Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Онзи висок и строен викинг си е от всякъде секс символ. Шахматът е елитарен спорт, не твърде популярен. За да бъде един мъж секс символ, той трябва най-малкото да е известен.
Наздраве!
Това също така зависи и от нагласата на обществото. Например един майстор по вей-ци в Китай като нищо ще е секс символ за дамите в Поднебесната.
Та отстрани може да изглежда привлекателен, но като общуваш с него може и да си смениш мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Портфейл и лъскава кола търсят всички жени .Като повечето харесват и лъскави дрешки и дрънкулки.Надали има жена,която не би се зарадвала на подарък скъпо колие.
По батките си падат повечето жени.Друг въпрос е те по какви жени си падат.
А това,че се поддържа една жена не означава, че е кифла.Имам един колега, на който жена му е на 50 години и всеки ден е с различни модни дрехи,често с различни прически, ходи на фитнес и изглежда перфектно за годините си.А петък и събота обикаля по нощни барове.Същевременно е много начетена, отгледала му е три деца и обожава мъжа си.По твоите критерии е кифла. По моите жена за пример.
Не ме четеш ти мене внимателно и с разбиране.
Не е същото нощен бар и чалготека, нито модни дрехи и дрешки. Капиш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Кифла:
търси:
1. портфейл
2. лъскава кола/кожен салон/виличка/футболистче/“марков” анцуг в тон с токчетата ѝ и задължително с каишката на нейното чи хуа хуа
3. лъскави дрешки и дрънкулки
4. знае да брои до четири
5. обича батки с бради и татуировки ала папуа нова гвинея
6. Невронът между двете ѝ уши е самотен, но самотата му минава в чалготеките, под каската на най-модния гей-коафьор и когато си направи най-модерната ноктопластика, при която нито един нокът не съвпада със съседа си
По батките си падат повечето жени.Друг въпрос е те по какви жени си падат.
А това,че се поддържа една жена не означава, че е кифла.Имам един колега, на който жена му е на 50 години и всеки ден е с различни модни дрехи,често с различни прически, ходи на фитнес и изглежда перфектно за годините си.А петък и събота обикаля по нощни барове.Същевременно е много начетена, отгледала му е три деца и обожава мъжа си.По твоите критерии е кифла. По моите жена за пример.
Коментар
-
Кифла:
търси:
1. портфейл
2. лъскава кола/кожен салон/виличка/футболистче/“марков” анцуг в тон с токчетата ѝ и задължително с каишката на нейното чи хуа хуа
6. Невронът между двете ѝ уши е самотен, но самотата му минава бързо в чалготеките, под каската на най-модния гей-коафьор и когато си направи най-модерната ноктопластика, при която нито един нокът не съвпада със съседа си вкус и цвет
За стойностната жена вече по-долу ти написах какво е важно.
За Евго - той да си каже.
Коментар
-
За теб знаем.Ама чудно защо шахматистите не са секссимволи.А футболистите,които не се славят с интелект.
В училището,в което преподава жена ми,има едно изключително начетено и умно момче.Но не е училищният сексимвол,а жените изобщо не му обръщат внимание.
Също и не се съмнявам, че предпочиташ мъж,който си пасува като мишка в критична ситуация, вместо друг, който би защитил теб или децата ти.
Наздраве!
Това също така зависи и от нагласата на обществото. Например един майстор по вей-ци в Китай като нищо ще е секс символ за дамите в Поднебесната.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
То критериите за стойностни жени на теб и на Евго може да са доста различни.
Както и за това коя жена е кифла.Дефинирай двете понятия.
търси:
1. портфейл
6. Невронът между двете ѝ уши е самотен, но самотата му минава бързо в чалготеките, под каската на най-модния гей-коафьор и когато си направи най-модерната ноктопластика, при която нито един нокът не съвпада със съседа си на вкус и цвет
За стойностната жена вече по-долу ти написах какво е важно.
За Евго - той да си каже.Last edited by Arana; 13.04.2023, 17:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А пък това, което пиша аз Важи за всички стойностни жени, не за кифли, ама тука нали ще сватосваме Евго - това е контекстът.
За кифла не го давам аз Евго.
Както и за това коя жена е кифла.Дефинирай двете понятия.
- 1 like
Коментар
-
Добре-това,което пиша важи за всички жени, без теб.
За кифла не го давам аз Евго.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дай го зубрача, ще го оправим.
Коментар
-
Казвам,че знам в ироничен смисъл. Изобщо не ти вярвам. Или по-скоро харесваш интелекта на мъж,който може да разговаря на различни теми и е забавен събеседник. Няма да те впечатли интелекта на някой девствен зубрач,облечен със старомодни дрехи,който ти говори по някакви тясно специализирани теми..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
На теб 5 минути стигат ли ти?Какъв ще е този футболист, ако поне едно полувреме от 45 минути не може да изкара на терена.
Коментар
-
Знаел той. Сега зависи за какво ги търсим тез мъже. Ако е за забавление, от мен да мине, може и футболист за пет минути, а на чара на шахматист не може да се устои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
А защо така неглижирате интелекта?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Знаел той. Сега зависи за какво ги търсим тез мъже. Ако е за забавление, от мен да мине, може и футболист за пет минути, а на чара на шахматист не може да се устои.
Какъв ще е този футболист, ако поне едно полувреме от 45 минути не може да изкара на терена.
Коментар
Коментар