If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Троянско не е мащабно. В троянско няма кой знае колко светофари. Представи си шест милионен град без светофари, бременни заседнали в асансьори по 8 часа, спрени тотално влакове и т.н. Това си беше показно̀.
Много сте ми интересни всичките форумни “мъжаги”. Ама само на следващия ден Ви хакнаха Виваком. Чак пък дигитално робство няма да е. Ще се научат да си имат генератори. И аналоговото радио ще стане хит.
Иначе когато Мирчо има проблем опищява орталъка. Моли ни да се грижим за децата му, но не ще жени с “чужди деца”. Когато другите имат проблем Мирчо е бабаит на квадрат.
Ще чакам следващата житейска ситуация при него и отношението ми ще е баш същото. Ще ехиднича и аз. Ще пускам плоски вулгарни легички.
Големият въпрос е кой го спретна целият този цирк. Никой не е застрахован.
Ти правиш ли разлика между това твой близък или приятел да има проблем и непознати хора?Ако ти имаш проблем и ни помолиш за помощ естествено че ще ти помогнем и съчувстваме. Ама това, че на испанчетата и франсетата са им спрели тока за няколко часа няма как да ме трогне. И това не е кой знае какво.Всеки ден измират по 172 хиляди души в света. Ако трябва да мислим за всички тях и близките им изобщо не трябва да си живеем живота.
А и тук темата е различна.Ако искаш да го дискутираш тоя проблем пусни го в други теми.
В тая тема се разискват женските прически-вид,цвят и местоположение.Особено местоположението.
А жени с чужди деца искам,но не и да им гледам децата. Иначе нямам против ,когато ги сърби да ги начеша, ама да не съм балък да гледам децата на други мъже.
айде, айде Троянско бяха от коледа до нова година без ток, западналите оревахте орталъка за няколко часа. СВИКВАЙТЕ НА ДИГИТАЛНОТО РОБСТВО.
така и така не можеш да работиш без ток, да си беше направила "прическа"
Троянско не е мащабно. В троянско няма кой знае колко светофари. Представи си шест милионен град без светофари, бременни заседнали в асансьори по 8 часа, спрени тотално влакове и т.н. Това си беше показно̀.
Много сте ми интересни всичките форумни “мъжаги”. Ама само на следващия ден Ви хакнаха Виваком. Чак пък дигитално робство няма да е. Ще се научат да си имат генератори. И аналоговото радио ще стане хит.
Иначе когато Мирчо има проблем опищява орталъка. Моли ни да се грижим за децата му, но не ще жени с “чужди деца”. Когато другите имат проблем Мирчо е бабаит на квадрат.
Ще чакам следващата житейска ситуация при него и отношението ми ще е баш същото. Ще ехиднича и аз. Ще пускам плоски вулгарни легички.
Големият въпрос е кой го спретна целият този цирк. Никой не е застрахован.
айде, айде Троянско бяха от коледа до нова година без ток, западналите оревахте орталъка за няколко часа. СВИКВАЙТЕ НА ДИГИТАЛНОТО РОБСТВО.
Така си е, и който няма алтернативна или допълнителна интернет връзка и собствени енергийни източници в имота си отделно на ВиК и енергото като соларни панели, генератор, щерна и сонда ще го духа.
Даже и прическата няма да може да си оформи.
Разбриам го Евго - кофти е да си млад мъж, изборът е по-малък, а после вече е все тая
През 2024 г. мъжете в България са 3,095 милиона (48,1%), а жените - 3,342 милиона (51,9%), или на 1000 мъже се падат 1080 жени. Броят на мъжете преобладава във възрастите до 55 години включително. С нарастването на възрастта се увеличават броят и относителният дял на жените от общото население на страната.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ще приема всяка жена, която е готова да ми роди дете и е приемлива.
Грую бил казал... Защото ти никак не си убеден в жизнени истини и за теб е важно - "някой да ти го каже". Биологията ти е чужда наука. Разбираемо е, ама - щом ползваш "синьото хапче" - не е било необходимо Грую да те учи....
Някой бил казал. При теб е факт!
Освен това - стигнал си и до друга истина. Късно си зацепил - на 50 минус! "Ще приема всяка жена, която е.... приемлива!"
Всички мъже научават тази истина ОЩЕ В УЧИЛИЩЕ, ве Евгич!
Сложно изграден образ си ти! Пълен си с противоречия! Все пак е нещо: "Да приемеш всяка жена, която е ... приемлива!"
Не, че досега си приемал неприемливи...
Ако питаме дамите, те дали имат свои критерии? Биха ли приели неприемлив?
Виж сЯ - редно е да се замислиш, кога за една дама един мъж е неприемлив. Зная, че е сложно за разбиране, но мисля да ти предложа на първо време НАИСТИНА да се отделиш от мама.
Нали разбираш, че 50 минус, обсебен от 70-годишната мама - би бил спирачка за повече от "приемливите" за теб дами.
Коментар