If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Егати и тъпотиите.Това е все едно да разбера една жена каква любовница е ,без да сме правили секс.Друг въпрос е ,че някой мъж може да е егоист в леглото и да задоволи повече една жена от някой, който се старае. По простата причина, че има по-големи сексуални възможности.Друг пък може да е надарен, ама да отговаря на израза"Голям го вади,ама мек".Варианти много и няма как предварително да се разбере. А и всяка жена има различни предпочитания. За една определен мъжки секс може да е задоволителен, за други различен.
Браво. Отличен. Това го постнах с много хумор, пък гледам народа се е вързал
А знаете ли колко "шантонерки се изпожениха за големци",
Която ме вземе, да ме вземе заради самия мен и това, което съм в момента!
Имам двама познати/приятели с високи доходи, карат хубави немски машини от 3-ката по-долу, около 45 годишни, но не могат да намерят жени в СФ.
Гледай сега, Евго. Организирайте се с тези твои приятели, вземете и Вергил. Нагласете се, наточете се и излезте да забиете няои мадами. Ако нищо не стане си направете танц със саби. Танц със саби.
Как да разберете, че мъжът срещу вас е лош любовник: 9 признака, за които да внимавате преди "първия път"
Егати и тъпотиите.Това е все едно да разбера една жена каква любовница е ,без да сме правили секс.Друг въпрос е ,че някой мъж може да е егоист в леглото и да задоволи повече една жена от някой, който се старае. По простата причина, че има по-големи сексуални възможности.Друг пък може да е надарен, ама да отговаря на израза"Голям го вади,ама мек".Варианти много и няма как предварително да се разбере. А и всяка жена има различни предпочитания. За една определен мъжки секс може да е задоволителен, за други различен.
Евала Мире, кажи само кое от светата троица на немския премиум трябва да е - БМВ, Мерц или Ауди?
Няма значение. Важното да е спортна и по-нова.Естествено новите са много скъпи, ама и 5 годишна ще свърши работа. Ако има пари за Ферари, Порше, Ламборгини става още по-привлекателен в женските очи.Автомобилът в женските очи е символ на успеха на мъжа.
Коментар