Вярно е,че жените търсят пари и един мъж да е успешен, ама не е само това. Трябва да е забавен,да вдъхва респект в тях,да е някой, който да не е покорен пред тях и винаги да е предизвикателство.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Дипломата не е гаранция за интелект или някакви знания и умения.А това че знаеш да даваш апртамент под наем прави ли те икономист?А тия формули 99% от завършилите икономика не ги знаят.
NPV, IRR, payback method, историческа стойност, пазарна стойност,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това изобщо не е така.
Аз съм завършил СУ, държавна поръчка. Там се влизаше трудно и без да си учил не се завършва.
Не съм бил безработен никога, слава богу и сравнително бързо и лесно си намерих хубава работа в период на голяма безработица.
Това, че знаеш някакви формули за оценка на инвестициите, не те прави добър финансист.
Важното е да можеш да улавяш шанса и да си консервативен като старите банкери, да можеш да държиш пари,А тия формули 99% от завършилите икономика не ги знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Виж се как си противоречиш..
ПУскането лесно и децата нямат нищо общо освен секса, но не винаги наличието на секс води до деца.
Нали не смяташ, че всички семейни мъже са лоши момчета?
Иначе в поста на Елфиета има много истинии е хубаво да го обмислиш добре.
Пробвай в бежанския център за дас се изложиш и там с жалкото искане на координати на бягащи от война. Ако искаш нещо по сериозно да постигнеш стани доброволец и помагай, ако пък пламне искра, добре дошло.Last edited by nradev1111; 06.03.2025, 12:29.
Коментар
-
Ти си финансово неграмотен финасист.На твоята възраст поне 40% имат дипломи.Повечето подарени или купени.И английски знаят.Значи си средна хубост.АМА на тая възраст вече си извън класациите
Аз съм завършил СУ, държавна поръчка. Там се влизаше трудно и без да си учил не се завършва.
Не съм бил безработен никога, слава богу и сравнително бързо и лесно си намерих хубава работа в период на голяма безработица.
Това, че знаеш някакви формули за оценка на инвестициите, не те прави добър финансист.
Важното е да можеш да улавяш шанса и да си консервативен като старите банкери, да можеш да държиш пари,
- 1 like
Коментар
-
Знам 2 западни езика на високо ниво, с дипломи и изпит, не с курсове както много българи.
Единият апарт съм го купил аз, а при другият апарт 1/2 от него съм я придобил от възрастен човек с гледане, а другата половина си я откупих на ниските цени.
И не съм прост и не съм мързелив. Не смятам да инвестирам в акции и облигации, защото са рискови. Интересувам се от доста неща, а трябваше преди години да концентрирам цялата си енергия върху репродукцията си.
Имам и други постижения, но не смятам да се отчитам тук.На твоята възраст поне 40% имат дипломи.Повечето подарени или купени.И английски знаят.Значи си средна хубост.АМА на тая възраст вече си извън класациите.Това с корема жените не го гледат.Други качества са важни.Не е за подценяване и социалното положение.
Last edited by nradev1111; 06.03.2025, 11:17.
Коментар
-
Я да чуем какви са ти постиженията.За дипломите разбрахме.И апарт имаш наследствен.А по на там?
?
Единият апарт съм го купил аз, а при другият апарт 1/2 от него съм я придобил от възрастен човек с гледане, а другата половина си я откупих на ниските цени.
И не съм прост и не съм мързелив. Не смятам да инвестирам в акции и облигации, защото са рискови. Интересувам се от доста неща, а трябваше преди години да концентрирам цялата си енергия върху репродукцията си.
Имам и други постижения, но не смятам да се отчитам тук.
Коментар
-
Това, което казваш, е така. Но и самите жени не са много читави. Те си имат някакъв техен план и някаква тяхна "програма" - мързелуват, стоят си при мама, някои се перкат често, мислят за дрехи, ходят по врачки и по родови магии и т.н. И не могат да оценят постиженията на един мъж, както е в моя случаи, а харесват татуирани палячовци без мозък, като един известен футболист, когото сме споменавали.
Мисля да посетя Центъра за украински бежанци. Да ги попитам от какво имат нужда, да дам дарение и да поискам контакт с млади украинки.
?Last edited by nradev1111; 06.03.2025, 10:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, тази колежка много наблюдателна
направо в душата
а може би и в гащите му е надзърнала
Ние с колежката станахме приятели. Тя е семейна. Показах й моя снимка, на която съм на 24 г. Тя ми е от служебния пропуск. Жената ме хареса и каза, че е трябвало тогава да действам и да взема някоя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
В смисъл, че изнасилват жените ли?Затова ли са хищници?Щото ако жените доброволно правят секс не виждам защо трябва да има негативно отношение към мъже, които търсят жени за секс.Щото доколкото съм чувал от жени и то често доста шумно изразено и на жените им прави удоволствие сексът
Нали разправяше за някаква испанка,която ходела на лов за мъже И тя ли е хищница?Възползва се от самотата и липсата на секс или на качествен секс при мъжете и спи с тях.
В казармата към края на службата пазех един обект като спях във фургон.И наблизо имаше прелез на влака с будка, в която една кантонерка пускаше бариерата.Тая беше хищница и се възползва от мен, а и беше на 40,а аз на 20.Как не я беше срам да се възползва от младото войниче?
Коментар
-
Да ти кажа, че по време на пандемията, през 2022 г. колежка беше видяла някакъв здравеняк с татуси със силно мъжкарско излъчване да работи доброволно в бежанския център. По лицето му нямало съчувствие и състрадание, а имало изражението на ловец, който търси лесна плячка.
Знаеш ли за какво е ходил там? Ако не се сещаш, да ти напиша: от българката 30-40 г. нищо не става, не може да намери нищо читаво, иска да има деца и е чувал, че рускини и украинки пускат лесно.
Дори лошите момчета, който са любимци на жените, имат подобни трудности, като моите. И ако може да не се правиш на интересна на мой гръб.
направо в душата
а може би и в гащите му е надзърнала
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Може да се появи неочакван проблем пред "самоуверените"...
Например - да се окаже, че сводникът е още по-самоуверен...
тук за любов и взаимопомощ говорим
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Еми то на английски си има термин за подобни боклуци “предатор” = хищник. Няма що.
Нали разправяше за някаква испанка,която ходела на лов за мъже И тя ли е хищница?Възползва се от самотата и липсата на секс или на качествен секс при мъжете и спи с тях.
В казармата към края на службата пазех един обект като спях във фургон.И наблизо имаше прелез на влака с будка, в която една кантонерка пускаше бариерата.Тая беше хищница и се възползва от мен, а и беше на 40,а аз на 20.Как не я беше срам да се възползва от младото войниче?Last edited by Vergil1975; 05.03.2025, 14:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеИ танците не помагат ако мъжът не е самоуверен и не знае как да говори с жените...
Може да се появи неочакван проблем пред "самоуверените"...
Например - да се окаже, че сводникът е още по-самоуверен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Виж се как си противоречиш..
ПУскането лесно и децата нямат нищо общо освен секса, но не винаги наличието на секс води до деца.
Нали не смяташ, че всички семейни мъже са лоши момчета?
Иначе в поста на Елфиета има много истинии е хубаво да го обмислиш добре.
Пробвай в бежанския център за дас се изложиш и там с жалкото искане на координати на бягащи от война. Ако искаш нещо по сериозно да постигнеш стани доброволец и помагай, ако пък пламне искра, добре дошло.
Въпрос на късмет е.
Уикенда правих страхотно тирамису и ми се получи от първия път. За пръв път го правих и скоро пак ще правя.
Коментар
Коментар