IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Някои искат путьо и не му дават да кара колата.

Обаче му прибират парите и той няма думата за важните решения. Все пак в провинцията много често са в сила соц. порядки и патриархални такива.
    такава търси.
    ти и без това кола не караш

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Напротив-не искат путьо.Ако някой сам действа като такъв си е единствено негова вината. Жените постоянно тестват мъжете докъде ще им позволят да стигнат в неуважението си към тях.И колкото по-далеч стигнат, толкова по-малко ще уважават мъжа.Затова на прояви на неуважение трябва се реагира винаги.
      Някои искат путьо и не му дават да кара колата.

Обаче му прибират парите и той няма думата за важните решения. Все пак в провинцията много често са в сила соц. порядки и патриархални такива.

Коментар

+1

Само да допълня, че за в леглото искат див мъжага, но за съпруг предпочитат кротичък путьо, когото да командват.
        Напротив-не искат путьо.Ако някой сам действа като такъв си е единствено негова вината. Жените постоянно тестват мъжете докъде ще им позволят да стигнат в неуважението си към тях.И колкото по-далеч стигнат, толкова по-малко ще уважават мъжа.Затова на прояви на неуважение трябва се реагира винаги.

Коментар

+1

Само да допълня, че за в леглото искат див мъжага, но за съпруг предпочитат кротичък путьо, когото да командват.
          прави и ти така. Вземи си една залюхана домакиня да ти гледа децата, па оди по разтропани каки да те научат на мурафети
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Каквито и ще да са,не свалят ли жени,ще си останат на сухо. Жените дават знаци,че харесват някой мъж ама няма да тръгнат да го свалят,освен в редки случаи ако го познават много добре от работа или приятелски кръг.Не знам какво толкова ги е страх някои мъже от свалка. Най-много да ги отрежат. И мен много жени са ме резали, ама не ми пука. Отивам при следващата докато върже някоя.
            +1

Коментар

Понякога е въпрос на късмет и на желание от страна на жената да вземе точно този мъж.

Имам 2-ма приятели от фейсбук. На 35-36 г., близнаци са, завършили НСА, едри, здрави мъже с татуси. Имат и пари и карат хубави коли. Качват снимки с модерни, хубави и скъпи дрехи. Обаче и двамата нямат приятелки и си ходят двамата насам натам. И куче си имат.

По нощен живот също ходят. От София са.
              Каквито и ще да са,не свалят ли жени,ще си останат на сухо. Жените дават знаци,че харесват някой мъж ама няма да тръгнат да го свалят,освен в редки случаи ако го познават много добре от работа или приятелски кръг.Не знам какво толкова ги е страх някои мъже от свалка. Най-много да ги отрежат. И мен много жени са ме резали, ама не ми пука. Отивам при следващата докато върже някоя.

Коментар

Ами не.Жените търсят тръпка,приключения,които да преживеят с някое лошо момче.Ако разберат ,че някой мъж е балък ще му цоцат парите,ама няма истински да го уважават и при първа възможност ще му сложат рога.
                Понякога е въпрос на късмет и на желание от страна на жената да вземе точно този мъж.

Имам 2-ма приятели от фейсбук. На 35-36 г., близнаци са, завършили НСА, едри, здрави мъже с татуси. Имат и пари и карат хубави коли. Качват снимки с модерни, хубави и скъпи дрехи. Обаче и двамата нямат приятелки и си ходят двамата насам натам. И куче си имат.

По нощен живот също ходят. От София са.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Дефинирай нормални. Всички гледат парите. Разликата някои вземат на час, а по умните са дългосрочно ориентирани и отначало уж е безплатно, чувства, това онова докато не те занулят. Първият вариант с краткосрочния наем излиза по икономичен, а и лесно се прехвърляш на новия модел.
                  Ами не.Жените търсят тръпка,приключения,които да преживеят с някое лошо момче.Ако разберат ,че някой мъж е балък ще му цоцат парите,ама няма истински да го уважават и при първа възможност ще му сложат рога.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Дефинирай нормални. Всички гледат парите. Разликата някои вземат на час, а по умните са дългосрочно ориентирани и отначало уж е безплатно, чувства, това онова докато не те занулят. Първият вариант с краткосрочния наем излиза по икономичен, а и лесно се прехвърляш на новия модел.
                    С новите възможности, които се отвориха пред хората, те затъпяха. И парите се превърнаха в единствения инструмент за ползването и консумирането на тези възможности. Но има останало семе, което все още съчетава в себе си набор от други средства и за това именно говори Селенка. Тя ми е умница и понякога се сещам за картината "Вик" на Мунк и ужасът, който изпитва, като чете някои работи тук. Избягаха всички жени от темата, подгонени от похот, която като торнадо се вие зад тях. Останахме само аз, който съм целият надървен, и такива като мен, които искат майстор Джепето да им съдейства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

A с нормални жени да си бил?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

като имах 2 карти в джоба - златна и платинена за еротичните клубове. Шефовете им грам не обичаха да плащат за рекламите.
                        Няма да забравя в макси. Един чужденец беше платил за цял ден една ама аз си я харесах и от скута му я взех да се пооправи за 30 мин с мен. И името си и спомням, че и няколко пъти с нея съм бил
                        Бате ако си млад играч карти ти не трЕБват!! Демек ,сещай се! Колкото ти посивева косата , толкова повече карти трябват а накрая и картите не помагат. Та гледай на 50+ да правиш поне средно на Купър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Значи, за да бъдеш с една жена, трябва да имаш какво друго, освен 25 см месо, да и дадеш. Когато то се изчерпва с пари, да, секс може и да се случи но, дотам. И после, що ти било празно. Ами щото в общуването, само си се изпразнил, а не си се изпълнил. Аз, когато пристъпвам към "нещо по-така" го правя, ако чувствам близост. Едното топване на чушката, не ми е самоцел, камо ли, да се отчитам пред сополанковци. И, опитите на разни тук "колеги" да ме "оценяват" по това шяха да ме забавляват, ако не бяха жалки.
                          То едно "изпълване" то едни чувства.....мани заЕВи

Коментар

като имах 2 карти в джоба - златна и платинена за еротичните клубове. Шефовете им грам не обичаха да плащат за рекламите.
                            Няма да забравя в макси. Един чужденец беше платил за цял ден една ама аз си я харесах и от скута му я взех да се пооправи за 30 мин с мен. И името си и спомням, че и няколко пъти с нея съм бил
                            Кажи , кажи
                            Най - яките п..тки се появиха с колапса на Лемън Брадърс.
                            Макар че се бех върнал морето точно тогава 2008 и немаше отърване от рускини и украинки.

Коментар

A с нормални жени да си бил?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

всеки ден им звъни
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X