Първоначално изпратено от harpiata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНяма по-добро хоби от животинка, която освен дружка и учи на отговорност, грижа и състрадание.
ПС: това същото доло на втората седмица след покупката на диван му видя сметката., че отидоха викторианските мебели на Евго.
А по-горното ме навежда на друга мисъл. Евентуалната избраница ще се впечатли от грижите и отговорността за създание, различно от собствения задник.
Но ако не е неговото "нещо" ще страда животинката.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
За куче зависи от породата. За котки няма проблем.
Хобито не може да те побутне с лапичка или да се сгуши в теб, та може да се замислиш в тази посока.
Няма по-добро хоби от животинка, която освен дружка и учи на отговорност, грижа и състрадание.
Според мен, ако обичаш животните, с никое обзавеждане не можеш да извиниш липсата им.
ПС: това същото доло на втората седмица след покупката на диван му видя сметката.Last edited by polax; 08.01.2023, 12:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нямам куче, имам няколко хобита, които запълват и заместват куче и котка.
Смятам, че такива животинки не са за апартамент.
Хобито не може да те побутне с лапичка или да се сгуши в теб, та може да се замислиш в тази посока.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Няма, и там му е грешката. Не знае какви готини ветеринарни лекарки има. Отделно, кученцата брилянтно изпълняват ролята на пичеловка /по думите на сина ми и неговата компания/
Наздраве!
Смятам, че такива животинки не са за апартамент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
А ти куче имаш ли..?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА в България съм виждал моми и ергени (30+ и 40+), които изглеждат доста добре и биха се пласирали, образовани, а те се занимават с куче или коте и нямат половинка и няма репродукция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156
ти не виждаш и чуваш по далеч от собствения си НОС.
Това имах предвид като ти казах че нямаш и идея колко рога са ти сложили комшиите ...
За тебе само твоя НОС и гъз съществува.
Нито четеш, нито мислиш ЗАЩО ти го пишат ве?
Камо ли да провокираш разговор, да бъзикнеш някой ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Ейй, каква си йезуитка Аранке.Ми то също си е фукня.....вЕрно финна, тънка, ама фукня. Един вид...толкова съм готина, че ич ми не дреме да разправям каква грозна вещица съм.
Друго се опитвам да му кажа - ей го ботич му го е рекнал директно - да спре да си гледа пъпа и да види и другите хора около себе си, ма то от лъв да се иска такова нещо е трудна работа. Природа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеА и последното нещо на света, което ме интересува е какво мислят другите за мен. Смяташ ли,че ако ми пукаше,щях да пиша такива мнения?
Дънинг-Крюгер отвсякъде.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То си е за страх......в Западна Европа много често мъжете водят при родителите си зет.
А в България съм виждал моми и ергени (30+ и 40+), които изглеждат доста добре и биха се пласирали, образовани, а те се занимават с куче или коте и нямат половинка и няма репродукция.
От друга страна, пазарът на булки е "като на обран бостан",Last edited by Arana; 07.01.2023, 19:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Върни се назад и намери някой мой пост, в който нон стоп се фукам ква фърст мацка съм.
Няма да намериш. Ще намериш пост, в който ти казвам, че съм грозна вещица.
И същото с обратен знакМи то също си е фукня.....вЕрно финна, тънка, ама фукня. Един вид...толкова съм готина, че ич ми не дреме да разправям каква грозна вещица съм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Това в по-голяма степен се отнася за жените. Мъжете не са толкова претенциозни.
Сещам се за вица-казало едно момче, че е влюбен. И майка му почнала да го пита какво работи момичето,откъде е,какво образование има,какви са родителите й и още десетки въпроси.А баща му само го попитал "Сине в жена ли се влюби?"и при утвърдителен отговор казал"Добре"и не задавал повече въпроси.
А в България съм виждал моми и ергени (30+ и 40+), които изглеждат доста добре и биха се пласирали, образовани, а те се занимават с куче или коте и нямат половинка и няма репродукция.
От друга страна, пазарът на булки е "като на обран бостан",
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е това каква хвалба е,че не ми пукало какво ще кажат съседите?Ти наистина почна да си измисляш какво ли не.
Колкото до другото-то е истина. Не съм уточнил колко са това "много ",но всеки средностатистически мъж,който не е задръстеняк е бил с много жени.Това нещо учудващо ли е за теб?
А ако толкова държиш може да не общуваш с мен.Кеф ти ботата,кеф ти крети,събеседници имаш достатъчно.
Кажи само и изобщо ще спра да комуникирам с теб.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Почти всеки пост. Ето последния:
”не ми пука какво ще кажат съседите” и т.н. И т.н.
После имаше един много смешен “на тез гърди са спали много жени”
Айде по̀чини си малко а?
Колкото до другото-то е истина. Не съм уточнил колко са това "много ",но всеки средностатистически мъж,който не е задръстеняк е бил с много жени.Това нещо учудващо ли е за теб?
А ако толкова държиш може да не общуваш с мен.Кеф ти ботата,кеф ти крети,събеседници имаш достатъчно.
Кажи само и изобщо ще спра да комуникирам с теб.Last edited by Vergil1975; 07.01.2023, 18:53.
- 1 like
Коментар
Коментар