Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes
Думите ти потвърждават това,което научих за жените докато си правех проучванията по темата.
Силният мъж може и престилка да сложи в кухнята и пак да е силен. Тука ти се пука схемата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеще се пие блага ракия в тая тема
- 1 like
Коментар
� -
Чух и гледах най-новия клип на Алисия, в която лирическия герой, вероятен нейн любовник, изразява съмнение, коя е най-добрата????? Какво принизяване на мъжките възприятия за най-добра. В какво би, било ясно в какво трябва да е най-добра тази съвременна жена, за да задоволи изискванията на съвременния мъж??
Вероятно лирическата героиня в, която се превлъпщава самата себе си, като певица, си въобразява, че е най-добра, като жена, като домакиня, но и най-добра, като златотърсачка, която иска да се отърси от недадостното си детство, докато е пасяла овците из Вакарел.Last edited by Bailor; 10.06.2023, 22:03.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Миро и Евго са душата на темата. Аз имам само поддържаща роля тук и чат пат с машата ръчкам жаравата
Но … си падам повече по мъж в стил пианиста ето тук, малко по-шлифована версия.
https://youtu.be/YoBlp6qvFqg
Стрелците са ми слабост, така че от форумните герои Евго би бил чудесен съпруг при други обстоятелства, ама сме го опушили и се шматка немил недраг, а няма как даде клонирам
- 1 like
Коментар
� -
Нищо не знаеш ти
Естествено нито едно от това ,което ти пишеш за жените не е вярно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ако ти беше безразличен, нямаше да ви върви така дискусията, с такъв пламък. Може и да греша, разбира се.
Преди време с едно момиче бяхме в подобни отношения. Тя също беше остроумна като теб, но и аз като Миро не падах по гръб. Един прекрсен ден останахме само двамата, притиснах я до стената, хванах я за врата и я целунах. Нямаше и следа от нападателното ѝ поведение последните месеци, а напротив, беше готова да се подчинява на всичко, което ѝ кажа. Ех, спомени
Но … си падам повече по мъж в стил пианиста ето тук, малко по-шлифована версия.
https://youtu.be/YoBlp6qvFqg
Стрелците са ми слабост, така че от форумните герои Евго би бил чудесен съпруг при други обстоятелства, ама сме го опушили и се шматка немил недраг, а няма как да се клонирам
Last edited by Arana; 10.06.2023, 21:52.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
П.С. Ако Мирето му спретне един качествен workshop, може да мине дори по-тънко.
- 1 like
Коментар
� -
Младото си е младо. Родени сте с мобилния в ръка. Споко. Не е мой тип :)
Преди време с едно момиче бяхме в подобни отношения. Тя също беше остроумна като теб, но и аз като Миро не падах по гръб. Един прекрсен ден останахме само двамата, притиснах я до стената, хванах я за врата и я целунах. Нямаше и следа от нападателното ѝ поведение последните месеци, а напротив, беше готова да се подчинява на всичко, което ѝ кажа. Ех, спомени
Last edited by Kaizen9; 10.06.2023, 21:36.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Знам,знам.Ти харесваш мъже с престилка,а аз престилка никога няма да сложа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Според мен жените са ходили при него, за да им вади сливиците. С такъв инструмент можеш да бъдеш само УНГ. Какъв Казанова, каква бухалка? Имаше един негър с 35 см. Той е почиствал гаубиците на армията с шомпола си. Приложения всякакви и все заради размера си. Така, че размерът наистина има значение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
И Евго не би писал в тази тема, ако похарчи 1000лв за забавления.
П.С. Ако Мирето му спретне един качествен workshop, може да мине дори по-тънко.Last edited by Bad_Bear; 10.06.2023, 21:22.
Коментар
�
Коментар