Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мъж ли си или жена?
Не се връзвай. Мъж е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение
Не изпитвам нужда да питам някой за личните му решения .
Кривия си светоглед се опитват да наложат на другите... с цялото си нещастие и неудовлетвореност от живота
Има и такива хора... и то немалко
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако си мъж няма много да ти пука за общественото мнение ,ако си жена с ниско обществено положение ,с какъвто и мъж да се хванеш няма да имаш проблем да го представиш на приятелите си,но ако си жена с високо обществено положение и се хванеш с бачкатор със сигурност ще избягваш да го представиш на приятелите си и колегите.
Питай Арана ако се хване с някой бояджия дали ще бърза да го представи на приятелките си и колежките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
никога не съм успявал да устоя на покана за свинско с лук и туба вино
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
никога не съм успявал да устоя на покана за свинско с лук и туба вино
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Бедността е порок! Докато разсъждаваш като социално слаб, шансовете не са на твоя страна. Направи си експеримент и покани 100 20 годишни девойки на пръжки с лук у вас, да видим колко ще ти се вържат.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Усещам се прекрасно в кожата си ! И съм в съграсие с акта ми за раждане
Питай Арана ако се хване с някой бояджия дали ще бърза да го представи на приятелките си и колежките.
- 1 like
Коментар
-
Как реши , че няма висок интелект той?
А тя има ?
Много си забавен .
А тя е завършила елитна гимназия и"Право"така че няма как да е някоя тъпа патка.
Коментар
-
Мъж ли си или жена?
- 1 like
Коментар
-
Имам един съсед бачкатор,който се беше оженил за една юристка. Пича е много свестен,с добра фигура, не пие и не пуши,ама прост и необразован.Имам предвид ,че няма висок интелект, но не е някой простак, а е добре възпитан.И оная направо го побърка-ходеше на море без него,засичал съм я по дискотеки в компанията на другит мъже.В крайна сметка се разведоха, ама тая колко го унижаваше.Как реши , че няма висок интелект той?
А тя има ?
Много си забавен .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнениеНе ви разбирам драмата . Аз лично , не се срамувам от изборите си , нито имам нужда от валидация за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ако намериш такава жена, покажи ми я. За краткото ми съществуване все още не съм виждал жена да се хвали наляво и надясно, че се е хванала с мъж значително под нейния ранг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ако намериш такава жена, покажи ми я. За краткото ми съществуване все още не съм виждал жена да се хвали наляво и надясно, че се е хванала с мъж значително под нейния ранг.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар