IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
    Евго, Евго....нямам думи просто. Бива ли хич да нямаш нищо в камбанарията? Не целя да те обидя, просто от космоса е видно, че текста е някаква измислица, ей така за майтапа. И преди съм чел подобна "обява", но тук там с малки промени.
    Омир в оригинал?!? Може би...в шестък на 30.02.
    Иска да е оригинален, но наистина няма половинка. И е малко нахакан селянин, гледах профила му.

Коментар

• Евго, Евго....нямам думи просто. Бива ли хич да нямаш нищо в камбанарията? Не целя да те обидя, просто от космоса е видно, че текста е някаква измислица, ей така за майтапа. И преди съм чел подобна "обява", но тук там с малки промени.
      Омир в оригинал?!? Може би...в шестък на 30.02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Аз пък си представих, каколко примамливо би изглеждал аналогичния текст, написан от жена, включващ подробни ТТ данни на вагината ѝ.
        Обаче, с тази обява мъжът най-много някоя уруспия да хване или отчаяна дебелана. Няма да има голям резултат.

Коментар

Аз пък си представих, каколко примамливо би изглеждал аналогичния текст, написан от жена, включващ подробни ТТ данни на вагината ѝ.
          Ъхъ, особено ако чете Вергилий и Кант в оригинал и може да напише формулата на 2,3,7,8-тетрахлородибензодиоксин.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

След прочитане на горния текст, в моето съзнание изкристализира въпроса, защо му е този младеж жена, след като той си е напълно самодостатъчен!?
            Наздраве!
            Аз пък си представих, колко примамливо би изглеждал аналогичния текст, написан от жена, включващ подробни ТТ данни на вагината ѝ.
            Last edited by Ender; 10.01.2023, 22:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Копирам текст на един пич, търсеш жена чрез Интернет,

Търся си младо гадже. Тези на моята възраст ми се виждат баби. Мога да пера, да чистя, обожавам да готвя, подреден съм, поддържам се добре, имам доста приличен житейски и сексуален опит, нямам комплекси и финансови проблеми и пишката ми е по-голяма от средностатистическата за страната, но по-малка от средностатистическата за Нигерия или Гана. Затова пък не е толкова черна.
              Ако гаджето е разкрепостено или даже перверзно, няма да ме изненада, но ще се брои за плюс. Не е нужно да знае химическата формула на дихлордифенилтрихлорметилметана, нито да може да чете Ницше или Омир в оригинал, това мога и сам.
              Кифленска визия и поведение са ок, но не са задължителни. Студентки по психология не могат да участват в конкурса.
              Хайде мили млади дами, не се стеснявайте, пишете:-)
              След прочитане на горния текст, в моето съзнание изкристализира въпроса, защо му е този младеж жена, след като той си е напълно самодостатъчен!?
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Нещо ново на хоризонта?
                Копирам текст на един пич, търсеш жена чрез Интернет,

Търся си младо гадже. Тези на моята възраст ми се виждат баби. Мога да пера, да чистя, обожавам да готвя, подреден съм, поддържам се добре, имам доста приличен житейски и сексуален опит, нямам комплекси и финансови проблеми и пишката ми е по-голяма от средностатистическата за страната, но по-малка от средностатистическата за Нигерия или Гана. Затова пък не е толкова черна.
                Ако гаджето е разкрепостено или даже перверзно, няма да ме изненада, но ще се брои за плюс. Не е нужно да знае химическата формула на дихлордифенилтрихлорметилметана, нито да може да чете Ницше или Омир в оригинал, това мога и сам.
                Кифленска визия и поведение са ок, но не са задължителни. Студентки по психология не могат да участват в конкурса.
                Хайде мили млади дами, не се стеснявайте, пишете:-)

Коментар

• Нещо ново на хоризонта?

Коментар

Изобщо нямах това предвид.
                    Ти сам писа, че не си предполагал колко трудно ще е обвързването после, т.е сега. Затова отговорих, че си оставил днешната работа за утре.
                    ok,

Коментар

т.е. трябвало е да бъдеш по-настоятелен и да си искаш, и да се държиш cocky,
                      Изобщо нямах това предвид.
                      Ти сам писа, че не си предполагал колко трудно ще е обвързването после, т.е сега. Затова отговорих, че си оставил днешната работа за утре.

Коментар

Впечатляващ е стремежа ти, да настъпваш чужди мотики. Не мога да си представя, каква полза може да ти донесе подобен подход.

Колегата пише редовно ..... и за това го попитах.

Иначе на мен са ми ясни нещата, коментирал съм го на живо с мои връстници.

Че преди 20-22 г. когато бяхме млади лъвчета, бяхме много задръстени, не сме си искали и не сме били нахални.

Че дори тогава имаше бум на чалгата и простотията, че жените бяха меркантилни и студентките бяха трудна топка, ходят на работа, ходят по дискотеки и много не обръщаха внимание на колегите си в групата.

И че положението беше бедно, което затрудняваше нещата.

Коментар

Впечатляващ е стремежа ти, да настъпваш чужди мотики. Не мога да си представя, каква полза може да ти донесе подобен подход.

Коментар

Във връзка с отлагането на днешната работа за утре.

Коментар

Ти не каза какви грешки или "простотии" си правил на младини?
                              Във връзка с отлагането на днешната работа за утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

На младите лъвчета това им е работата. А девойките да не мислиш, че също тайничко не се надяват да мине момчешката компания? Ей тея времена и емоции като изтърве човек, после цял живот се кахъри. И пари да направи и замъци да построи, неизживяната буйна младост винаги ще го дърпа като котва и няма да му дава мир.
                                Девойките по-скоро са недоумявали, защо едно и също псе се разхожда от различен момък. Вероятно са схванали причината, но като цяло нюансите сигурно им се губят.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X