IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Обясних ти,че нито мога да ги наблюдавам добре, щото са нависоко, нито пък да ги снимам,щото снимането е доста трудно .Който има интерес лично да дойде и ще му покажа НЛО-та.Саво да не е в облачно време.
    Барем снимай някоя фуста у Пловдив бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Еба ти драмите. Ти сега кога ще ни зарадваш със снимки от телескопа - поне някоя звезда или поне на някоя булка фустата, бе Мире.

Скучаем си тука на лаф моабет у форумното ганкино кафене ама па ти ептен се измързеливи.
      Обясних ти,че нито мога да ги наблюдавам добре, щото са нависоко, нито пък да ги снимам,щото снимането е доста трудно .Който има интерес лично да дойде и ще му покажа НЛО-та.Саво да не е в облачно време.

Коментар

Остави канторите настрана. Няма ли я тръпката в личния живот, особено за жените,те са нещастни.Познавам доста такива жени и няма хепи енд в техният живот.Дори една подобна-умна,красива, с високо обществено положение се самоуби.И тя беше юристка.Друга юристка пък стара мома се пропи и умря млада. Няма да навлизам в подробности, но и двете имаха нещастен личен живот .
        Еба ти драмите. Ти сега кога ще ни зарадваш със снимки от телескопа - поне някоя звезда или поне на някоя булка фустата, бе Мире???

Скучаем си тука на лаф моабет у форумното ганкино кафене ама па ти ептен се измързеливи.
        Last edited by Selena2024; 16.06.2025, 17:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...а Истинският Мъш, това е Вергилчо.
          Със сигурност не си ти.Ти и понятие си нямаш от жени.Толкова си скучен, че с нетърпение чакат да се махнеш от живота им.Докато с мен скука няма. Особено ако и жената е по-дива.И нямам предвид само секс.

Коментар

Ти па де ме видя нещастна. Мам оферта да командоря една от няколкото сериозни катори тука. Без да си губя моя бизнес. Командоренето си е изкуство, Мире. Навлизам в готин период.
            Остави канторите настрана. Няма ли я тръпката в личния живот, особено за жените,те са нещастни.Познавам доста такива жени и няма хепи енд в техният живот.Дори една подобна-умна,красива, с високо обществено положение се самоуби.И тя беше юристка.Друга юристка пък стара мома се пропи и умря млада. Няма да навлизам в подробности, но и двете имаха нещастен личен живот .
            Last edited by mirodes; 16.06.2025, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че насилие срещу майка ти не е ли насилие? Аз ТАКОВА преживявам кратно по-трудно.
              За пореден път си измисляш гадости по отношение на мен, в случая семейството ми,които не са се случили никога.

Коментар

Лошо.Със сигурност да командериш не те прави щастлива. Ама като не си срещнала истински мъж в живота си,така ще е.
                ...а Истинският Мъш, това е Вергилчо.

Коментар

Лошо.Със сигурност да командериш не те прави щастлива. Ама като не си срещнала истински мъж в живота си,така ще е.
                  Ти па де ме видя нещастна. Имам оферта да командоря една от няколкото сериозни катори тука. Без да си губя моя бизнес. Командоренето си е изкуство, Мире. Навлизам в готин период.
                  Last edited by Selena2024; 16.06.2025, 17:11.

Коментар

Ти нямаш задоволяване.Като кръшкам съм бил лош,като не кръшкам бил съм се оправдавал.
                    Кажи какво да направя, за да те задоволя?
                    За начало, спираш са мрънкаш и опитваш с хумор. Ама не с дебелашки и комплексарски, ами с фин. Виж Зоро, в изпълнението на Антонио Бандерас, примерно.
                    Last edited by Pyramid; 16.06.2025, 16:22.

Коментар

Хехе, ептен ти се развинти фантазията.Нема сега да ме плашиш и аз съм си натурално лоша

Гледам го вчера сръбкинята и хърватката стоят нещо хрисими и разни испанци им танцуват по главите. Сещай се като влезе кака ти как ги постави на место всичките.

Абе ме случайно първа българска империя го е владяла целия полуостров. Румънките и те са хрисима работа.

По иберията се изисква натурална проклетия. Щом ме одобри свекървата навремето, това си е атестат

Коментар

Ти нямаш задоволяване.Като кръшкам съм бил лош,като не кръшкам бил съм се оправдавал.
                        Дръж се на положение.

Коментар

Нищо не знаеш,никога баща ми не ме е удрял. Като дете съм ял бой от майка ми,но е било заслужено и не беше кой знае какво.
                          Че насилие срещу майка ти не е ли насилие? Аз ТАКОВА преживявам кратно по-трудно.

Коментар

Ще те подлагам на най-големите унижения и ще ме молиш за още.Но няма да ги получиш, щото съм добро момче и не мога дълго време да се правя на лош.Виж ако беше баща ми,там няма лабаво, натурално му е да е лош.
                            Хехе, ептен ти се развинти фантазията.Нема сега да ме плашиш и аз съм си натурално лоша

Гледам го вчера сръбкинята и хърватката стоят нещо хрисими и разни испанци им танцуват по главите. Сещай се като влезе кака ти как ги постави на место всичките.

Абе ме случайно първа българска империя го е владяла целия полуостров. Румънките и те са хрисима работа.

По иберията се изисква натурална проклетия.

Коментар

Ай ся оправдания …

Коментар

Просто не съм добре здравословно. Правя планове като се стабилизирам да наваксам.
                                Ай ся оправдания …

Коментар

Working...
                                X