Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Абе една дъска хлопа на тая тема. Иначе с Мирето сме почти на един фронт идеологически по политическа линия, ама много залита по Тръмп и то пак поради същата причина. Голям фетиш му е да “властва”.
https://vm.tiktok.com/ZNdDqfoUn/
Пиша истината, а това, че на някои жени не им изнася,не е мой проблем.
Фразата"Жените харесват лошите момчета "е напълно вярна.Ако един мъж е прекалено добър към жените те го считат за слабак и лузър.Жените харесват мъже,които поставят своите интереси на първо място, не техните.Last edited by mirodes; 18.06.2025, 06:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Бих разбрал да пъчиш гръд женска , ама това не го разбирам , да не са ти казвали вашите ,че си тъпа ,когато си била малка?!
Интересна реакция, когато нещо ти надвишава капацитета и не си чел достатъчно.
Простакът винаги се стреми да свали околните до собственото си ниво.
Невинаги обаче околните му го позволяват.
Всичко отдавна е написано и обяснено. И то по много по-дълбок начин.
Чети, ограмотявай се: Евменидите, Есхил.
Прочее именно там се оформя съд с жури. Какво съвпадение - днес участвам в жребий за определяне на жури като частен обвинител.
Забележи 458 г. преди новата ера вече се оформя съд с жури.
Last edited by Selena2024; 18.06.2025, 09:33.
- 1 like
Коментар
-
По-дълбоко е:
”Убиецът преследвам бърза като вятър. Усмихва ми се мирис на човешка плът”
Цитатът „Убиецът преследвам, бърза като вятър“ идва от трагедията „Евменидите“ на Есхил, част от трилогията „Орестия“, и е част от репликите на Ериниите (Евменидите) — богините на отмъщението.
Коментар
-
Абе една дъска хлопа на тая тема. Иначе с Мирето сме почти на един фронт идеологически по политическа линия, ама много залита по Тръмп и то пак поради същата причина. Голям фетиш му е да “властва”.Last edited by Pyramid; 17.06.2025, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нито всички са иткачвни. Ама Вергилчо смята извращения си за идеология на привлекателност отношение, едва ли не. А то, си е направо жалка история.
Коментар
-
Ми вкусове разни. Явно не всички си падат по С&МLast edited by Pyramid; 17.06.2025, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоя пирамид те следва като сянка, където и да мръднеш
да нямате връзка нещо
”Убиецът преследвам бърза като вятър. Усмихва ми се мирис на човешка плът”
Цитатът „Убиецът преследвам, бърза като вятър“ идва от трагедията „Евменидите“ на Есхил, част от трилогията „Орестия“, и е част от репликите на Ериниите (Евменидите) — богините на отмъщението.
Коментар
-
как може да им е скучно с мирко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Избива си комплексите с мен.Ако не съм аз сигурно ще си сложи въжето.Нищо интересно или забавно за дискусията не може да напише, по която и да е тема.Но модераторите го толерират. Ами щом е така, да си пише колкото ще,но без мен.
- 1 like
Коментар
-
да нямате връзка нещо
Коментар
-
да нямате връзка нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ в тая тема идваш да си избиваш комплексите от жалкия си живот.
Поредната тема,която осираш,но модераторите не вземат никакви мерки.И после се чудят защо някои теми замират.Ами защо да пиша като нищожество като теб постоянно се подиграва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И в тая тема идваш да си избиваш комплексите от жалкия си живот.
Поредната тема,която осираш,но модераторите не вземат никакви мерки.И после се чудят защо някои теми замират.Ами защо да пиша като нищожество като теб постоянно се подиграва.
да нямате връзка нещопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Цъ. Не "топ", ами "тъп".
Поредната тема,която осираш,но модераторите не вземат никакви мерки.И после се чудят защо някои теми замират.Ами защо да пиша като нищожество като теб постоянно се подиграва.Last edited by mirodes; 17.06.2025, 18:20.
Коментар
Коментар