IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• като говорим за коли

https://www.facebook.com/share/r/18hSP8B6qP/
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че съм гледал доста документални филми и анализи за живота преди промените.

Хората са били неинициативни. И като им кажате "Не може", "Нямате право" и те се примиряват, не се борят и не търсят начини. Всичките ми предци са работили и са имали доходи.
        "Гледах филми и разбрах живота!" - това е отново една много голяма илюзия, щом тати ти е бил купил вече апарт в София, вила на морето и други къщи, които сега те мързи да възстановиш и ги продаваш - според твоята терминология "осребряваш" - без да може да се похвалиш - къде инвестираш получените средства (от продажби на недвижимости, от заплати на човек с две виШи, от наеми)... А, забравих, извинявай: ти инвестираш в "маркови костюми, маркови боксерки и др. подобни! Тати ще се преобърне..., където е сега..., ако можеше да научи, че си му продал колекцията от 450 бутилки вина.... и се хвалиш с това..., "инвеститор"...

Не съм мислил да оспорвам факта, че ВСИЧКИ ТВОИ ПРЕДЦИ СА РАБОТИЛИ. Оспорих факта, че ти не приличаш на твоите предци, които са събирали. Сега ти береш плодовете на работохолиците (и инвеститорите) във фамилията - на принципа: "След мен - и потоп!"

Кой съм аз да те "виня"? Продавай нещата на воля: нямаш принос в тяхното създаване и никакви скрупули не те възпират. Имаш - продаваш. Ако нямаше - какво щеше да продаваш?

Така че - всичко е ОК.

Да ти кажа - на ония фантасмагории, дето дядо ти живеел 40 години под наем, но "помагал" на хората да вземат жилище - не вярвай. Няма как да се е случвало при системата за картотекиране по групи, защото - ако бяха хванали в подобно нарушение някого - Белене е щяло да му се види рай... Представи си - гледаш "документален филм, в който крайно нуждаещи се - с малки деца чакат години наред за жилище, което отива - чрез твоя "могъщ" дядо - вместо в 1 група - в 5-та група... ще го линчуват... Този "документален филм" ли си гледал, или пак мама нещо ти нашепва?

Абе, Евго - тя, мама има още по-развинтена фантазия от теб, но ти имаш абсолютните основания да й вярваш: паричките са у нея! Мърдане няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз вече почвам да губя интерес
          все едни и същи бабешки приказки за едно време
          Къвто опита такива и приказките.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Разбира се, че от неговата гледна точка (на дядото) е било въпрос на оцеляване и ти изобщо не може да кажеш какво се е случвало тогава. Единствено "верен" критерий за теб са разказите на мама - последната останала в семейството от ония години.

Нейните думи са толкова "достоверни", колкото и твоите - колко много си обичал да работиш... на две места!

Истината е - разбира се различна: ТАТИ - ИНВЕСТИТОРЪТ - е купувал имоти, вино, пестил е в ДСК...

На теб ти е казал: "Бачкай, защото - докато харча за апартаменти и къщи, за твоето образование "безплатно" и да има къде да живееш и какво да ядеш в къщи - от мен джобни няма да видиш!"

И - вероятно - ако не бачкаш - ще те лиша от наследство...

Е, да - сега (най-после има мир и за Евго) - ако можеше да излезе отнякъде - Евго дори не би си помислил, че е "изморен след "работа"", не би погледнал чужди бицепси... и нищо лошо нямаше да се сети да каже за жените...

Не забравяй да палиш свещ всяка сутрин пред снимката на твоя благодетел! Апартаменти, къщи, пари, колекция 450 бутилки вино....
            Да ти кажа, че съм гледал доста документални филми и анализи за живота преди промените.

Хората са били неинициативни. И като им кажате "Не може", "Нямате право" и те се примиряват, не се борят и не търсят начини. Всичките ми предци са работили и са имали доходи.

Коментар

само на осми ли даваше
              а по другите празници?
              Давала е на който знае как да си поиска.

Коментар

Дядо ми е имал връзки и е съдействал на чужди хора да си купят жилище през соца. За това се ядосвам. Било е въпрос на малко предприемчивост, не на гладуване. Майка ми и баща ми щяха да изплатят единия.

Тия неща, които си писал, не са така. Но няма да ги коментирам.

Разбира се, че от неговата гледна точка (на дядото) е било въпрос на оцеляване и ти изобщо не може да кажеш какво се е случвало тогава. Единствено "верен" критерий за теб са разказите на мама - последната останала в семейството от ония години.

Нейните думи са толкова "достоверни", колкото и твоите - колко много си обичал да работиш... на две места!

Истината е - разбира се различна: ТАТИ - ИНВЕСТИТОРЪТ - е купувал имоти, вино, пестил е в ДСК...

На теб ти е казал: "Бачкай, защото - докато харча за апартаменти и къщи, за твоето образование "безплатно" и да има къде да живееш и какво да ядеш в къщи - от мен джобни няма да видиш!"

И - вероятно - ако не бачкаш - ще те лиша от наследство...

Е, да - сега (най-после има мир и за Евго) - ако можеше да излезе отнякъде - Евго дори не би си помислил, че е "изморен след "работа"", не би погледнал чужди бицепси... и нищо лошо нямаше да се сети да каже за жените...

Не забравяй да палиш свещ всяка сутрин пред снимката на твоя благодетел! Апартаменти, къщи, пари, колекция 450 бутилки вино....

