IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм гледал "Великлепния век".

Там отговорничката на харема е или майката на султана (валиде султан) или някоя от жените му, с която той вече не спи или спи рядко. Хюрем стана отговорничка за харема на по-стари години и султанът си беше избрал още една любимка (жена) - доста по-млада и свежа от Хюрем.
    Селенка със сигурност няма предвид такава роля, която изключва секса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Знаех си, расъл си сред насилие. Гадно, наистина.
      Нищо не знаеш,никога баща ми не ме е удрял. Като дете съм ял бой от майка ми,но е било заслужено и не беше кой знае какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ще си каже тя,че иска да ми е ханъма и аз да съм й господарят,на когото да се подчинява.
        Ама иначе като я четеш, не била такава. Приказки от 1001 нощ,в унисон с темата за харема.
        Аз съм гледал "Великлепния век".

Там отговорничката на харема е или майката на султана (валиде султан) или някоя от жените му, с която той вече не спи или спи рядко. Хюрем стана отговорничка за харема на по-стари години и султанът си беше избрал още една любимка (жена) - доста по-млада и свежа от Хюрем.

Коментар

Ще те подлагам на най-големите унижения и ще ме молиш за още.Но няма да ги получиш, щото съм добро момче и не мога дълго време да се правя на лош.Виж ако беше баща ми,там няма лабаво, натурално му е да е лош.
          Знаех си, расъл си сред насилие. Гадно, наистина.

Коментар

Просто не съм добре здравословно. Правя планове като се стабилизирам да наваксам.
            ТОВА е ясно. Ето защо, сме снизходителни. Иначе, щяхме да те скъсаме от бъзик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
              Знаех аз, че Мирчо търси някой да му намества чивиите по три пъти на ден. Бой по канчето му е майката.

Мире, ти нали не вярваш в легендата, че от султана нещо е зависело?
              +10

Коментар

Знаех аз, че Мирчо търси някой да му намества чивиите по три пъти на ден. Бой по канчето му е майката.

Ще те подлагам на най-големите унижения и ще ме молиш за още.Но няма да ги получиш, щото съм добро момче и не мога дълго време да се правя на лош.Виж ако беше баща ми,там няма лабаво, натурално му е да е лош.

Коментар

Бравос, бравос. Значи С. Ханъм добре си върши работата.
                  Просто не съм добре здравословно. Правя планове като се стабилизирам да наваксам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И как си в представяш тази, да иска да ти се подчинява Селенка? От какъв зор? Щот'си...МЪШ?
                    -АЙ'СТИГА БЕ.Мъж или жена, от някакво си щение, да се ПОДЧИНЯВА? Разбирам, то има И сбъркани, ама кака ти не ми се види такава, объркал си се.
                    Ето затова си сам.Щото нищо не разбираш от женската психика. Всяка жена мечтае да срещне дивак,на който да се подчини,да я завлече в пещерата, там да правят луд секс и да му роди синове, които да приличат на него.

Коментар

Нищо не върша извън къщи от доста време. Нямам намерение да се представям за такъв какъвто не съм.
                      Бравос, бравос. Значи С. Ханъм добре си върши работата.

Коментар

При определено стечение на обстоятелствата може и да й се сбъдне мечтата.
                        Ама за целта ще трябва да се преместя в София. Бате Радко ще ми уредиш ли по-изгодно квартира?

Коментар

Ще си каже тя,че иска да ми е ханъма и аз да съм й господарят,на когото да се подчинява.
                          Ама иначе като я четеш, не била такава. Приказки от 1001 нощ,в унисон с темата за харема.
                          И как си в представяш тази, да иска да ти се подчинява Селенка? От какъв зор? Щот'си...МЪШ?
                          -АЙ'СТИГА БЕ.Мъж или жена, от някакво си щение, да се ПОДЧИНЯВА? Разбирам, то има И сбъркани, ама кака ти не ми се види такава, объркал си се.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е от това по ясно
                            "Аз се кандидатирам за главната ханъма"
                            няма накъде
                            При определено стечение на обстоятелствата може и да й се сбъдне мечтата.
                            Ама за целта ще трябва да се преместя в София. Бате Радко ще ми уредиш ли по-изгодно квартира?

Коментар

е от това по ясно
                              "Аз се кандидатирам за главната ханъма"
                              няма накъде
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не знам, не знам
                                те султаните предпочитат с друго да ги ударАт
                                по главата, на която не носят чалма

Коментар

Working...
                                X