Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеДа, наборе,
казват, че човек поумнява, когато започне да съжалява за глупостите,
които е извършил през живота си.
Да, но след това започва да съжалява за глупостите, които не е извършил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Знам, че се предлагат такива услуги. А той държи на секса и ми се струва, че щеше да си плаща.
Джонката много лъже и във форума никой не му вярва.
прави като ботчо
отваря безплатните обяви от ало и базар
и си поръчва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това от някой филм ли го умозаключи
или си повярвал на гастери, като джонката
Джонката много лъже и във форума никой не му вярва.
Коментар
-
Предполагам, че ще му стане скучно и ще почне пак да пише.
Ако живееше в Западна Европа, щеше да ходи редовно в клубове за компаньонки с качествени услуги.
или си повярвал на гастери, като джонката
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по-добре да си почине малко
че много се раздаваше из темите
и разни съмнителни елементи го взеха на подбив
Ако живееше в Западна Европа, щеше да ходи редовно в клубове за компаньонки с качествени услуги.
Коментар
-
Не иска да пише вече.
Но има и здравословни проблеми.
че много се раздаваше из темите
и разни съмнителни елементи го взеха на подбив
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не иска да пише вече.
Ако му е същият здравословния проблем - който сме коментирали тук, преди години (хиатална херния) - и не си е направил все още операцията - ще се убеди, че трябва да я направи...
Преди това "на частно" е било около 2000 кинта. Сега ще е повече, но трябва да се направи. Тогава още му казах, че гаденето (и кризи) е свързано - малко трудно правим връзката - с диафрагмата, която притиска хранопровода... Херния - диафрагма - хранопровод - позиви за повръщане!
Тия пари (за операцията) - се намират и нещата са ОК.
Може и някоя млада сестра или анестезиоложката - да му се навият...
- 1 like
Коментар
-
И аз не бера гъби от много години. Дори ме е страх от Женския пазар да купувам, само ако дядото има сертификат, че е гъбар бих купил. Купувам си от веригите.
Има и гъби млечници, те не са отровни. Но не са много вкусни.
Евго, за пореден път ти казвам да не се шириш в темата като компетентен.
"Не са отровни" - НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ГЪБИТЕ СА ЯДЛИВИ. Айде сега - отивай да четеш - що е то ядлива гъба. Да не мислиш, че едно стомашно разстройство е елементарен проблем?
Аве - ваш'то семейство - нещо много компетенции пръска, май... Тати - що така млад си е "тръгнал", а? Падал си е по некултивирани гъби, или..., от удар с тигана е Фърлил топа..., щото не е искал да яде гъби? Сетих се за вица...
Отделно, "твоята" теория, че ония - отровните - растат по една - изобщо НЕ издържа. Само днес видях ТРИ "яйчица" от най-отровната мухоморка - на не повече от половин квадратен метър. Според "твоята" теория - това е булка-гъба... НЕ Е! НЕ Я ЯЖ, ЗАЩОТО ЩЕ ТИ Е ЗА ПОСЛЕДНО!Last edited by mikomikov; 08.06.2025, 15:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тука при мене всичко е с гумен вкус. Чакам да се прибера за що годе нормална храна.
Провери, моля те Миро как е. И докладвай
Коментар
-
И аз не бера гъби от много години. Дори ме е страх от Женския пазар да купувам, само ако дядото има сертификат, че е гъбар бих купил. Купувам си от веригите.
Провери, моля те Миро как е. И докладвай
- 1 like
Коментар
-
Бе да ти кажа ме е страх само да си помисля да бера гъби по къра. Опасно си е. То и да ги купувам ме е страх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами рано, рано наричаш мъжете - твари. Сутрин житата още са росни, постелята - мокра.
Коментар
-
Къде па видя тука феминизъм? Прочее съвременният “феминизъм” отдавна е узурпиран от странни представителки с лилави коси, любителки на остров Лезбос.
Вчера си говорим с една таксиметрова шофьорка как съвременната хетеросексуална жена е изместена от някакъв колектив, който лично аз не мога да нарека “женски”. Нагла работа. В спорта същата история. O tempora, o mores.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Твърде феминистски се изказваш.
Вчера си говорим с една таксиметрова шофьорка как съвременната хетеросексуална жена е изместена от някакъв колектив, който лично аз не мога да нарека “женски”. Нагла работа. В спорта същата история. O tempora, o mores.
- 1 like
Коментар
Коментар