Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Инстинкта за размножаване е един от най-важните. Естествено не всеки секс е свързан с размножаване, но към секс ни подтиква именно тоя инстинкт.Особено жените като са в овулация са много по-склонни да правят секс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мисля, че прекалено генерализираш. Така излиза, че светът е някакъв гигантски колективен бардак, една планетарна маймунска клетка, където всеки се е надървил до пръсване и разтяга ташаците си до скъсване като метафора и за мъже, и за жени.
Коментар
-
Да не мислиш, че тая история е само плод на въображение.Произтича от реалния живот-отличничката в елитно училище и от добро семейство се влюбва в някой боклук,който я пребива и я третира зле.
Имало е проучване в Гугъл какви търсения за секс са използвали мъжете и жените. Най-често мъжете писали в търсачката "секс с красива жена ",докато женските предпочитания били за секс с пират,бандит,върколак!!!Това и мен ме учуди,ама явно колкото си по-лош,толкова си по-атрактивен сексуално за жените."Красавицата и звярът "и тя явно произтича от реалния живот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да не мислиш, че тая история е само плод на въображение.Произтича от реалния живот-отличничката в елитно училище и от добро семейство се влюбва в някой боклук,който я пребива и я третира зле.
Имало е проучване в Гугъл какви търсения за секс са използвали мъжете и жените. Най-често мъжете писали в търсачката "секс с красива жена ",докато женските предпочитания били за секс с пират,бандит,върколак!!!Това и мен ме учуди,ама явно колкото си по-лош,толкова си по-атрактивен сексуално за жените."Красавицата и звярът "и тя явно произтича от реалния живот.
От години в българските семейства има домашно насилие, което се прикрива. Аз ви бях разказвал за една случка, при която зет пита тъста си: "Дъщеря ти хойка, какво да правя?"
А дядото казал: "И моята е същата. Само с бой!!!"
Така че жените си мълчат, за да имат семейства и да няма раздори и разводи.
И ние имаме едни близки роднини. Чичото редовно биеше жена си, като го дразни. Обикновено защото нямаха пари или защото му противоречи. Ама и тя си беше малко за бой, защото е като Маргарита от "Маргарит и Маргарита" - бунтарка, мъжкарана и т.н. Дори е казвала: 'Единият ден ми подари златна гривна, а на другия ден ме преби". И на стари години се разведоха, почти на 60 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кютек
Имало е проучване в Гугъл какви търсения за секс са използвали мъжете и жените. Най-често мъжете писали в търсачката "секс с красива жена ",докато женските предпочитания били за секс с пират,бандит,върколак!!!Това и мен ме учуди,ама явно колкото си по-лош,толкова си по-атрактивен сексуално за жените."Красавицата и звярът "и тя явно произтича от реалния живот.Last edited by mirodes; 31.01.2025, 14:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. В нечии примитивни комплексирани тикви интерпретацията е също примитивна и дълбоко закомплексирана.
Има над какво да се замисли човек с повече от два неврона в главата. Адски обидно отношение към жените. Пълна азиатщина.Last edited by mirodes; 31.01.2025, 07:26.
- 4 Харесвания
Коментар
-
кютек
Има над какво да се замисли човек с повече от два неврона в главата. Адски обидно отношение към жените. Пълна азиатщина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNeETsdmP/
Е този епизод отговаря на въпроса какво искат жените.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, ако превключиш на бърза предавка, доде го извадиш и ще трябва пак да го прибираш. И пак нищо няма да направиш.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Напротив, срокът ми вече изтича и трябва да превключа на бързата предавка.
Като няма приемлива Ганка, ще търся Кю Ми, Наташа, Олга или някоя от Тай Купид.
Коментар
-
Напротив, срокът ми вече изтича и трябва да превключа на бързата предавка.
Като няма приелива Ганка, ще търся Кю Ми, Наташа, Олга или някоя от Тай Купид.
- 1 like
Коментар
-
Двама от дядовците ми са имали близки срещи със специалистки по старци. Аз съм разказвал.
Едната от тях беше такъв боклук, че заради нея не наследих 2 апартамента в СФ. Ако я нямаше, щях да ги наследя 100%.
По провинцията има такива специалистки и хората разказват истории, които доукрасяват и преувеличават,
някой вече покоен дядо, разнежен би въздъхнал:
- тая беше като от реанимацията
мъртвец вдигаше на крака!препоръка е
- 1 like
Коментар
-
и аз нещо такова си мислех
ще го намери някоя специалистка по старци
и на крака ще му дойде
Едната от тях беше такъв боклук, че заради нея не наследих 2 апартамента в СФ. Ако я нямаше, щях да ги наследя 100%.
По провинцията има такива специалистки и хората разказват истории, които доукрасяват и преувеличават,
Коментар
Коментар