Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
айде, айде Троянско бяха от коледа до нова година без ток, западналите оревахте орталъка за няколко часа. СВИКВАЙТЕ НА ДИГИТАЛНОТО РОБСТВО.
така и така не можеш да работиш без ток, да си беше направила "прическа"
Даже и прическата няма да може да си оформи.Last edited by Kris_; 29.04.2025, 15:36.
Коментар
-
Разбриам го Евго - кофти е да си млад мъж, изборът е по-малък, а после вече е все тая
През 2024 г. мъжете в България са 3,095 милиона (48,1%), а жените - 3,342 милиона (51,9%), или на 1000 мъже се падат 1080 жени. Броят на мъжете преобладава във възрастите до 55 години включително. С нарастването на възрастта се увеличават броят и относителният дял на жените от общото население на страната.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеОф топик. Цял ден бяхме без ток целият иберийски полуостров. Като в роман на Стивън Кинг. Без ток и нет. Чак сега се включиха мрежите.
Сюреалистично …
https://www.mediapool.bg/energien-sr...ews370695.html
така и така не можеш да работиш без ток, да си беше направила "прическа"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеОф топик. Цял ден бяхме без ток целият иберийски полуостров. Като в роман на Стивън Кинг. Без ток и нет. Чак сега се включиха мрежите.
Сюреалистично …
- 1 like
Коментар
-
Сюреалистично …
Радвам се, че не ми се налага да съм там.
Коментар
-
Оф топик. Цял ден бяхме без ток целият иберийски полуостров. Като в роман на Стивън Кинг. Без ток и нет. Чак сега се включиха мрежите.
Сюреалистично …
https://www.mediapool.bg/energien-sr...ews370695.htmlLast edited by Selena2024; 28.04.2025, 23:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Груьо е казал, че корът е до време!
Ще приема всяка жена, която е готова да ми роди дете и е приемлива.
Грую бил казал... Защото ти никак не си убеден в жизнени истини и за теб е важно - "някой да ти го каже". Биологията ти е чужда наука. Разбираемо е, ама - щом ползваш "синьото хапче" - не е било необходимо Грую да те учи....
Някой бил казал. При теб е факт!
Освен това - стигнал си и до друга истина. Късно си зацепил - на 50 минус! "Ще приема всяка жена, която е.... приемлива!"
Всички мъже научават тази истина ОЩЕ В УЧИЛИЩЕ, ве Евгич!
Сложно изграден образ си ти! Пълен си с противоречия! Все пак е нещо: "Да приемеш всяка жена, която е ... приемлива!"
Не, че досега си приемал неприемливи...
Ако питаме дамите, те дали имат свои критерии? Биха ли приели неприемлив?
Виж сЯ - редно е да се замислиш, кога за една дама един мъж е неприемлив. Зная, че е сложно за разбиране, но мисля да ти предложа на първо време НАИСТИНА да се отделиш от мама.
Нали разбираш, че 50 минус, обсебен от 70-годишната мама - би бил спирачка за повече от "приемливите" за теб дами.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с гаранция вече е професор доктор по медицинските нАукиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
къф контингент - студентка беше по медицинаLast edited by ratten; 28.04.2025, 21:13.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
тоест, украинчето не беше контингент?
или е било разпускащ контингентНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ся па и дата. Аз годината не си спомням - някъде 1998 беше +-1 година. края на зимата - март може би. Сега кат се замислих, на рожден ден на един колега се запознахме, а той беше на 8 март. та 4-5 дена по късно е било.
За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над път
или е било разпускащ контингентпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Винаги е приятно с теб да се говори. Вече имам и извинение ако не мога да оправя някоя.Ако има и вълна,извинението е двойно
Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
Ще приема всяка жена, която е готова да ми роди дете и е приемлива.
Коментар
-
към коя дата си я записал
сега сигурно може и по-далече да стигне с език
нямам предвид църковно славянския, ака руски
а украинския език
За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над пътLast edited by bota156; 28.04.2025, 20:49.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да си водят бележки някои посетителки на форума, които твърдят, че не били туркини или помакини да си правят прическа нула номер
с тенденция към консултанти
цедката става все по-ситна
ако не посещават бербер шоп
- сорииипрепоръка е
Коментар
Коментар