IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

А не.Тя е десето поколение софийска аристократка ,няма да се унижи със селянче като мен.
    Не съм от нейната класа.

Класика. Такива ги клатят най-много селянчета.

За класата единствено те интересува къде да ѝ я паркираш.
    Last edited by Kris_; 28.04.2025, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм на 40+ и не ме бие хормона както на 16-30 г. И нямам голям мерак да ползвам ескорт услуги.

Четох наскоро интервю с една жена екорт. Каза, че стояла незадоволена по 2 седмици - младите мъже се притесняват и не могат да се справят. Старите мъже 60+ само тежат и нищо не правят. Единствено вършат работа зрелите мъже с опит, но те рядко ползват такива услуги, разказва тя.
      Ами ,защото за зрелите мъже с опит не е проблем да си намерят жена за секс. И тук все такива ти пишем (изключвам трима дъртака),ама ти грам не вземаш от нашите съвети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Нямат ток, не само по къщите, а и базовите станции не предават Интернет.
        Тотално прекъсване.

Ще те чете, как иначе.
        Тайничко се надява да ѝ го вкараш, ама няма да си признае.
        А не.Тя е десето поколение софийска аристократка ,няма да се унижи със селянче като мен.
        Не съм от нейната класа.
        Last edited by mirodes; 28.04.2025, 16:00.

Коментар

С тези съвети накрая наследникът ще е от ескортиня.
          Аз съм на 40+ и не ме бие хормона както на 16-30 г. И нямам голям мерак да ползвам ескорт услуги.

Четох наскоро интервю с една жена екорт. Каза, че стояла незадоволена по 2 седмици - младите мъже се притесняват и не могат да се справят. Старите мъже 60+ само тежат и нищо не правят. Единствено вършат работа зрелите мъже с опит, но те рядко ползват такива услуги, разказва тя.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
            Зарежи го този love coach. 100 кинта на час, по добре си наеми компаньонка.

Вайбър имат нова услуга за дейтинг, може да си направиш профил, има доста жени търсещи връзка.
            С тези съвети накрая наследникът ще е от ескортиня.

Коментар

• Зарежи го този love coach. 100 кинта на час, по добре си наеми компаньонка.

Вайбър имат нова услуга за дейтинг, може да си направиш профил, има доста жени търсещи връзка.

Коментар

Чете ме тя и навсякъде ме следи.Даже и в ТикТок и Фейсбук.
                Нямат ток, не само по къщите, а и базовите станции не предават Интернет.
                Тотално прекъсване.

Ще те чете, как иначе.
                Тайничко се надява да ѝ го вкараш, ама няма да си признае.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Евго не иска да излезе от зоната си на комфорт в която се намира от 20-30-тина години, това е и проблема на старите ергени, не искат да се прекроят, не искат да си нарушат хармонията, зен-а, навиците, привичките, абе целия "живот" който имат. Решението е постепенно да излиза от зоната си на комфорт (или рязко, но на цената на малко повече стрес) и да прави неприсъщи неща за него, за да се докопа до общуване с потенциалните кандидатки, не лелите в работата, не разни въртиопашки, ами свободни/разведени жени в детеродна възраст - да имат два крака, две ръце, работеща репородукция, умствен багаж - достатъчно, че да не е болка ежедневното общуване и това е, всичко друго са капризи, щом това ти е целта в живота - да имаш собствени наследници. Другия вариант е отиваш където има сурогатство и кешиш - ще заминат един-два имота, но ще имаш деца. Аз донякъде разбирам как е възпитан Евго, имал е интелигнетни родители, влиятелна майка, която е крепяла/крепи все още семейството, възпитан е в типичните соц ценности, има носталгия към младите си години и може би тези преди това - на мен са ми супер носталгични филми представящи живота в късния соц, също и детски като Куче в чекмедже и подобни, въпреки че съм роден в края на соца, но все още хванах и аз от това възпитание благодарение на баба ми и дядо ми, които ме отгледаха. Евго е и идеалист, не е простак, не е и т.н. алфа мъжкар, то няма и нужда да е всеки мъж, не е агресивен по отношение на жените и това му изиграва лошата шега. Ако не смениш подхода шансовете нещо да се случи са много малки, при смяна на подхода ще се увеличат значително, но виждам, че съвети трудно приема - това е типична българска черта, особено шопска, не знам корените къде са ти, но опитай да премислиш всяко мнение хубаво, не да го пуснеш между ушите/очите тук и пак да си баеш старата песен!

Имаш доста попадения.

Днес се засякох с една комшийка, на 45 г, мома, идва да види баща си.

И тя ме пита дали съм се оженил, защото видяла млада жена у нас. Казах й, че не съм.

А тя: "Ами какво чакаш, комшийката срещу вас е стара мома. Вземай я."

Аз: "Тя е на много години и не е ОК за мен, набор 1978 е." И си пожелахме "хубав ден".

В работата ми мъжете също се женят късно или нямат половинка и деца. В блока ми е същата работа с тези 2 моми и 2-ма ергени.

Има и един разведен мъж в блока, който казва, че 23 години е бил под турско робство. Така че да се жениш не винаги е печеливша стратегия. Той беше много готин в началото на милениума, когато се нанесоха.

