IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Бил съм с жени интимно, но не е това, което си представям и което харесвам да получа от жена.

.
    едно изречение а поражда няколко въпроса
    какво си представяш
    какво харесваш
    и накрая какво получаваш

въпроси от рода на
    а ти какво даваш
    ще оставя за полаксчо и пачанчо
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Тая не искала ,като си бил на двадесетина...Другата не искала ,като си бил на тридесетина...Сега пък вече съвсем не искат...Ти докосвал ли си изобщо жена?!
      Бил съм с жени интимно, но не е това, което си представям и което харесвам да получа от жена.

В последно време и до среща не може да се стигне.

Коментар

• Защо ме триеш, бе, Анди? Не си ли си правил върбови свирки като малък? Върбата дърво ли е или е мол?

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Тая не искала ,като си бил на двадесетина...Другата не искала ,като си бил на тридесетина...Сега пък вече съвсем не искат...Ти докосвал ли си изобщо жена?!
          Разкажи за твоя случай, стига си се занимавал с мен.

Коментар

През 1999 г. си бях намерил работа и още в самото начало първият ми шеф ме попита дали имам приятелка. Той ме хареса визуално. Имаше син на моите години, освен това си беше малко похотлив,

И ми каза: "Ами трябва повече да им настояваш". След това му бях завел една колежка да работи и тя при него. И той ме беше питал дали сме двойка. Казах му, че не сме, макар че можеше да бъдем, тя не искаше.

Чичото издаваше няколко вестника и заплащането беше малко. Дори мисля, че вече не се издават тези вестници. Обаче ми даваше безплатно вестници и аз ги раздавах на роднини да си четат. По онова време Интернет едва навлизаше и той имаше много клиенти от провинцията, които четяха седмичници.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

трябваше да ти направи една дървена ганка
              и да ти покаже как стават нещата
              През 1999 г. си бях намерил работа и още в самото начало първият ми шеф ме попита дали имам приятелка. Той ме хареса визуално. Имаше син на моите години, освен това си беше малко похотлив,

И ми каза: "Ами трябва повече да им настояваш". След това му бях завел една колежка да работи и тя при него. И той ме беше питал дали сме двойка. Казах му, че не сме, макар че можеше да бъдем, тя не искаше.

Чичото издаваше няколко вестника и заплащането беше малко. Дори мисля, че вече не се издават тези вестници. Обаче ми даваше безплатно вестници и аз ги раздавах на роднини да си четат. По онова време Интернет едва навлизаше и той имаше много клиенти от провинцията, които четяха седмичници.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio

Или поне една дървена свирка да ми беше направил. За да се почувствам овъзмезден.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Татко Карло е виновен. Ти явно четеш само приказки, а той не написа никакво продължение.
                  трябваше да ти направи една дървена ганка
                  и да ти покаже как стават нещата
                  препоръка е

Коментар

Какво точно си решил като нямаш репродукция и Ганките те използват за пари?
                    Татко Карло е виновен. Ти явно четеш само приказки, а той не написа никакво продължение.

Коментар

Евгич, аз тия въпроси съм ги решил отдавна. Сега решавам други въпроси. Ти така ще си се пенсионираш в озъртане към кой бряг да хванеш. А реката става все по-буйна и накрая ще се преметнеш през някой стръмен праг и ще си загубиш дисагите.
                      Какво точно си решил като нямаш репродукция и Ганките те използват за пари?

Коментар

А ти как ще решиш този въпрос?
                        Евгич, аз тия въпроси съм ги решил отдавна. Сега решавам други въпроси. Ти така ще си се пенсионираш в озъртане към кой бряг да хванеш. А реката става все по-буйна и накрая ще се преметнеш през някой стръмен праг и ще си загубиш дисагите.
                        Last edited by pinoccio; 26.02.2025, 20:45.

Коментар

Време е Евгич да се захване със счетоводство и да обяви, че търси сурогатна майка. Нали, мон амур?
                          А ти как ще решиш този въпрос?

Коментар

Време е Евгич да се захване със счетоводство и да обяви, че търси сурогатна майка. Нали, мон амур?
                            Негова работа
                            Първо да вземе да порасне. То не е само до сексуалната ориентация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Сериозно се замисли дали не те привличат повече мъжете.

Ако това е така е редно спокойно да се изясниш със самия себе си.

Не сме в десети век. Не следва линч. Така и ти страдаш и околните страдат.

Счетоводителят ми е гей. Интелигентен, работлив, спретнат.

Десет години подред се бори, прекоси държава след държава и накрая намери сурогатна майка от Холандия, която му роди син.

Не давам морални оценки, просто описвам нещо, което се случва в момента в западна Европа и е реалност.

Разликата между този счетоводител и теб е, че той е наясно със себе си. Знае кой е и къде отива и се държи като възрастен зрял мъж.

Откакто е “майка” бая се е скапал, но то майчинството скапва. Сам си гледа детето и бачка ръководейки малка фирма с около 10 души персонал.

Той е възрастен и си е поел всички отговорности. Не се гледа през пет минути в огледалото и дали му е гладка кожата. Не си гледа боксерките и мускулите. Грижи се за детето. Това беше единствената и най-голямата му мечта.

Ти кога смяташ да пораснеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тц. Никакви съвети не давам аз. Нито оценки.
                                В Украйна нямат мъже и сигурно ще имат интерес към българите.

Мечо, онзи апартамент над нас се продаде и сега го ремонтират. И беше обявен за 230 000 евро, а преди 3-4г му искаха 150 000 евро.

Голям е и не става за наематели.

Коментар

Working...
                                X