Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Споделям виждането, че определена категория дами, ограничена като брой - може би има такива нагласи - да "споделя с "приятелЧЕТА"". Това става по следните НЕЙНИ причини и съображения:
1. Тя твърдо е решила ДНЕС да прави секс "на пук" , защото някак се чувства прецакана от партньора си. "Близка" е с Евго (хипотетично) и му се "изповядва". Евго ДНЕС й влиза в положението, кани я в къщи и тя ДНЕС р щастлива с Евго, защото той й е осигурил всичката сигурност в светлото бъдеще на тази отрудена дама, така пренебрегвана от своя гаден партньор, който не може да осигури (като Евго) ежедневен, многочасов секс поне по 5-6 пъти на ден... Евго е близък с дамата, разбира нейната душевност, нейните стремежи и вълнения. Такова развитие на нещата предполага, че Евго, буквално от утре си взема поне 2-месечен отпуск и отпрашва с дамата към Карибите... Евго НЕ е егоист като повече от мъжете и аз съм сигурен, че би заделил няколко хилядарки, за да утеши дамата по възможно - най-добрият начин...
2. Идва ми на ум и един по-прозаичен вариант, но предварително заявявам, че ако разчита на него - дамата е сгрешила "от воле". Това е хипотезата, при която една дама споделя със своя близък приятел-гей.
Все пак всички тук знаем, че Евго НЕ е гей. Затова близката (споделяща приятелка) би трябвало вече да скача от щастие. Вероятността да тръгне утре към Карибите с Евго клони към безкрайност!
Колко малко й трябва на една (споделяща) дама, за да бъде щастлива, нали, Евго?

Коментар