Не прилагам съветите, които ми дават, защото не е моето. Не мога да говоря мръснишки на непознати и да закачам непознати жени по улицата. Един съвет съм приложил - ползвам Тиндър от една година, но няма резултат. И един друг съвет на Миродес съм приложил, но само ние двамата с него знаем кой точно,

Все пак, тъй като съвсем няма време, съм решил да ги прилагам тази година. Щом и на love coach ходя.

Харесвам старо кино със старите актьори. Обаче днешният живот предлага много повече възможности от социализъма.
                  Last edited by Evgo; 28.04.2025, 14:47.

Коментар

Ех, Селенка не може да те прочете сега, защото големи части от Испания и Португалия, даже и Франция са без ток в момента.
                    Чете ме тя и навсякъде ме следи.Даже и в ТикТок и Фейсбук.

Коментар

Не е баш така, щото познавам и доста стари ергени, които нито са гейове, нито са куко.За мъж,който не знае как да се държи с жените, хич не е лесно да свали някоя жена. То затова и много често свестни мъже се женят за грозотии или самотни майки.
                      Имаше един ,който ходеше с една моя позната дълго време.Веднъж я видях, направихме мохабета и вечерта преспах у тях. И оня звъни и иска да идва и тя му каза,че била на гости на приятелка.И аз я питам какви им са отношенията, тя ми вика,че били само приятели. След това му би шута.А пича е свестен,върти малък бизнес и още си е сам.
                      Ех, Селенка не може да те прочете сега, защото големи части от Испания и Португалия, даже и Франция са без ток в момента.

Коментар

Изписали сме цели романи да му даваме акъл какво да прави,къде да ходи, за да се среща с жени обаче той не е възприел нито един съвет и не е направил нищо от това,което му казваме.
                        Защо не го прави за мен е загадка, ако иска да каже.
                        защото има по-дълбоки проблеми, които не осъзнава, но са тотална контра в личните му отношения със същества от противоположния пол
                        спешно му е нужна специализирана помощ, а може и без и ще остане един от огромната армия стари ергени/моми , които според тях (и майките им) са просто недооценени...

това е епидемия в 'белия свят' много по-сериозна от болести пречещи на размножаването...
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

жените (нормалните) хич не са будали, видят ли стар ерген, който не е едноок, еднокрак и тн... им светва жълтия светофар, защото или има проблем с психиката или проблем с ориентацията (сексуалната) и в двата случая нормална жена няма да иска да е донор на наследник на господина...

иначе разни хиени, луди и тн - има бол къде да си намери майсторката(белята)
                          Евго определено има стабилна психика.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Евго не иска да излезе от зоната си на комфорт в която се намира от 20-30-тина години, това е и проблема на старите ергени, не искат да се прекроят, не искат да си нарушат хармонията, зен-а, навиците, привичките, абе целия "живот" който имат. Решението е постепенно да излиза от зоната си на комфорт (или рязко, но на цената на малко повече стрес) и да прави неприсъщи неща за него, за да се докопа до общуване с потенциалните кандидатки, не лелите в работата, не разни въртиопашки, ами свободни/разведени жени в детеродна възраст - да имат два крака, две ръце, работеща репородукция, умствен багаж - достатъчно, че да не е болка ежедневното общуване и това е, всичко друго са капризи, щом това ти е целта в живота - да имаш собствени наследници. Другия вариант е отиваш където има сурогатство и кешиш - ще заминат един-два имота, но ще имаш деца. Аз донякъде разбирам как е възпитан Евго, имал е интелигнетни родители, влиятелна майка, която е крепяла/крепи все още семейството, възпитан е в типичните соц ценности, има носталгия към младите си години и може би тези преди това - на мен са ми супер носталгични филми представящи живота в късния соц, също и детски като Куче в чекмедже и подобни, въпреки че съм роден в края на соца, но все още хванах и аз от това възпитание благодарение на баба ми и дядо ми, които ме отгледаха. Евго е и идеалист, не е простак, не е и т.н. алфа мъжкар, то няма и нужда да е всеки мъж, не е агресивен по отношение на жените и това му изиграва лошата шега. Ако не смениш подхода шансовете нещо да се случи са много малки, при смяна на подхода ще се увеличат значително, но виждам, че съвети трудно приема - това е типична българска черта, особено шопска, не знам корените къде са ти, но опитай да премислиш всяко мнение хубаво, не да го пуснеш между ушите/очите тук и пак да си баеш старата песен!
                            Изписали сме цели романи да му даваме акъл какво да прави,къде да ходи, за да се среща с жени обаче той не е възприел нито един съвет и не е направил нищо от това,което му казваме.
                            Защо не го прави за мен е загадка, ако иска да каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

той и Евго е свестен, но има проблем (твоят приятел вероятно и той е с проблеми)
                              затова има психолози, които в доста случаи помагат
                              Не ми е приятел, аз на приятели гаджета не чукам. Въпросът е,че такива мъже се притесняват от жените и са неуверени в отношенията си с тях, а най-важното мъжко качество за една жена е самоувереността.
                              И наистина може психолог да им помогне.
                              Last edited by mirodes; 28.04.2025, 13:48.

Коментар

На Евго му казах да се регистрира в ТикТок ама той не слуша. На ден ми пишат по 2-3 жени от цял свят на възраст от 30 до 45 години,които видимо си търсят мъж. И то прилично изглеждащи.Аз няма как да им свърша работа, ама са идеални за ергени като Евго.
                                Last edited by SlonN; 28.04.2025, 13:21.

Коментар

Working...
                                X