Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Знаех си, расъл си сред насилие. Гадно, наистина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ще си каже тя,че иска да ми е ханъма и аз да съм й господарят,на когото да се подчинява.
Ама иначе като я четеш, не била такава. Приказки от 1001 нощ,в унисон с темата за харема.
Там отговорничката на харема е или майката на султана (валиде султан) или някоя от жените му, с която той вече не спи или спи рядко. Хюрем стана отговорничка за харема на по-стари години и султанът си беше избрал още една любимка (жена) - доста по-млада и свежа от Хюрем.
Коментар
-
Ще те подлагам на най-големите унижения и ще ме молиш за още.Но няма да ги получиш, щото съм добро момче и не мога дълго време да се правя на лош.Виж ако беше баща ми,там няма лабаво, натурално му е да е лош.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПросто не съм добре здравословно. Правя планове като се стабилизирам да наваксам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеЗнаех аз, че Мирчо търси някой да му намества чивиите по три пъти на ден. Бой по канчето му е майката.
Мире, ти нали не вярваш в легендата, че от султана нещо е зависело?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Знаех аз, че Мирчо търси някой да му намества чивиите по три пъти на ден. Бой по канчето му е майката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Бравос, бравос. Значи С. Ханъм добре си върши работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И как си в представяш тази, да иска да ти се подчинява Селенка? От какъв зор? Щот'си...МЪШ?
-АЙ'СТИГА БЕ.Мъж или жена, от някакво си щение, да се ПОДЧИНЯВА? Разбирам, то има И сбъркани, ама кака ти не ми се види такава, объркал си се.
Коментар
-
Нищо не върша извън къщи от доста време. Нямам намерение да се представям за такъв какъвто не съм.
Коментар
-
При определено стечение на обстоятелствата може и да й се сбъдне мечтата.
Ама за целта ще трябва да се преместя в София. Бате Радко ще ми уредиш ли по-изгодно квартира?
Коментар
-
Ще си каже тя,че иска да ми е ханъма и аз да съм й господарят,на когото да се подчинява.
Ама иначе като я четеш, не била такава. Приказки от 1001 нощ,в унисон с темата за харема.
-АЙ'СТИГА БЕ.Мъж или жена, от някакво си щение, да се ПОДЧИНЯВА? Разбирам, то има И сбъркани, ама кака ти не ми се види такава, объркал си се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е от това по ясно
"Аз се кандидатирам за главната ханъма"
няма накъде
Ама за целта ще трябва да се преместя в София. Бате Радко ще ми уредиш ли по-изгодно квартира?
Коментар
-
"Аз се кандидатирам за главната ханъма"
няма накъдепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не знам, не знам
те султаните предпочитат с друго да ги ударАт
по главата, на която не носят чалма
Коментар
Коментар