Коментар

От социалните мрежи не падат мадами и не идват на гости. За да има интересни истории,

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Колежка туркиня на 8-ми декември даваше само в задния вход, че била девствена и се пазела за приятеля и...
                    само на осми ли даваше
                    а по другите празници?
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Абе интересно ни е, ама смени малко сюжета. Писна ни от добре тренирани 30 годишни мъже и лели. Дай, кажи нещо за някоя засукана лекарка.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                        Тя темата е за Евго и прическите. Трябва да се преименува.
                        Не харесвам прически там,

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

"Можел" да купи, но не е купил, но благодарение и на дядото - ти сега "разполагаш" с пари.

Значи - и те - в младата си възраст са "разполагали" със своите пари, а не - с твоите, за да казваш сега - какво са можели да направят, защото на теб това щяло да ти хареса някога - в бъдещето, след 50-70 години.

Да са гладували вместо теб, ли искаш? Да гладуват, за да живееш ти сега и да "разполагаш"...

Е, като "разполагаш" - къде ги инвестираш? А - за кого сега самият ти пестиш?

Все това те "тревожи": златото вече било скъпо и трябваЛО да купиш, когато било "евтино" (а то никога не евтино, за да дадеш пари (за злато или акции). Жалваш се - какво било трябвало да направиш, а нищо не правиш (освен да продаваш имоти и - като си добавил от паричките на мама - СТЕ купилИ апарт, който е на трима наследници,..., събираш наем от имот на тати и - добре е, че той ви е купил апартамент, за да има къде да се подслоните с мама...)

И пак - недоволни! "Дядото е можел 2 апартамента да уреди и да купи". И ДА ГЛАДУВА (за да "разполага" Евго). Добре е, че не са гладували, а са си отглеждали децата, иначе и за Евго нямаше да чуем сега...

Оставям встрани фантазиите на Евго на тема: "как се уреждат и купуват ДВА апартамента в соца"...

Живели са хората под наем, гледали са се, пестили! И трябва да си доволен, че са се грижили за твоята майка, която - очевидно е тръгнала от бедно семейство и я е взел тати - с парите и имотите!

Всяка сутрин (без изключение!) - свещ трябва да палиш пред снимката на твоя благодетел - тати! (в противен случай - мама да ти каже какво се случва с неблагодарниците...)

Дядо ми е имал връзки и е съдействал на чужди хора да си купят жилище през соца. За това се ядосвам. Било е въпрос на малко предприемчивост, не на гладуване. Майка ми и баща ми щяха да изплатят единия.

Тия неща, които си писал, не са така. Но няма да ги коментирам.

Last edited by Evgo; 01.05.2025, 09:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Трябва да внимават как са си направили прическите.
                            Там белите чужденки невернички, ако кривнат в неправилната пресечка ги подчиняват групово и остават без глави.
                            На тая възраст яко ги сърби,ама няма кой да ги начеше.Явно има дефицит на мъже,не на жени.

Коментар

....

Едните ми баба и дядо също вярваха в комунизма. И са имали възможности преди промените, обаче не са били меркантилни и дори няма апартамент от тях (40 г. са плащали държавен наем). А дядото е можел 2 апартамента да уреди и да купи. Но това са минали неща.
                              ..

"Можел" да купи, но не е купил, но благодарение и на дядото - ти сега "разполагаш" с пари.

Значи - и те - в младата си възраст са "разполагали" със своите пари, а не - с твоите, за да казваш сега - какво са можели да направят, защото на теб това щяло да ти хареса някога - в бъдещето, след 50-70 години.

Да са гладували вместо теб, ли искаш? Да гладуват, за да живееш ти сега и да "разполагаш"...

Е, като "разполагаш" - къде ги инвестираш? А - за кого сега самият ти пестиш?

Все това те "тревожи": златото вече било скъпо и трябваЛО да купиш, когато било "евтино" (а то никога не евтино, за да дадеш пари (за злато или акции). Жалваш се - какво било трябвало да направиш, а нищо не правиш (освен да продаваш имоти и - като си добавил от паричките на мама - СТЕ купилИ апарт, който е на трима наследници,..., събираш наем от имот на тати и - добре е, че той ви е купил апартамент, за да има къде да се подслоните с мама...)

И пак - недоволни! "Дядото е можел 2 апартамента да уреди и да купи". И ДА ГЛАДУВА (за да "разполага" Евго). Добре е, че не са гладували, а са си отглеждали децата, иначе и за Евго нямаше да чуем сега...

Оставям встрани фантазиите на Евго на тема: "как се уреждат и купуват ДВА апартамента в соца"...

Живели са хората под наем, гледали са се, пестили! И трябва да си доволен, че са се грижили за твоята майка, която - очевидно е тръгнала от бедно семейство и я е взел тати - с парите и имотите!

Всяка сутрин (без изключение!) - свещ трябва да палиш пред снимката на твоя благодетел - тати! (в противен случай - мама да ти каже какво се случва с неблагодарниците...)

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                                https://vm.tiktok.com/ZNdjjk9Hg/
                                Тия са по"женски ".Не ги познавам, обаче си личи,че ги сърби,та две не виждат.
                                Трябва да внимават как са си направили прическите.
                                Там белите чужденки невернички, ако кривнат в неправилната пресечка ги подчиняват групово и остават без глави.

Коментар

Working...
                                X