Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Еба ти драмите. Ти сега кога ще ни зарадваш със снимки от телескопа - поне някоя звезда или поне на някоя булка фустата, бе Мире.
Скучаем си тука на лаф моабет у форумното ганкино кафене ама па ти ептен се измързеливи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Остави канторите настрана. Няма ли я тръпката в личния живот, особено за жените,те са нещастни.Познавам доста такива жени и няма хепи енд в техният живот.Дори една подобна-умна,красива, с високо обществено положение се самоуби.И тя беше юристка.Друга юристка пък стара мома се пропи и умря млада. Няма да навлизам в подробности, но и двете имаха нещастен личен живот .
Скучаем си тука на лаф моабет у форумното ганкино кафене ама па ти ептен се измързеливи.Last edited by Selena2024; 16.06.2025, 17:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...а Истинският Мъш, това е Вергилчо.
Коментар
-
Ти па де ме видя нещастна. Мам оферта да командоря една от няколкото сериозни катори тука. Без да си губя моя бизнес. Командоренето си е изкуство, Мире. Навлизам в готин период.Last edited by mirodes; 16.06.2025, 16:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че насилие срещу майка ти не е ли насилие? Аз ТАКОВА преживявам кратно по-трудно.
Коментар
-
Лошо.Със сигурност да командериш не те прави щастлива. Ама като не си срещнала истински мъж в живота си,така ще е.
Коментар
-
Лошо.Със сигурност да командериш не те прави щастлива. Ама като не си срещнала истински мъж в живота си,така ще е.Last edited by Selena2024; 16.06.2025, 17:11.
- 1 like
Коментар
-
Ти нямаш задоволяване.Като кръшкам съм бил лош,като не кръшкам бил съм се оправдавал.
Кажи какво да направя, за да те задоволя?Last edited by Pyramid; 16.06.2025, 16:22.
- 1 like
Коментар
-
Хехе, ептен ти се развинти фантазията.Нема сега да ме плашиш и аз съм си натурално лоша
Гледам го вчера сръбкинята и хърватката стоят нещо хрисими и разни испанци им танцуват по главите. Сещай се като влезе кака ти как ги постави на место всичките.
Абе ме случайно първа българска империя го е владяла целия полуостров. Румънките и те са хрисима работа.
По иберията се изисква натурална проклетия. Щом ме одобри свекървата навремето, това си е атестат
Коментар
-
Ти нямаш задоволяване.Като кръшкам съм бил лош,като не кръшкам бил съм се оправдавал.
Кажи какво да направя, за да те задоволя?
Коментар
-
Нищо не знаеш,никога баща ми не ме е удрял. Като дете съм ял бой от майка ми,но е било заслужено и не беше кой знае какво.
Коментар
-
Ще те подлагам на най-големите унижения и ще ме молиш за още.Но няма да ги получиш, щото съм добро момче и не мога дълго време да се правя на лош.Виж ако беше баща ми,там няма лабаво, натурално му е да е лош.
Гледам го вчера сръбкинята и хърватката стоят нещо хрисими и разни испанци им танцуват по главите. Сещай се като влезе кака ти как ги постави на место всичките.
Абе ме случайно първа българска империя го е владяла целия полуостров. Румънките и те са хрисима работа.
По иберията се изисква натурална проклетия.
- 1 like
Коментар
-
Ай ся оправдания …
Кажи какво да направя, за да те задоволя?
Коментар
-
Просто не съм добре здравословно. Правя планове като се стабилизирам да наваксам.
Коментар
Коментар