IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Дефинирай нормални. Всички гледат парите. Разликата някои вземат на час, а по умните са дългосрочно ориентирани и отначало уж е безплатно, чувства, това онова докато не те занулят. Първият вариант с краткосрочния наем излиза по икономичен, а и лесно се прехвърляш на новия модел.
    Ами не.Жените търсят тръпка,приключения,които да преживеят с някое лошо момче.Ако разберат ,че някой мъж е балък ще му цоцат парите,ама няма истински да го уважават и при първа възможност ще му сложат рога.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Дефинирай нормални. Всички гледат парите. Разликата някои вземат на час, а по умните са дългосрочно ориентирани и отначало уж е безплатно, чувства, това онова докато не те занулят. Първият вариант с краткосрочния наем излиза по икономичен, а и лесно се прехвърляш на новия модел.
      С новите възможности, които се отвориха пред хората, те затъпяха. И парите се превърнаха в единствения инструмент за ползването и консумирането на тези възможности. Но има останало семе, което все още съчетава в себе си набор от други средства и за това именно говори Селенка. Тя ми е умница и понякога се сещам за картината "Вик" на Мунк и ужасът, който изпитва, като чете някои работи тук. Избягаха всички жени от темата, подгонени от похот, която като торнадо се вие зад тях. Останахме само аз, който съм целият надървен, и такива като мен, които искат майстор Джепето да им съдейства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

A с нормални жени да си бил?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

като имах 2 карти в джоба - златна и платинена за еротичните клубове. Шефовете им грам не обичаха да плащат за рекламите.
          Няма да забравя в макси. Един чужденец беше платил за цял ден една ама аз си я харесах и от скута му я взех да се пооправи за 30 мин с мен. И името си и спомням, че и няколко пъти с нея съм бил
          Бате ако си млад играч карти ти не трЕБват!! Демек ,сещай се! Колкото ти посивева косата , толкова повече карти трябват а накрая и картите не помагат. Та гледай на 50+ да правиш поне средно на Купър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Значи, за да бъдеш с една жена, трябва да имаш какво друго, освен 25 см месо, да и дадеш. Когато то се изчерпва с пари, да, секс може и да се случи но, дотам. И после, що ти било празно. Ами щото в общуването, само си се изпразнил, а не си се изпълнил. Аз, когато пристъпвам към "нещо по-така" го правя, ако чувствам близост. Едното топване на чушката, не ми е самоцел, камо ли, да се отчитам пред сополанковци. И, опитите на разни тук "колеги" да ме "оценяват" по това шяха да ме забавляват, ако не бяха жалки.
            То едно "изпълване" то едни чувства.....мани заЕВи

Коментар

като имах 2 карти в джоба - златна и платинена за еротичните клубове. Шефовете им грам не обичаха да плащат за рекламите.
              Няма да забравя в макси. Един чужденец беше платил за цял ден една ама аз си я харесах и от скута му я взех да се пооправи за 30 мин с мен. И името си и спомням, че и няколко пъти с нея съм бил
              Кажи , кажи
              Най - яките п..тки се появиха с колапса на Лемън Брадърс.
              Макар че се бех върнал морето точно тогава 2008 и немаше отърване от рускини и украинки.

Коментар

A с нормални жени да си бил?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

всеки ден им звъни
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

един получил инсулт
                    и го обсъждат жените пред входа
                    - наш пешо получИл инсулт. целата му дясна половина е парализирана
                    - ужас! ами оная му работа?
                    - в последния момент е успял да си го премести в левия крачол...
                    Преди години даваха канали за възрастни късно вечер (през 1999 -2000 г.) и имаше възрастни актьори, на 50+, които си вършеха работата както трябва. Днес обаче предпочитат по-млади актьори, с татуси и мускули.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А, бе, да не го удари човек инсулт там, че така може да се одърви.
                      един получил инсулт
                      и го обсъждат жените пред входа
                      - наш пешо получИл инсулт. целата му дясна половина е парализирана
                      - ужас! ами оная му работа?
                      - в последния момент е успял да си го премести в левия крачол...

Коментар

еми, ...
                        какво да прави
                        А, бе, да не го удари човек инсулт там, че така може да се одърви.
                        Last edited by RUBLA; 12.06.2025, 12:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

ужас,
                          еми,...
                          какво да прави
                          Last edited by RUBLA; 12.06.2025, 12:18. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти кога последно си поръчвал от Ало?
                            всеки ден им звъни

Коментар

преди беше писал че поканил една у тях и тя започнала да подрежда. Изгонил я - как може да му променя живота. Нямат угодия капризите на евго - колкото 3 глезени принцеси са
                              Ти кога последно си поръчвал от Ало?

Коментар

• Значи, за да бъдеш с една жена, трябва да имаш какво друго, освен 25 см месо, да и дадеш. Когато то се изчерпва с пари, да, секс може и да се случи но, дотам. И после, що ти било празно. Ами щото в общуването, само си се изпразнил, а не си се изпълнил. Аз, когато пристъпвам към "нещо по-така" го правя, ако чувствам близост. Едното топване на чушката, не ми е самоцел, камо ли, да се отчитам пред сополанковци. И, опитите на разни тук "колеги" да ме "оценяват" по това шяха да ме забавляват, ако не бяха жалки.
                                Last edited by Pyramid; 12.06.2025, 21:24.

Коментар

Working...
                                X