If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обясних ти,че нито мога да ги наблюдавам добре, щото са нависоко, нито пък да ги снимам,щото снимането е доста трудно .Който има интерес лично да дойде и ще му покажа НЛО-та.Саво да не е в облачно време.
Еба ти драмите. Ти сега кога ще ни зарадваш със снимки от телескопа - поне някоя звезда или поне на някоя булка фустата, бе Мире.
Скучаем си тука на лаф моабет у форумното ганкино кафене ама па ти ептен се измързеливи.
Обясних ти,че нито мога да ги наблюдавам добре, щото са нависоко, нито пък да ги снимам,щото снимането е доста трудно .Който има интерес лично да дойде и ще му покажа НЛО-та.Саво да не е в облачно време.
Остави канторите настрана. Няма ли я тръпката в личния живот, особено за жените,те са нещастни.Познавам доста такива жени и няма хепи енд в техният живот.Дори една подобна-умна,красива, с високо обществено положение се самоуби.И тя беше юристка.Друга юристка пък стара мома се пропи и умря млада. Няма да навлизам в подробности, но и двете имаха нещастен личен живот .
Еба ти драмите. Ти сега кога ще ни зарадваш със снимки от телескопа - поне някоя звезда или поне на някоя булка фустата, бе Мире???
Скучаем си тука на лаф моабет у форумното ганкино кафене ама па ти ептен се измързеливи.
Със сигурност не си ти.Ти и понятие си нямаш от жени.Толкова си скучен, че с нетърпение чакат да се махнеш от живота им.Докато с мен скука няма. Особено ако и жената е по-дива.И нямам предвид само секс.
Ти па де ме видя нещастна. Мам оферта да командоря една от няколкото сериозни катори тука. Без да си губя моя бизнес. Командоренето си е изкуство, Мире. Навлизам в готин период.
Остави канторите настрана. Няма ли я тръпката в личния живот, особено за жените,те са нещастни.Познавам доста такива жени и няма хепи енд в техният живот.Дори една подобна-умна,красива, с високо обществено положение се самоуби.И тя беше юристка.Друга юристка пък стара мома се пропи и умря млада. Няма да навлизам в подробности, но и двете имаха нещастен личен живот .
Лошо.Със сигурност да командериш не те прави щастлива. Ама като не си срещнала истински мъж в живота си,така ще е.
Ти па де ме видя нещастна. Имам оферта да командоря една от няколкото сериозни катори тука. Без да си губя моя бизнес. Командоренето си е изкуство, Мире. Навлизам в готин период.
Хехе, ептен ти се развинти фантазията.Нема сега да ме плашиш и аз съм си натурално лоша
Гледам го вчера сръбкинята и хърватката стоят нещо хрисими и разни испанци им танцуват по главите. Сещай се като влезе кака ти как ги постави на место всичките.
Абе ме случайно първа българска империя го е владяла целия полуостров. Румънките и те са хрисима работа.
По иберията се изисква натурална проклетия. Щом ме одобри свекървата навремето, това си е атестат
Лошо.Със сигурност да командериш не те прави щастлива. Ама като не си срещнала истински мъж в живота си,така ще е.
Ще те подлагам на най-големите унижения и ще ме молиш за още.Но няма да ги получиш, щото съм добро момче и не мога дълго време да се правя на лош.Виж ако беше баща ми,там няма лабаво, натурално му е да е лош.
Хехе, ептен ти се развинти фантазията.Нема сега да ме плашиш и аз съм си натурално лоша
Гледам го вчера сръбкинята и хърватката стоят нещо хрисими и разни испанци им танцуват по главите. Сещай се като влезе кака ти как ги постави на место всичките.
Абе ме случайно първа българска империя го е владяла целия полуостров. Румънките и те са хрисима работа.
Коментар