразиш ли ги, че не те поглеждат и не ти пускат?
                      просто през устата на евго говори майка му
                      не го прави нарочно, а е увреден от ранна юношеска възраст

нужен е специалист, а не ние с нашите прости съвети, които са ок за някой без проблем, но в случая нещата са за лекар.

Коментар

Как я сътвори тая глупост? Това се отнася за лелите с които си контактуваш. Предполагам от мама знаеш?
                        Младите се увличат по други неща. И ако беше по умен щеше точно при йогите да ходиш на занимания. Рядко и ама мъже там.
                        И аз се ужасих от това мнение за жените, ама как не съм срещала подобни същества. На някакъв селски мегдан ли сме се събрали ?
                        Евго, никога ама никога не говори подобни неща на жени от София и по-млади от 90 г. ако не искаш да избягат с писъци от теб !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Не раглеждаш всички варианти, но да ти разкажа за един познат, който не съм го виждал от години, 25 годишен беше тогава, беше се специализирал на разведени жени с деца. Търсeше ги в сайтовете за запознанства или ФБ, започваше връзка с тях, ходеше да живее при тях, хранят го, перат го, гладят го, от 3 до 8 месеца продължаваше поредната идилия и се прехвърляше на друга. Та казвам, случаи всякакви.
                          Така е.

Един приятел е голям играч. Има 3 деца от 2 жени. И изглежда в един период от време е спал и с жена си, и с любовницата си преди да се разведе. И от едната жена минава на другата.

По принцип търся жена на моето ниво до 40 г. И като си обединим ресурсите, ще бъдем много силни.
                          Както казват в Капиките, "Най-важното е да усетиш енергията на човек."
                          Last edited by Evgo; 28.04.2025, 11:41.

Коментар

казахме ти, че си обременен с мислите и вълненията на възрастните жени около теб. Как една добра дума не каза за младите? Мразиш ли ги, че не те поглеждат и не ти пускат?
                            Младите жени на 20-25 г. могат да ми бъдат дете и не са ми целева група. Никого не мразя. Не харесвам кифленската мода с джуките, татусите и мързела.

През 1989 г. екстрасенската твърдеше, че оправя зрението и помага на онкоболни, но и в двата случая не помогна. Дори името й помня, работеше в кв. Овча Купел, в нов панелен блок, вътре миришеше на ново,

Коментар

Очукана не искам, искам нещо приемливо,

А ти не искаш ли да станеш баща, братле?
                              Не раглеждаш всички варианти, но да ти разкажа за един познат, който не съм го виждал от години, 25 годишен беше тогава, беше се специализирал на разведени жени с деца. Търсeше ги в сайтовете за запознанства или ФБ, започваше връзка с тях, ходеше да живее при тях, хранят го, перат го, гладят го, от 3 до 8 месеца продължаваше поредната идилия и се прехвърляше на друга. Та казвам, случаи всякакви.

Коментар

Майка ми не ходи по такива неща.

Ходила е 1-2 пъти с нейна позната през 90-те години при врачка.

И на екстрасенс сме плащали през 1989 г. и нямаше ефект от това.

Коментар

Working...
                                X