If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде па видя тука феминизъм? Прочее съвременният “феминизъм” отдавна е узурпиран от странни представителки с лилави коси, любителки на остров Лезбос.
Вчера си говорим с една таксиметрова шофьорка как съвременната хетеросексуална жена е изместена от някакъв колектив, който лично аз не мога да нарека “женски”. Нагла работа. В спорта същата история. O tempora, o mores.
Ами рано, рано наричаш мъжете - твари. Сутрин житата още са росни, постелята - мокра.
Къде па видя тука феминизъм? Прочее съвременният “феминизъм” отдавна е узурпиран от странни представителки с лилави коси, любителки на остров Лезбос.
Вчера си говорим с една таксиметрова шофьорка как съвременната хетеросексуална жена е изместена от някакъв колектив, който лично аз не мога да нарека “женски”. Нагла работа. В спорта същата история. O tempora, o mores.
на жена никогиш. Ама в секс маратони не мога се сравнявам с никоя жена, след като се разболях и с мъжете/младежи здрави прави корави не мога да се меря
Булка гъба има друго име "еченик" - в бяло було, под булото жълто-червена. Прилича малко на яйце, расте в трънаците и под дъбови дървета. Брал съм ги в горите край село, където има шума и ходеха животни наблизо. Сега не смея да ходя там, че е много обрасло.
Много е вкусна пържена. Сега съм се специализрал, пека агнешко бутче и дробсърма. Имам и грозданка, произведена от Стария.
Бе да ти кажа ме е страх само да си помисля да бера гъби по къра. Опасно си е. То и да ги купувам ме е страх.
Брал съм манатарки и булки гъби. И ми бяха казали къде да ги търся. И двете гъби са много вкусни. Отровни не съм брал.
Като малък на същото село имаше ливадни печурки и ги печахме на печката. Също бяха много ...
И двете, споменати от теб имат опасни двойници, а булката-гъба е от рода мухоморка. Отново ти казвам, че нямаш познанията, за да рекламираш диворастящи гъби. Особено в младата възраст - много от гъбите НЕ могат да се идентифицират и задължително се правят специфични проби.
Но "НЯКОЙ ДА ТИ КАЖЕ КЪДЕ ДА ГИ ТЪРСИШ" - си е отвсякъде РУСКА РУЛЕТКА! Въртиш барабана, хапваш от гъбите - и СТРЕЛЯШ!
При руската рулетка "ефектът" е мигновен! При диворастящи гъби - в началото няма нищо... 1 - 2 - 3 дни..., след което ВЕЧЕ Е КЪСНО: в токсикологията НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ, защото черния дроб е непоправимо увреден...
Има начини да се научиш, но ти си зает със сърфиране в тъпи сайтове, в които никой не те отразява.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДАВА "РЕЦЕПТИ" - КЪДЕ РАСТАТ ЯДЛИВИ ГЪБИ!
Фантазиите на Евго и опитите да наводни нета с ОПАСНА "информация" показват злобата и безразличието му - не само към дамите...
Коментар