Първоначално изпратено от drakkar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Дефинирай нормални. Всички гледат парите. Разликата някои вземат на час, а по умните са дългосрочно ориентирани и отначало уж е безплатно, чувства, това онова докато не те занулят. Първият вариант с краткосрочния наем излиза по икономичен, а и лесно се прехвърляш на новия модел.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
A с нормални жени да си бил?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
като имах 2 карти в джоба - златна и платинена за еротичните клубове. Шефовете им грам не обичаха да плащат за рекламите.
Няма да забравя в макси. Един чужденец беше платил за цял ден една ама аз си я харесах и от скута му я взех да се пооправи за 30 мин с мен. И името си и спомням, че и няколко пъти с нея съм бил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗначи, за да бъдеш с една жена, трябва да имаш какво друго, освен 25 см месо, да и дадеш. Когато то се изчерпва с пари, да, секс може и да се случи но, дотам. И после, що ти било празно. Ами щото в общуването, само си се изпразнил, а не си се изпълнил. Аз, когато пристъпвам към "нещо по-така" го правя, ако чувствам близост. Едното топване на чушката, не ми е самоцел, камо ли, да се отчитам пред сополанковци. И, опитите на разни тук "колеги" да ме "оценяват" по това шяха да ме забавляват, ако не бяха жалки.
Коментар
-
като имах 2 карти в джоба - златна и платинена за еротичните клубове. Шефовете им грам не обичаха да плащат за рекламите.
Няма да забравя в макси. Един чужденец беше платил за цял ден една ама аз си я харесах и от скута му я взех да се пооправи за 30 мин с мен. И името си и спомням, че и няколко пъти с нея съм бил
Най - яките п..тки се появиха с колапса на Лемън Брадърс.
Макар че се бех върнал морето точно тогава 2008 и немаше отърване от рускини и украинки.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
всеки ден им звъни
Няма да забравя в макси. Един чужденец беше платил за цял ден една ама аз си я харесах и от скута му я взех да се пооправи за 30 мин с мен. И името си и спомням, че и няколко пъти с нея съм билНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
един получил инсулт
и го обсъждат жените пред входа
- наш пешо получИл инсулт. целата му дясна половина е парализирана
- ужас! ами оная му работа?
- в последния момент е успял да си го премести в левия крачол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
А, бе, да не го удари човек инсулт там, че така може да се одърви.
и го обсъждат жените пред входа
- наш пешо получИл инсулт. целата му дясна половина е парализирана
- ужас! ами оная му работа?
- в последния момент е успял да си го премести в левия крачол...
- 4 Харесвания
Коментар
-
еми, ...
какво да правиLast edited by RUBLA; 12.06.2025, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти кога последно си поръчвал от Ало?
Коментар
-
преди беше писал че поканил една у тях и тя започнала да подрежда. Изгонил я - как може да му променя живота. Нямат угодия капризите на евго - колкото 3 глезени принцеси са
Коментар
-
Значи, за да бъдеш с една жена, трябва да имаш какво друго, освен 25 см месо, да и дадеш. Когато то се изчерпва с пари, да, секс може и да се случи но, дотам. И после, що ти било празно. Ами щото в общуването, само си се изпразнил, а не си се изпълнил. Аз, когато пристъпвам към "нещо по-така" го правя, ако чувствам близост. Едното топване на чушката, не ми е самоцел, камо ли, да се отчитам пред сополанковци. И, опитите на разни тук "колеги" да ме "оценяват" по това шяха да ме забавляват, ако не бяха жалки.Last edited by Pyramid; 12.06.2025, 21:24.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар