IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Тия неща не интересуват аудиторията, а ни интересува новата ти прическа. Ратко даде и няколко приятелски препоръки.
    Какво пак разсърди бялата луничка?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

айде, айде Троянско бяха от коледа до нова година без ток, западналите оревахте орталъка за няколко часа. СВИКВАЙТЕ НА ДИГИТАЛНОТО РОБСТВО.
      така и така не можеш да работиш без ток, да си беше направила "прическа"
      Така си е, и който няма алтернативна или допълнителна интернет връзка и собствени енергийни източници в имота си отделно на ВиК и енергото като соларни панели, генератор, щерна и сонда ще го духа.
      Даже и прическата няма да може да си оформи.
      Last edited by Kris_; 29.04.2025, 15:36.

Коментар

• Разбриам го Евго - кофти е да си млад мъж, изборът е по-малък, а после вече е все тая

През 2024 г. мъжете в България са 3,095 милиона (48,1%), а жените - 3,342 милиона (51,9%), или на 1000 мъже се падат 1080 жени. Броят на мъжете преобладава във възрастите до 55 години включително. С нарастването на възрастта се увеличават броят и относителният дял на жените от общото население на страната.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
          Оф топик. Цял ден бяхме без ток целият иберийски полуостров. Като в роман на Стивън Кинг. Без ток и нет. Чак сега се включиха мрежите.

Сюреалистично …

https://www.mediapool.bg/energien-sr...ews370695.html
          айде, айде Троянско бяха от коледа до нова година без ток, западналите оревахте орталъка за няколко часа. СВИКВАЙТЕ НА ДИГИТАЛНОТО РОБСТВО.
          така и така не можеш да работиш без ток, да си беше направила "прическа"
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Оф топик. Цял ден бяхме без ток целият иберийски полуостров. Като в роман на Стивън Кинг. Без ток и нет. Чак сега се включиха мрежите.

Сюреалистично …

Тия неща не интересуват аудиторията, а ни интересува новата ти прическа. Ратко даде и няколко приятелски препоръки.

Коментар

Сюреалистично …

Имам колеги из тези земи и разбрах буквално в същия миг, защото се разпищяха в чата.
              Радвам се, че не ми се налага да съм там.

Коментар

• Оф топик. Цял ден бяхме без ток целият иберийски полуостров. Като в роман на Стивън Кинг. Без ток и нет. Чак сега се включиха мрежите.

Сюреалистично …

Last edited by Selena2024; 28.04.2025, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Груьо е казал, че корът е до време!

Ще приема всяка жена, която е готова да ми роди дете и е приемлива.

Грую бил казал... Защото ти никак не си убеден в жизнени истини и за теб е важно - "някой да ти го каже". Биологията ти е чужда наука. Разбираемо е, ама - щом ползваш "синьото хапче" - не е било необходимо Грую да те учи....

Някой бил казал. При теб е факт!

Освен това - стигнал си и до друга истина. Късно си зацепил - на 50 минус! "Ще приема всяка жена, която е.... приемлива!"

Всички мъже научават тази истина ОЩЕ В УЧИЛИЩЕ, ве Евгич!

Сложно изграден образ си ти! Пълен си с противоречия! Все пак е нещо: "Да приемеш всяка жена, която е ... приемлива!"

Не, че досега си приемал неприемливи...

Ако питаме дамите, те дали имат свои критерии? Биха ли приели неприемлив?

Виж сЯ - редно е да се замислиш, кога за една дама един мъж е неприемлив. Зная, че е сложно за разбиране, но мисля да ти предложа на първо време НАИСТИНА да се отделиш от мама.

Нали разбираш, че 50 минус, обсебен от 70-годишната мама - би бил спирачка за повече от "приемливите" за теб дами.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

с гаранция вече е професор доктор по медицинските нАуки
                    имаше академични познания и практика

Коментар

къф контингент - студентка беше по медицина
                      с гаранция вече е професор доктор по медицинските нАуки
                      Last edited by ratten; 28.04.2025, 21:13.
                      препоръка е

Коментар

тоест, украинчето не беше контингент?
                        или е било разпускащ контингент
                        къф контингент - студентка беше по медицина

Коментар

Ся па и дата. Аз годината не си спомням - някъде 1998 беше +-1 година. края на зимата - март може би. Сега кат се замислих, на рожден ден на един колега се запознахме, а той беше на 8 март. та 4-5 дена по късно е било.
                          За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над път
                          тоест, украинчето не беше контингент?
                          или е било разпускащ контингент
                          препоръка е

Коментар

Винаги е приятно с теб да се говори. Вече имам и извинение ако не мога да оправя някоя.Ако има и вълна,извинението е двойно
                            Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
                            Груьо е казал, че корът е до време!

Ще приема всяка жена, която е готова да ми роди дете и е приемлива.

Коментар

към коя дата си я записал
                              сега сигурно може и по-далече да стигне с език
                              нямам предвид църковно славянския, ака руски
                              а украинския език
                              Ся па и дата. Аз годината не си спомням - някъде 1998 беше +-1 година. края на зимата - март може би. Сега кат се замислих, на рожден ден на един колега се запознахме, а той беше на 8 март. та 4-5 дена по късно е било.
                              За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над път
                              Last edited by bota156; 28.04.2025, 20:49.

Коментар

Да си водят бележки някои посетителки на форума, които твърдят, че не били туркини или помакини да си правят прическа нула номер
                                така е мирко, вече сме естети
                                с тенденция към консултанти
                                цедката става все по-ситна
                                ако не посещават бербер шоп
                                - сориии
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X